Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama mervenin ve kontesin hiç değişmedi.sarıyamı etki ediyor acaba

benim bakır boyamı akıttı. şimdi de çikolata var saçımda onu boyadıktan sonra bir kez yaptım henüz. onda bir değişiklik görünmüyor pek. ama alttan kızıllar mı belirginleşir boya akınca yoksa bu üstüne daha mı kızılımsı boyar onu anlamk zor olacak.

kızlar ben bu kürü çok arkadaşıma yaydım
uygulasınlar diyerekten...
arkadaşımın bi arkadaşı şampuanına bemiks katmış ve kullanmış.saç rengini değiştirenin bemix olduğunu söylüyor.onda da renk değişimi olmuş.boyası akmış.bilginize...

Son düzenleme:
bemiks de sinameki de renkli
gerçekten suçlu hangisi acaba ?
kkontess canım nasıl bu kadar emin ki o kullanan kişi

bemiks de sinameki de renkli
gerçekten suçlu hangisi acaba ?
kkontess canım nasıl bu kadar emin ki o kullanan kişi

şmdi sordum bebeim,bn ilkinde ynlş anlamışm,şampuan içine bemiks eklemiş o sadece we siah olan boyası akıwermiş kısa bi sürede.yani sadece bemiks kullanmış.o yüzden asıl suç onda die bu kdr emin

canım geçen de yazmıştım.annem senelerce hemşirelik yaptı dolayısıyla sağlık konusundaki bilgisini az çok tahmin edersin.bir kaç gün önce ampulü kırsın diye götürdüm kullanacakmısın hemen dedi,hayır dedim.o zaman kırmayalım kullanacağın zaman açarız dedi.dolayısıyla şampuan içine kırılan ampullerinde faydasının olmayacağını,bemiks ve benzeri ampullerin havayla temas etmesi veya şampuan gibi kimyasallarla karışımında herhangi bir faydasının olmayacağını söyledi...ayrıca en az 3-5 sene önce bir dönem kullanmıştım bemiksi ama renkte hiçbir sorun yaşamadım.gerçekten çok ilginç ya:uhm:

walla ben de anlamadım kuşum
dediğim gibi bende hiç deişme olmadı
neye göre etki edior anlamış deilim :1shok:

ben şimdiye kadar bir su bardağı suda kaynatıyordum sinamekiyi ve rengi açık oluyordu
bu sefer de bir çay bardağında yaptım ve dolayısıyla daha koyu renkte oldu ve yıkarken ilk defa dikkat ettim de basbayağı kahverengi akıyordu saçlarımdan,bana göre suçlu sinamekidir asalım onukaydirigubbakcemile3

kızlar duş yaptım geldim.bakalım bende doğal saçlıyım.bende neler olacak.kontescim sen görmüştüm benim saçımın rengini

kızlar duş yaptım geldim.bakalım bende doğal saçlıyım.bende neler olacak.kontescim sen görmüştüm benim saçımın rengini
hayatım gördüm de inan ki hatrlamıyorum herkesin saçı birbirine girdi benim kafamda :kedi:

kkontess uyudu heraldekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
.............

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bende bendemafoldumben

Denesem hiç fena olmaz saçlarım uzun ama hem cansız hemde seyrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…