Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba şekerlerrr
annem saçımı kestirmeye gidelim katlı istiyorum dedi tamam dedim orda annemin saçı kesilirken katologlara bakarken aynaya baktım önlerim uzun olduğu için hep paramanayla tutturuyordum ve de genelde yopluyorum hoş olmuyor alnımda geniş hadi dedim güzel bir perçem attırayım çok yakıştı daha önce niye aklıma gelmedi yaww birde kızlar kumral saçlarım bayağı koyuydu orda fön çekerken de fark ettim kumrallarım çok açılmış ,güzel de olmuş aslında..

jeliyy bişey fark ettim saçında tatlım saçların koyu renkliyken daha dolgunmuş koyu saçlar saçı daha çok gösteriyor muş gerçekten.....

ela'cım alnın genişse kakül güzel olmuştur,güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

ela'cım alnın genişse kakül güzel olmuştur,güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

sağol tatlım evet geniş ,ama kakülle perçem arası bişey yaptı hoş oldu,birde saçlarında ki röfleler çok incelmiş bir daha röfle yaptırma çok canlı üstü altı gerçekten yıpranık dedisenağlama
kalan röfleleri de boyıcam koyu bir renge uzadıkça kestircem bende napiim..

röfle üstüste geldikçe inceliyor saç evet canımeyvahedigeldismile yavaş yavaş temizletirsin uçlarını,zaten güzel uzuyorlar zemuszemus
aslında benimde diplerim geldi aklımdan 12/1 çok açık küllü kumralla boyamak geçiyor,ama kesin tutturamam 3 renk yaparım canım saçları sonra röflemden de olurum diye dokunamıyorum:ecrin_bebek:

papatyacım neyin var kuşum

ay ne biliyim canım ya boş boş oturuyorum ondan arada geliyor bana bunalımlara giriyorum kursum başlayınca rahatlıcam az kaldı şubata kadar böyleyim. bu arada elacım albüm yaptım iki tane eski hali yeni hali diyekaydirigubbakcemile3 bi bakıver şekerim

bende bi bakıvereyim şekerimkaydirigubbakcemile3

papatya güzel uzamışlar tatlımboshayallersmile
yanlız bakıma başlarken ki saç boylarımız,şuanki halleri renkleri çok benziyor kaydirigubbakcemile3

Tabii ilk merkezi heykel.. Diğerleri sonradan oldu. :1rolleyes:
Bursamız birtane yaa opuyorumnanaktan

baktım papatyacım saçların gayet iyi ama röfleler çok çatallaştırıyor canım ya ..kimseye tavsiye etmiyorum valla röfleyi...
ne kursuna başlıyorsun ben o kadar çok kurslara gittim ki tıbbi sekreterlikten ingilizceye,grafikerlikten muhasebe ye bir ara ömrüm kurslarda geçcek sandım valla neyse şimdi şükür iş de buldum okuluma da devam ediyorum burda laf da yetiştiriyorumkaydirigubbakcemile3 ama girmezsem buraya eksiklik oluyor ya a napimm.

papatya güzel uzamışlar tatlımboshayallersmile
yanlız bakıma başlarken ki saç boylarımız,şuanki halleri renkleri çok benziyor kaydirigubbakcemile3

ay teşekkür ederim hayatım uzadılar saçlarım ama en cokta fark ettiysen parlak dolgun duruyorlar o açıdan cok mutluyum önceden cok kötüydü ya.. senin resmin varmı canım bakıym kaydirigubbakcemile2

evet canım üstüste geldi 2 kere yaptırmıştım sık röfle olunca berbat oldu yıkadıkça çatallaştı kırıldı koparak da döküldü üstüne üstlük..

teşekkür ederim canım evet röfleler cok kötü yapıyor kesilmesi lazım uclardan ama iyice uzamandn kestirmicem röfleli olmasına rağmen yinede iyi duruyorlar bakım bana yaradı... ya sen hangi ara okula hangi ara işe gidiyosun maşallah burayada laf yetiştiriyosun her fırsattakaydirigubbakcemile3 bende ingilizce kursuna başlıcam ama temelden sonuna kadar devam ediicem diploma sınavına giricem bitirdikten sonra öğretmeklik yapabilmek için ama şubatta başlıcak işte onu bekliyorumboshayallersmile

ay teşekkür ederim hayatım uzadılar saçlarım ama en cokta fark ettiysen parlak dolgun duruyorlar o açıdan cok mutluyum önceden cok kötüydü ya.. senin resmin varmı canım bakıym kaydirigubbakcemile2

tatlım evet daha sağlıklı daha dolgun duruyorlarzemuszemus
albümümde var,dur güncelleyeyim ilk halini koyayım arkadaşlık talebi gönderirim sana bakarsınbayanssulusmile

tatlım evet daha sağlıklı daha dolgun duruyorlarzemuszemus
albümümde var,dur güncelleyeyim ilk halini koyayım arkadaşlık talebi gönderirim sana bakarsınbayanssulusmile

ay teşekkür ederim moral buluyorum olumlu yorumlar alınca :dance:

okulumu dışardan yürütüyorum işe de part time gidiyorum tatlım bazen işten bezen evden dayanamıyorum bakıyorum buraya da.. inş hayırlısı olur tatlım ya şimdi herşey çok zorlaştı iş bulmak bile...

bende ingilizcemi daha çok geliştircem şu an orta seviye ama akıcı konuşma durumuna geldiğim zaman havalimanı hostesliği istiyorum gönlümde ki meslek ama şu an grafikerlik yapıyorum bu mesleği de seviyorum ama hosteslik içimde kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…