Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
papatya canım sayfa 509'da benim de..bir bak..
bu arada iyi geceler kızlarrr ben kaçtım :a015:

gördüm şimdi sahiden neden öyle olduki acaba boyadan filan olabilirmi önceki resimde platin sarısı şimdi daha altın sarısı olmuş sinameki bukadar deiştirirmiki rengibilmiyorumkismile

gördüm şimdi sahiden neden öyle olduki acaba boyadan filan olabilirmi önceki resimde platin sarısı şimdi daha altın sarısı olmuş sinameki bukadar deiştirirmiki rengibilmiyorumkismile

kuşum hang boyadan olacak kii?? Uygulamaya başlamadan önce saçlarım platin sarısıydı zaten

kızlar iyi akşamlar herkese.jelly arkadaşım süper uzamış saçların.5 cm var en azından.

gözlerim yoruldu okumaktan aaa yeeter ya karar verdim bende başlıyorum hemen yarın zemuszemus bu arada merve bende bepanten bemix ve evigen var hepsini katsam olurmu aceba

ok dediğin gibi yaparım saol mervecim inanıyorum uzayacağına bu arada baya ünlüsün kadınlar kulübünde valla senin topik aldı başını gidiyo tebrik ederim :lepi:

ben hepsini katıyorum. eczacı da kat dedi. bir zararı olmadı şimdilik. hatta bu hafta yaptığımda süper oldu saçlarım. resmi var önceki sayfalarda ama kaçtı hatırlamıyorum. dur bi bakayım da yazayım.

katılıyorum gelsomina,bende 3 ünü kullanıyorum daha iyi oluyor.Ayrıca bemiksin kokusundan rahatsız olanlar için bepanthene öneriliyor ama bu bana çok doğru gelmiyor çünkü içerikleri farklı CADIARZU

ya ama benim kafama takıldı şimdi.tarçınlı kurabiyenin boyası bozulmuş.benim saçımda boya yok.doğal rengimden olmıyım sonra.çok seviyorum kendi rengimi

ya ama benim kafama takıldı şimdi.tarçınlı kurabiyenin boyası bozulmuş.benim saçımda boya yok.doğal rengimden olmıyım sonra.çok seviyorum kendi rengimi

canım benim röflemde de koyulaşma oldu ama doğal saçı sanırım biraz açıyor,sen de takip et bakalım bi değişiklik olacakmıbilmiyorumkismile

tarçınlı kurabiye 5.yi ben 6.uygulamamı yaptım canım yavaş yavaşmı değişiyor nedir:uhm:
gerçi tarçınlı yavaş yavaş rengin değiştiğini anlatıyordu ama bu son uygulamasında epey bi değişim olduohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…