Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaaaaaaaa ben anlamdımm tarfi yazarmısınızzzzzzzzz lütfennnnnnnnnnnn benmi sacım normal uzuo saglıklıda ama kstrmiştim cabuk uzasın istıyorumm !!! eu3 bna yazzz belıyorumm

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz-744.html

kızlar bu başlıktan takip edebilirsiniz ilk sayfada ayrıntılı olarak anlatmış kontes arkadaşımız

evet hande link bu biraz da düzgün türkçe kullansan diyorum harfleri uzatmana falan gerek yok.

ya ben 3-4 hafta yapmıştım bu formulü saçıma ama düzenli yapmamıştım ama yinede saçımı daha hızlı uzattı. Neyse bugün yine başladım bu sefer düzenli kullanıcam alkisalkisalkis
saçımı 20 santim uzatmam lazım acaba kaç ayda uzar? bilmiyorumkismile
Neyse bayanlar ben size şey sorcaktım uzun zamandır bu formülü yapanların saçı ne kadar uzadı söylerseniz sevinirim :)

benim 1 ayda epey uzadı canım arkadaşlık teklifi göndererek albümdeki fotoları görebilirsin

ne bemiks var burda ne sinemaki napcaz biz ya
bu bemiksin icindekiler neler? belki baska isimle satilyiordur burda

doro.bende saçlarını görebilirmiyim?sakıncası yoksa.

doro ben eklıyorum senı bende yenı kullanmaya basladım merak ettım kabul edersen sevinirim =)

maşallah canım.çok güzel görünüyorlar.1 ayda epey uzamışlar.darısı başımıza inşallahhhhhh.bu arada bişey sorsam.ben bu gece badem yağı hint yağı zeytinyağı ısıtıp sürsem diyorum.sabah a kadar bekletsem sence bi zararı olur mu?

yok canım olmaz heralde öyle bekleten arkadaşlar var
inş seninki de uzar en kısa zamanda canım benim
darısı hepinizin başına

vaaaav sacların cok güzel uzamıs ya bende devam etcem tembellik yapmıcam darısı tüm isteyenlerle birlikte benim basıma =)

inşallah canımmmm.bide ender saraç tan şunu öğrendim onu da paylaşayım.banyodan sonra saçımıza ısırgan otu suyu,adaçayı suyu vede kırkkilit otu suyu dökülürse dökülmesi durur vede uzatırmış.ben yapıyorum bu aralar banyodan sonra.

evet ben de ısırgan yapıyorum canım arada, kepeklenmeyi de önlüyo

sağol epitres saçlarım düzleştiriciden dolayı çok kırıktı uzamaz sanıyodum da çok iyi uzadı
kendim hissedemiyodum da foto çekince ortaya çıktı uzadığı

tarf yok ? zeytiyağını yazmışsın sadece ama kuafrn kürü yok ?

DORO bişi sormak istiyorum bnm sinemakili kürü 5. yapışım 3 haftadır yaıyorum .
4 güne bir 4 saat bekletorum . çok güzl ve yumuşacık oluyo uzadığğınıda farkediyorum
sormak istediğim böyle şeyler bi süre yapılıp ara verilmeli bnce bn 2-3 defa daha yapıp bırakıcam asıl uzama o zamn mı oluyo yoksa yaptığımız 1 ay boyuncamı uzuyo

evet canım ara versen daha iyi olur
sinameki saçta tembellik yapıyormuş çünkü
ben 7 kere yaptım ara verdim
kürü yaparken mi kürü bırakınca mı saç uzuyor bilmiyorum ama
kürü bırakınca uzuyor deniyor genelde
ben dikkat etmedim açıkçası bilmiyorum
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…