Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba benım sacım omuzumun bıraz asagısındaydı yanıklar sonucu kestırmek zorunda kalmıstım.yılan yagını kullandım fakat sacımı yaktı zaten kullanım amacı tuy azalatmak ıcın sakın denemeyın eger sacınızın uzamasını ıstıyorsanız şampuanın ıcıne kucuk sısesı var zaten çam terebentinin tamamını dökün (3 tl) sacım belımden 4 cm yukarıda suanda cok faydasını gordum bıraz kotu kokuyor fakat 100de yuz ıse yarıyor

sisenin kücük oldugunu biliyorum zaten ama Camterebentin 10 damla damlatilir sampuanin icine fazlasi sampuani su gibi yapar nasil bir sisenin tamami dökülecek yha :bbo:

700 ml şampuana dökülecek sıvılaşıyor çok ama bır damla bıle dökülünce saça acayip köpük yapıyor ben aktardan aldım hepsini dök dedi bir zararı olmaz dedi bayadr kullanıyorum hiç bir zararını görmedim biraz koku dışında oda kremle gidiyor bu yöntemi deneyen çok arkadaşım var ünide çok kısa zamanda saç dipleri çıktı. sinamekiyide denemeyi düşünüyorum çünkü kestirmem gerekiyor uçlarından düzleştirici kullandığım için çok yıprandı umarım çabuk uzar hepinizinki

kızlar bnde başladım uygulamaya tam 1 hafta oldu inşallah uzar ya ne diosunuz saçlarımda çok kkırık olduğu için kestirdim şuan boynumda ama ne saç modelimi beğendim nede kendime yakıştıramadım acilen uzamasını istiyorum inşllah işe yarar her ikisinide denedim farklı günlerde uzatırım yaw inşllah:2:

kizlar o dediginiz yaglari nerde bulabilirim ben almanyada yasiyorum... bide sirf zeytinyagi sürsem fayda etmezmi acaba :uhm:

http://[URL=http://img411.imageshack.us/i/dsc00105dn.jpg/]
[/URL]ohh bugün saçlarımı 15cm kestirdim valla rahatladım biliyorsunuz ki bende bu kürü 6 kez yapanlardanım bana hiç iyi gelmedi hatta saçlarım o süreçte baya döküldü neyse bırakalı tam bir ay oldu yavaş yavaş kendine geliyor neyse kısa saça alışmaya çalışıyorum hatta bugün bana saçlarını kestir değişiklik olsun dedi ve şimdiki halini çok beğendi bu fotoğrafım bunca zaman uzattığım saçımın son hali

Son düzenleme:

ben bunu kullandım saçlarım mahvoldu,saç çıkar diye beklerken saçlarım daha çok dökülmeye başladı bıraktım ve saçlarım hala toparlanamıyor:1no2:

sinameki cok farklı ya..benım saclarıma harıka geldi mesela..uzadıgını hıssedebılıyorum ama bazı saclara da yaramıyor demekki :/

arkadaslar ikinci yapisim benim.. yaglar ve sinemaki kuru saclarima iyi geldi cidden
yalniz su sinemakiye hala kafam takildi kaynatinca suyu kahverengimi oluyor
ben bemiks, bepanthen, sinemakiyi turkiyeden anneme getirdirdim
hic biri yok burda.. saclarim cok duz ve kirikti
saclarimi omuzuma kadar kestirdim zaten senelerce belime gelmeden kestirip durdum kiriklardan
ama simdi hedef belime kadar gelmesi.. gohuslerime kadar gelsin yine yeter

evet kahverengi oluyor.

aynen bende öleyim canım ya boynumda şuan sinir oldum göğüs hizama gelsin başka bişi istemiyrm.bilmiyorumkismile

slm kızlar bende saç uzatma işlemlerine başladım.. ekimde nişanım olacak saçlarım uzun olsun istiyorum.. ben sinamekinin içine bemiks ampül atmadan yapmıştım o bile işe yaradı diplerim çıktı bi kaç dünde. yeni saçlarımı boyatmıştım.. diplerden anlaşılıyo hemen.. daha öncede bu formülü yapmıştım sonuç aldım fakat sonra bıraktım.. şimdi gebe başlamaya karar verdim.. dünde yumurta sarısına hint yağı sarımsak yağı badem yağı jojoba yağı elma sirkesi karıltırıp sürdüm.. haftada bi kerede sinameki formülünü yapacağım.. bakalım ne kadar uzayacak. aslında saçları biraz uclardan kestirsem daha hızlı sonuç alırım ama daha fazla kısalsın istemiyorum.. sonuçları yazarım kızlar.. hepinize iyi saç uzatmalar..

bu arada kızlar sinemakini içine de badem yağı hint yağı jojoba yağı sarımsak yağı gibi yağları karıştırsam daha etkili olurmu acaba.. yoksa bu karışımı ayrı mı kullansam..

yaaaaaaaaaa ben anlamdımm tarfi yazarmısınızzzzzzzzz lütfennnnnnnnnnnn benmi sacım normal uzuo saglıklıda ama kstrmiştim cabuk uzasın istıyorumm !!! eu3 bna yazzz belıyorumm

zemuszemusmrb arkadaşlar!dün forumda gezinirken başlık dikkatimi çekti ve uzun saç hayali olan biri olarak bugün ilk işim gidip bepanthene almak oldu.akşam iş çıkışı da sinameki ve badem yağını alarak işe koyuluyrm :dance::dance: inşallah bu sefer olur.saçlarımın uzamasını okadar çok istiyorumki.şöyle uzasa da savura savura yürüsem kaydirigubbakcemile3 omuzumdan aşağı inmiyor birtürlü sonra uzaması duruyor.yaptıktan sonra artık işe yarayıp yaramadığını yazarım.ama işe yararsa okadar çok dua edicemki bu başlığı açana :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…