Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlaaarrr ben burada yeniyim... bu verilen tarif ne oldugunu tam olarak anlayamadim... 800 sayfa var hepsinide okuyamadim( ama benimde acilen saclarimi uzatmam gerekkkk 3 sene önce uzundu bi kestirdim bir daha kestir sekil verdir derken hic uzatamadim :S ya lütfen bana su zeytinyagli olan ve diger söylediginiz sinemaki otu olan tarifi birisi yazarsa tam olarak cokkkk sevinirim...insallah bende yapicam insallah uzar benimkide yaaa.... simdiden tesekkürler
zeytinyağlı tarifte çok bir şey yok canım
klasik işte zeytinyağını hafif ısıtıp saçların her yerine sürüyorsun
istersen havlu sarıyorsun
2-4 saat bekleyip yıkıyorsun
yalnız yıkarken 3 kere falan şampuanlamıyorsun
1-2 kere şampuanlasan yeter
haftada 1 yapıyorsun bunu
ama uzatmak için değil
kırık ve kuruluk için yerimseniben
evet bencede çok zor olan bir durum bu kadar uzaması ama oldu işte...iyiki de oldu olmaya da devam ediyor...santim santim ben anlayabiliyorum saçımın halinden...isteyen denesin zaten doğal şeyler kimyasal şeyler değil..dökülme filan da yapmadı bende...geçen anneme de yaptımm çok yumuşak olduğunu söylüyor saçlarının onda da dökülme yapmadı...saç yapısıyla alakalı olabilir evet ama söyliyim önceden ne yaparsam yapıyım ayda 2 bilemedin 3 cm uzuyodu..şimdi nasıl bu kadar uzadı diye hayret ettiler teyzem ve kardeşim..annem de dedi baya uzadı diye..çünki ilk kesildiğinde resmen kısacıktı ve iyi ki yapmışım...iyiki de "japongulu" u tarifi vermiş..içimden bi ses yap dedi başta pek inanmamış olsam da ve iyiki de yapmışım ;her anlamda saçıma çoook faydası oldu...hihoyyyt:dance:
selam canım öncelikle hoşgeldin aramıza
şimdi vereceğim linkin ilk sayfasındaki uzun mesajı oku
orda her türlü bilgi var
anlamadığım bi şey olursa yine sorarsın olur mu
bu da link:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
yaa tarifi bna yazarmsıınızzz ben bulamıoyrummmmmmmmmmmmm :1no2:
Ya diplerine sürmek zor oluyo biraz
zaten tüm saça sürülmüş oluyo diplerine sürmeye çalışırken bilmiyorumkismile
fısfıslı şişeye koymayı dene canım yerimseniben
iyi fikir cünkü ben rendeledim sampuanin icinde tane tane duruyor yinede saca yapisir fln zor olur biraz sanirm.. bi kere böyle denicem öyle olmassa bende fisfisli siseye koyarim artik :)
ben sinamekiden bahsetmiştim canım