merhaba benım sacım omuzumun bıraz asagısındaydı yanıklar sonucu kestırmek zorunda kalmıstım.yılan yagını kullandım fakat sacımı yaktı zaten kullanım amacı tuy azalatmak ıcın sakın denemeyın eger sacınızın uzamasını ıstıyorsanız şampuanın ıcıne kucuk sısesı var zaten çam terebentinin tamamını dökün (3 tl) sacım belımden 4 cm yukarıda suanda cok faydasını gordum bıraz kotu kokuyor fakat 100de yuz ıse yarıyor
700 ml şampuana dökülecek sıvılaşıyor çok ama bır damla bıle dökülünce saça acayip köpük yapıyor ben aktardan aldım hepsini dök dedi bir zararı olmaz dedi bayadr kullanıyorum hiç bir zararını görmedim biraz koku dışında oda kremle gidiyor bu yöntemi deneyen çok arkadaşım var ünide çok kısa zamanda saç dipleri çıktı. sinamekiyide denemeyi düşünüyorum çünkü kestirmem gerekiyor uçlarından düzleştirici kullandığım için çok yıprandı umarım çabuk uzar hepinizinki
arkadaslar ikinci yapisim benim.. yaglar ve sinemaki kuru saclarima iyi geldi cidden
yalniz su sinemakiye hala kafam takildi kaynatinca suyu kahverengimi oluyor
ben bemiks, bepanthen, sinemakiyi turkiyeden anneme getirdirdim
hic biri yok burda.. saclarim cok duz ve kirikti
saclarimi omuzuma kadar kestirdim zaten senelerce belime gelmeden kestirip durdum kiriklardan
ama simdi hedef belime kadar gelmesi.. gohuslerime kadar gelsin yine yeter
aynen bende öleyim canım ya boynumda şuan sinir oldum göğüs hizama gelsin başka bişi istemiyrm.bilmiyorumkismilearkadaslar ikinci yapisim benim.. yaglar ve sinemaki kuru saclarima iyi geldi cidden
yalniz su sinemakiye hala kafam takildi kaynatinca suyu kahverengimi oluyor
ben bemiks, bepanthen, sinemakiyi turkiyeden anneme getirdirdim
hic biri yok burda.. saclarim cok duz ve kirikti
saclarimi omuzuma kadar kestirdim zaten senelerce belime gelmeden kestirip durdum kiriklardan
ama simdi hedef belime kadar gelmesi.. gohuslerime kadar gelsin yine yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?