deneyip güzl sonuç alan bir çok arkadaş var
bnde 1.5 aydır yapıyorum çokda güzl sonuçlar aldım
bence yaratmaz bnm ne kadar kırık vardı anlatamam böyle yanık yanık gbiydi artık saçlarım zzaten saçın gerçekten uzamasını istiyosan en az 1 yıl hiç kestrmiceksin
şimdi uçlarından dersn kuaföre o 5 cm kesr 2 ay bakım yaparsın ancak kestrdi,ğin kadar uzatabilirsin eee sonuç yine aynı uzunluk olur hiç bişi değişmez
ben önce zeytınyağıla bşladım 2 ay onu yaptım onunla beraber bu kürü yaptım belimdeydi daha da uzadı iyi oldu yumuşacık oldı kırık derdim de gitti
Canım bir yıl kestirmedim ben de uzadı ama sadece kürek kemiklerimde:kedi:.Seneye belime gelir heralde.boshayallersmileBen ne kadar uzadığını ölçmedim.Bir senede 12 cm uzar değil mi? Ayda 1 cm uzasaaaCADIARZU
ben zaten öyle hesaplarım 2 . 2.5 cm uzama olur diye okuyoerum bazı yerlerde hadi ayda 1 cm uzasa diyorum bi yılda 12 cm yapar . yaptığım bakımları saymıyorum bakımlarla beraber daha da uzar ben öyle uzatabildim kesince uzamıyo zaten çok anormal derecede yıpranma yoksa kesilmemeli bnce
ya arkadaşlar bn bu kürü yapalı 2.ay oluyo nerdeyse saçımda 7-8 cm uzama var sizce bu normal mi yoksa yavaş mı anlayamadım yorum yapn ltfen
ama 1 buçuk ayda 10 cm uzaması gerekmiyormuydu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?