P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.221
papatya canım sayfa 509'da benim de..bir bak..
bu arada iyi geceler kızlarrr ben kaçtım :a015:
gördüm şimdi sahiden neden öyle olduki acaba boyadan filan olabilirmi önceki resimde platin sarısı şimdi daha altın sarısı olmuş sinameki bukadar deiştirirmiki rengibilmiyorumkismile
kuşum hang boyadan olacak kii?? Uygulamaya başlamadan önce saçlarım platin sarısıydı zaten
Allah iiliğini versin e mi :roflol:
:roflol::roflol:
kızlar iyi akşamlar herkese.jelly arkadaşım süper uzamış saçların.5 cm var en azından.
gözlerim yoruldu okumaktan aaa yeeter ya karar verdim bende başlıyorum hemen yarın zemuszemus bu arada merve bende bepanten bemix ve evigen var hepsini katsam olurmu aceba
ok dediğin gibi yaparım saol mervecim inanıyorum uzayacağına bu arada baya ünlüsün kadınlar kulübünde valla senin topik aldı başını gidiyo tebrik ederim :lepi:
ben hepsini katıyorum. eczacı da kat dedi. bir zararı olmadı şimdilik. hatta bu hafta yaptığımda süper oldu saçlarım. resmi var önceki sayfalarda ama kaçtı hatırlamıyorum. dur bi bakayım da yazayım.
cnmm çok t.ederim bunları duymak mutluluk verio :1hug:
ya ama benim kafama takıldı şimdi.tarçınlı kurabiyenin boyası bozulmuş.benim saçımda boya yok.doğal rengimden olmıyım sonra.çok seviyorum kendi rengimi
canım benim röflemde de koyulaşma oldu ama doğal saçı sanırım biraz açıyor,sen de takip et bakalım bi değişiklik olacakmıbilmiyorumkismile
ama mervenin ve kontesin hiç değişmedi.sarıyamı etki ediyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?