ii uzamış vay beee :)))
durmak yok;yola devammm...
gözlerim yoruldu okumaktan aaa yeeter ya karar verdim bende başlıyorum hemen yarın zemuszemus bu arada merve bende bepanten bemix ve evigen var hepsini katsam olurmu aceba
evet mervecim gerçekten çok güzel biz dağın eteklerinde oturuyoruz ama düzenli hep bahçeli siteler var burda bizim evin balkonundan uludağ gözüküyor görülmeye değer manzarası var bigün beklerim kahve içmeye balkon keyfi yaparızkaydirigubbakcemile3
ayh ben küçükken uludağ a çıkmıştımevet mervecim gerçekten çok güzel biz dağın eteklerinde oturuyoruz ama düzenli hep bahçeli siteler var burda bizim evin balkonundan uludağ gözüküyor görülmeye değer manzarası var bigün beklerim kahve içmeye balkon keyfi yaparızkaydirigubbakcemile3
bence fazla gelir cnm...bitanesi kafidirr
yaa tatlım 4-5 cm fark etmiş benceee...gayet güzelll
bence de daha canlı ve uzun duruyorlaropuyorumnanaktan
jelly saçların gayet güzel uzamış 4-5 cm farketmiş zemuszemus
senin sac tipin ne canım?
benimki yaglı mrv_1987 nin sac tipide yaglı oldugu icin seviniyorum
insallah benimkilerde uzar:hulya:
papatyaaaa sende koyulma oldu muu??
bu arada 2 cm kadar uzama var gibii
sende hiç moral vermiyosun ayol 2cm olurmu şekerim daha fazla oldu ama ben ölçmedim en fazla 4cm olduğunu tahmin ediyorum birde koyulaşma deilde sanki dahada acılma hafifte kızıllaşma oldu gibi geldi bana ne bilimm tam anlayamadımbilmiyorumkismile
Allah iiliğini versin e mi :roflol:saol canımm yağlıydı ondan öyle duruodur :roflol:
bebem tam açıpta koymamışsınki resimlerii napim anacımm toplamışsın saçlarııı o yüzden anlaşılmıyoo demekki kaydirigubbakcemile3
ya kızıllık bende de oldu hemde öyle böyle değill..gördün mü senn ??mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?