Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...........

Son düzenleyen: Moderatör:
gözlerim yoruldu okumaktan aaa yeeter ya karar verdim bende başlıyorum hemen yarın zemuszemus bu arada merve bende bepanten bemix ve evigen var hepsini katsam olurmu aceba

bence fazla gelir cnm...bitanesi kafidirr

ayy gelebilsem varya şuan gelirim geri de dönmem...ben kırşehire 10 km uzaklıkta ormanın içinde bi lojmanda büyüdüm..şimdi konyada arıyorum o yerleri...meramdayız buralar da yeşil ama öyle değil işte ben çok yeşili ve de yağmuru karı bol yerleri seviyorum...doğanın kucağında...allah nasip ederse ilerde böyle yerlerde bulunmak istiyorum cnmmm...çok güzel ya dağın eteği ah ahhhboshayallersmilemafoldumben

neyse kızlar ben kaçar ..ii geceler herkeeseeeeopuyorumnanaktan

albüme resim koyucam kızlar uzunluk olarak sacım toplu haliyle anlaya bilirsiniz ayrıca uçlarına bakmayın kestirmediğim icin kötü durabilir ama canlılığı ve parlaklığı farkediliyor bence röfleli olmasına rağmen

ayh ben küçükken uludağ a çıkmıştım
karlar içinde wideolarım var
bağırıyorum mahsur kaldımmm diye
annemler diyor kızım yürüsene karlara bas işte puf puf,gel yanımıza
ben de diyorum : ama ben basınca çöküo bunlarrrr mafoldumben die bööle aalıorm fln :roflol:

iki albüm yaptım bitanesi bakımdan önceki hali dier albümde dün çekindiğim bakabilirsiniz herkese acık

senin sac tipin ne canım?
benimki yaglı mrv_1987 nin sac tipide yaglı oldugu icin seviniyorum
insallah benimkilerde uzar:hulya:

canım bilmiorumki uçları kuru ama dipleri çabuk yağlanıo 2.gün kafama yapışmış oluoo sırnaşık şey

papatyaaaa sende koyulma oldu muu??
bu arada 2 cm kadar uzama var gibii

sende hiç moral vermiyosun ayol 2cm olurmu şekerim daha fazla oldu ama ben ölçmedim en fazla 4cm olduğunu tahmin ediyorum birde koyulaşma deilde sanki dahada acılma hafifte kızıllaşma oldu gibi geldi bana ne bilimm tam anlayamadımbilmiyorumkismile

bebem tam açıpta koymamışsınki resimlerii napim anacımm toplamışsın saçlarııı o yüzden anlaşılmıyoo demekki kaydirigubbakcemile3

ya kızıllık bende de oldu hemde öyle böyle değill..gördün mü senn ??mafoldumben

ya boydan çekemedim işte sevgilimle dışarı cıktık diyemedim cek bakayım saçlarımın boyunu posunu diye utandım :kedi: yani ikl halinide koydum bence arada fark bilmiyorum yada resimden anlaşılmıyor daha parlak canlı duruyor bence bu arada ben senin saçlarını görmedim yaw albümde varmı kızıllaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…