E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ya canım bnde turp yapıodum ama kokuo diye annm yaptırmıyor artık cidden de çok pis kokuyor
peki sinemaki kokuyormu lütfen kokmuyor deee(=
zerre koku yok tatlımmmhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım bnde turp yapıodum ama kokuo diye annm yaptırmıyor artık cidden de çok pis kokuyor
peki sinemaki kokuyormu lütfen kokmuyor deee(=
sinemaki paket şeklinde aktarlarda satılıyor cnm
şimdi gittim aldım ben de
badem yağı ile sinemaki 6lira tuttu
bemix ampül de 3 küsur lira
uygulamadan önce kuaförlere sorayım dedim
bi kaç yere sordum
saç ayda 1cm uzar,ne yaparsan yap asla hızlı uzamasını sağlayamazsın dediler
moralim bozuldu :çok üzgünüm:
ama yine de aldum,denemekten zarar gelmez inş
tek korktuğum dökülme filan olması
zararını gördüğüm an keserim uygulamayı,sorun olmaz diye düşünüyorum
benim düşüncem şu yönde;bazen kuaförler insana saç konusunda destek olucak yerde köstek oluyolar bence...kendi saçları da çoğunun yoluk yoluk ve kötü olur bakımsız olur...tabi hepsi için demiyorum bunu asla...sora saç kestirmeye gelenlerin saçının hepsini keserler kısacık yaparlar...bi değişik oluyo bazıları yani anlayamadım...saç konusunda bi bilgileri de olmuyor..bişey soruyosn ben bilmem anlamam diyor..bence bi kuaför araştırmalı bilmeli kendi alanındaki konuları...japongulu arkadaşımız gibi mesela...insanlara faydalı olmak adına kendi yaptığı maskeyi vermiş yapın 3 ayda uzasın öenmli ölçüde demiş...ben de denedim ve oldu...kaldı ki bakım yaparak ayda 3-4 cm uzatanlar da var bence 1 cm uzar daha da uzamaz diyenlere aldırış etmemek lazım....bu benim fikrim tabiii a.s:1closedeyes:
ay şimdi düşündüm de cidden kendi saçları çok bakımsız sırnaşık şey
ve sürekli ünlü - pahalı marka ürünlerini tavsiye ediyorlar
kırık alma adı altında bayaa kesen kuaförüm olmadı hiç (bu kdrdan fazla kesmiceksinlmaz: dediğim için hepsine,baya korkuttum galiba gözlerini) ama genel olarak baktğmda dediğin gbi saçlarımıza garezleri var galiba kaydirigubbakcemile3
ç
bunu ne şekilde sürüyorsun peki
beklediğimden daha sıvı oldu
koyu kıvamda olcak sanıyordum(yağımsı fln)
mrv_1987 cookk tsk edeRm bunu mutLAka yapıCm vaLLa uzaR inş seninki
kadaR cok saoLL![]()
canımm sıvı oluyo zor sürülüyo ama lavabonun başına geç parmaklarını daldır ıslat tük kafanı diplerini ;masajla her yerine iice sür 15 dk da anca sürebiliyorum ben :jeyyar: saçlarının ucuna da sür;topla saçını değmesin üzerine oh misss hihoyyyt
dediğin gibi yaptım
kalanı da fısfıslı bi kaba koydum (önceden kullandğım saç bakım spreyinin kabıydı kaydirigubbakcemile2 )
bi de onla fısfısladım
eer işe yararsa bol bol hayır duamı alıcaksın opuyorumnanaktan
cwplarn için de çok mersii buyrunnnnnnnnn
benim düşüncem şu yönde;bazen kuaförler insana saç konusunda destek olucak yerde köstek oluyolar bence...kendi saçları da çoğunun yoluk yoluk ve kötü olur bakımsız olur...tabi hepsi için demiyorum bunu asla...sora saç kestirmeye gelenlerin saçının hepsini keserler kısacık yaparlar...bi değişik oluyo bazıları yani anlayamadım...saç konusunda bi bilgileri de olmuyor..bişey soruyosn ben bilmem anlamam diyor..bence bi kuaför araştırmalı bilmeli kendi alanındaki konuları...japongulu arkadaşımız gibi mesela...insanlara faydalı olmak adına kendi yaptığı maskeyi vermiş yapın 3 ayda uzasın öenmli ölçüde demiş...ben de denedim ve oldu...kaldı ki bakım yaparak ayda 3-4 cm uzatanlar da var bence 1 cm uzar daha da uzamaz diyenlere aldırış etmemek lazım....bu benim fikrim tabiii a.s:1closedeyes: