Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deneyip güzl sonuç alan bir çok arkadaş var
bnde 1.5 aydır yapıyorum çokda güzl sonuçlar aldım

cm olarak net bişey veremem şöyle anlatayım
ben saçımı kendim kesiyorum da kahkülü biraz fazla kesmişim o çabuk uzasın bide bakım olsun diye 1.5 ay önce başladım 8 defa yaptım
kahkül kaşımın üstündeysi şimdi elmacık kemiğimde ordan hesaplıyorum uzamasını boyu uzun zaten
biraz daha yapmak istiyorum ama üşeniyorum artık yaa

bence yaratmaz bnm ne kadar kırık vardı anlatamam böyle yanık yanık gbiydi artık saçlarım zzaten saçın gerçekten uzamasını istiyosan en az 1 yıl hiç kestrmiceksin
şimdi uçlarından dersn kuaföre o 5 cm kesr 2 ay bakım yaparsın ancak kestrdi,ğin kadar uzatabilirsin eee sonuç yine aynı uzunluk olur hiç bişi değişmez
ben önce zeytınyağıla bşladım 2 ay onu yaptım onunla beraber bu kürü yaptım belimdeydi daha da uzadı iyi oldu yumuşacık oldı kırık derdim de gitti

Canım bir yıl kestirmedim ben de uzadı ama sadece kürek kemiklerimde:kedi:.Seneye belime gelir heralde.boshayallersmileBen ne kadar uzadığını ölçmedim.Bir senede 12 cm uzar değil mi? Ayda 1 cm uzasaaaCADIARZU

Canım bir yıl kestirmedim ben de uzadı ama sadece kürek kemiklerimde:kedi:.Seneye belime gelir heralde.boshayallersmileBen ne kadar uzadığını ölçmedim.Bir senede 12 cm uzar değil mi? Ayda 1 cm uzasaaaCADIARZU

ben zaten öyle hesaplarım 2 . 2.5 cm uzama olur diye okuyoerum bazı yerlerde hadi ayda 1 cm uzasa diyorum bi yılda 12 cm yapar . yaptığım bakımları saymıyorum bakımlarla beraber daha da uzar ben öyle uzatabildim kesince uzamıyo zaten çok anormal derecede yıpranma yoksa kesilmemeli bnce

Kaç cm uzadığını ölçtüm.1 senede bnm 16 cm uzamışbilmiyorumkismile İnş. böyle devam ederse seneye yani tam tarih bile verebilirim 19.09.2011'de belimde olcakkkkkkkkkkkkkkk !!!!! :lepipuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemusGören beni deli sanıcak yaaakaydirigubbakcemile3

Bir buçuk ayda 10 cm nası bi safsatadır ya

şimdi size çok basit bir hatırlatma yapıcam kızlar.saçlarımızı boyamadan evvel hatırlarsanız inanılmaz serii uzarlardı değilmi.ayrıca kuaföre gitme zamanımızda haliyle çok seyrekti.ayda bir en fazla.ne zaman yetıskın bır bırey olduk.ozaman hergun kuafore gıtmeye ve 2ayda bır saç boyatmaya başladık.noldu??saçlarımız azaldı,seyreldi,kırıldı ve uzaması neredeyse imkansız bir hal aldı.ben hatırlıyorum 4 ayda küt kestirdiğim saçlarım belime inerdi lisede filan.arkadaşın tavsiyesi tabiki işe yarayacaktır.en başta mantıklı bir öneri.bu bahsettiğim süreçleride düşünürsek.en önemlisi saç boyanmayınca hele hele şekillendirme işlemi bile yapılmayınca,düzleştirmede dahil özellikle belirtiyorum,haliyle denilen zamanda belinizi bile aşacaktır.birde konunun (b) tarafı var.aranızda herkim ben 3 ay saçımı düzleştirmeden hipi kıvamında gezerim derse sırf saçlarımın uzaması için:1shok: buyursun .......

vallahi şekerim neredeyse 6 aydır saçlarımı hiç düzleştirmeden geziyorum güzel bir serumla saçlarınız bakımlı durabilir ısıyla şekillendirmeye gerek kalmaz

Teşekkrürler , çok güzel bir paylaşım

ya arkadaşlar bn bu kürü yapalı 2.ay oluyo nerdeyse saçımda 7-8 cm uzama var sizce bu normal mi yoksa yavaş mı anlayamadım yorum yapn ltfen

ama 1 buçuk ayda 10 cm uzaması gerekmiyormuydu?:26:

Diğer topiklere bir bakarsan çoğu kişinin böyle uzamıyor faydası oluyor ciddi anlamda ama saçtan saça değişiyor ..
Bana da az geliyordu 2 ayda benim de ancak seninki kadar uzamıştır ama bakarsan topiklere gayet iyi olduğunu fark edeceksin

ya ben ilk paylaşılan yazı da tam olarak npldgnı anlamadım :S
biri rica etsem anlatr mı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…