Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cevabın için teşekür ederim canım 2-3 kere daha yapıp bırakıcam bende

Merhaba kizlaaarrr ben burada yeniyim... bu verilen tarif ne oldugunu tam olarak anlayamadim... 800 sayfa var hepsinide okuyamadim ( ama benimde acilen saclarimi uzatmam gerekkkk 3 sene önce uzundu bi kestirdim bir daha kestir sekil verdir derken hic uzatamadim :S ya lütfen bana su zeytinyagli olan ve diger söylediginiz sinemaki otu olan tarifi birisi yazarsa tam olarak cokkkk sevinirim...insallah bende yapicam insallah uzar benimkide yaaa.... simdiden tesekkürler

selam canım öncelikle hoşgeldin aramıza
şimdi vereceğim linkin ilk sayfasındaki uzun mesajı oku
orda her türlü bilgi var
anlamadığım bi şey olursa yine sorarsın olur mu
bu da link:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

cok tsk ederim doro..hemen baktim simdi. sarimsakli sampuani denemeyi düsünüyorum bakalim ne olucak.. o üclüyü bende yaptim 3 ay boyunca tek onu yaptim sinemaki bemiks ve badem yagi ama cok bi fark olmadi sanki yapmasamda ayni sekilde uzicakmis gibi belirgin birsy olmadi.. bende birakmistim.. hala evde bi cok ampul bosuna duruyor.. ama su zeytinyagi isitiliyormus o tarif varmi sende acaba..

zeytinyağlı tarifte çok bir şey yok canım
klasik işte zeytinyağını hafif ısıtıp saçların her yerine sürüyorsun
istersen havlu sarıyorsun
2-4 saat bekleyip yıkıyorsun
yalnız yıkarken 3 kere falan şampuanlamıyorsun
1-2 kere şampuanlasan yeter
haftada 1 yapıyorsun bunu
ama uzatmak için değil
kırık ve kuruluk için yerimseniben

doro valla bu sayfalarin hangi birini okucam bilmiyoruM:))) basliklar cokkkk uzun masallahh..zaten arada bir son zamanlarda aksattim gerci ama zeytinyagin icinde susam yagi havuc yagi ne varsa karistirip sacima sürüp 1 saat bekletip dusa öyle giriyorum..ama uzamiyorlar iste ya birde sinemakili karisimi ben 1 saat sacimda tutuyordum burada 4-5 saat diyor ben yanlis yaptim heralde ama bi saatte bile saclarim acayip sertlesiyordu hemen yikamak istiyordum ben

yaa tarifi bna yazarmsıınızzz ben bulamıoyrummmmmmmmmmmmm :1no2:

yaa tarifi bna yazarmsıınızzz ben bulamıoyrummmmmmmmmmmmm :1no2:

burda anlatmışım işte bütün sayfaları okuyun demiyorum son on mesajı okusanız aradığınızı bulurdunuz

Şöyle bir forum konularına bakarsanız bulursunuz zaten size özel herkes nasıl anlatsın teker teker ..

Ya diplerine sürmek zor oluyo biraz
zaten tüm saça sürülmüş oluyo diplerine sürmeye çalışırken bilmiyorumkismile

fısfıslı şişeye koymayı dene canım yerimseniben

iyi fikir cünkü ben rendeledim sampuanin icinde tane tane duruyor yinede saca yapisir fln zor olur biraz sanirm.. bi kere böyle denicem öyle olmassa bende fisfisli siseye koyarim artik :)

denedim ve gördümmm dün hazirlarken koku olmustu ama simdi sacima uygularken bile koku yok fazla cok azicik var tabiki.. ama yikayinca hic koku olmadi islakken ve kurudu hala koku yok.. koku yönünden bi sorun yok yani :))

birde sampuana ben zeytinyag, bemiks, susam yagi gibi ne bulduysam koydugum yagida karistirmistim..sampuanim beyaz rengini aldi iyice karistirinca..belkide buyüzden kokusu azaldi bilmiyorum..insallah 4-5 ayda saclarim cokkk uzun olur..

iyi fikir cünkü ben rendeledim sampuanin icinde tane tane duruyor yinede saca yapisir fln zor olur biraz sanirm.. bi kere böyle denicem öyle olmassa bende fisfisli siseye koyarim artik :)

ben sinamekiden bahsetmiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…