ay teşekkür ederim moral buluyorum olumlu yorumlar alınca :dance:
bende ingilizcemi daha çok geliştircem şu an orta seviye ama akıcı konuşma durumuna geldiğim zaman havalimanı hostesliği istiyorum gönlümde ki meslek ama şu an grafikerlik yapıyorum bu mesleği de seviyorum ama hosteslik içimde kaldı..
canım ya bende grafikerlik kursuna gitmeyi düşünüyorum,iş alanı epey geniş sanki ne dersinbilmiyorumkismile
valla kuşum ben sekreter olarak girdim ilk,bir ara da grafirkliğe başlamıştım kursa bir yandan da okuduğum için patron azimlisin sen dedi geç bakayım şu broşürleri çalış karıştır yaparsan ,başla ufaktan dedi yetiş dedi inan karıştırdım verdiği braşürü yaptım tabi acemice neyse baktı beğendi öyle kedeme atladım ama şans işi tatlım ne desem boş sekreter olarak girmek için bile 7 ay iş aradım inan.çünkü art niyetli adam dolu ortalıkta anlarsın ama tanıdığın varsa ne ala yoksa şansın varsa giremem dediğin iş yerinde iş başı yaparsın.mesela geçenlerde denizbankın sınavı oldu arkadaşımla girdik inan sınavdan çıktık salladım ben torpilim var zaten dedi ben genelini doğru yaptığım halde mülakata bile çağırmadılar ve arkadaşım şu an denizbankta iş başı yaptı..adalet mi busenağlama
neyse biraz doluyum bu konularda ,konuyu da dağıtmak istemem.
bende ingilizcemi daha çok geliştircem şu an orta seviye ama akıcı konuşma durumuna geldiğim zaman havalimanı hostesliği istiyorum gönlümde ki meslek ama şu an grafikerlik yapıyorum bu mesleği de seviyorum ama hosteslik içimde kaldı..
papatya cım ben sana arkadaşlık talebi gönderemiyorum,sen gönder tatlımzemuszemus
ahhh ela'cım yaa çok sinir bozucu gerçekten en az senin kadar doluyum bendeklava:
izmit'te sayılı sigortacılardanım ama 1,5 senedir işsizim,artık öyle bunaldımki nereden ne çıkarırım diye bakıyorum.grafikerlik yaptığını duyunca işin ehline sorayım dedim sağol tatlım
ne güzel elacım boş durmuyosun bende dışardan iktisat okuyorum bir yandan onu bitirmeye çalışıyorum ama bi işte çalışmıyorum hepsini birlikte yürütmem zor şu eğitim öğretim işlerini tamamladıktan sonra bakıcaz artık opuyorumnanaktan
rica ederim kuşum allah herkesin gönlünde ki yeri nasip etsin ama kursa git derim inş olur bitanem..
okumak çok güzel ya canım, bende haziran da halkla ilişkiler diplomamı alır almaz 3.sınıftan iktisada geçicem allah izin verirse..
Amin canım hepimizin inşAllah:Saruboceq:
kurs işini bi araştırayım haklısınolumunekankayizsmile
ay elacım işletmeden devam et bence iktisat çok ağır ben ders almadan yapamıyorum sevmiyorum okuduğum bölümü yani
canım baktım resimlerine röfleli olmalarına rağmen saçların çok yıpranmış durmyor gayet hoş duruyorlar saç renklerimizde aynı gibi ayrıca uzmada var cok güzel ne zamandan beri yapıyosun uygulamayı ben dün 5.yi yaptım
açıköğretimmi okuyorsunuz kızlar
evet tatlım
tatlım bende iktisat okuma kararını şundan dolayı aldım 1.sınıfta iktisattan kursa yazılma kararı aldım neyse ilk testleri yaptı hoca 36 soru ve herkes döküldü benim 33 doğru çıktı ve gerçekten de sınavda 80 altına inmedi iktisat puanım hoca mutlaka iktisat okumalısın dedi ne bilim iktisada ayrı bir kafam çalışıyor işin temelini anladım galiba yaparım diyorum..
bende geçen sene bitirdim iktisat'ı,özellikle 3.sınıf epey ağır gelmişti canımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?