E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.161
evett mervecimm mafoldumben akıtıyor sanırım
bu arada saçlarımı koyu kestaneye boyattım bana ennnnn çok yakışan renge...kızıllarım boyaığımdan beri akıp durdular...çok kötü oldu boyadım kopkoyu...ohh süper olduuuopuyorumnanaktan
bu arada saçlarımı koyu kestaneye boyattım bana ennnnn çok yakışan renge...kızıllarım boyaığımdan beri akıp durdular...çok kötü oldu boyadım kopkoyu...ohh süper olduuuopuyorumnanaktan
çok mu uzun ohaoldumsmile bence kısa bile opuyorumnanaktanayhh çok uzun bu yaw...hem ashley simpsonınki gibi saçım olcağına...çok cansız ve kötü duruyooo-tatlicadiarzu-
kuzumm güle güle kullann ama sinamekii senin de kahverengileri akıtıp kızılları çıkarmasın altındann ??:1shok:
ben ondan daha uzun istiom kaydirigubbakcemile3kkontesscim ilk resimdeki çok uzun amaaaa onu diyorum kızzz
kuzumm güle güle kullann ama sinamekii senin de kahverengileri akıtıp kızılları çıkarmasın altındann ??:1shok:
ay kızlar aklıma ne geldii..suçu sinamekinin üstüne atıyoruz ama badem yağı koyulaştırıyor olabilir mii??
aynentürkan şorayı ben de hiç sevmemm..
ama gülşen bubikoğlu ve filiz akın'a bayılırım :asigim:
benim öyle oluyor şu anda. il başta da kızıl boyamı çok akıtmıştı. merve sen de dikkat et bak bir daha yaptığında.
koyulaşmadan çok boyanın akması gibi geliyor bana ama badem yağı kaşlarıma sürüyorum ben koyulaştı biraz ama sanki o biraz da kalınlaştığı için koyu görünüyor. ay ne bileyim çok kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?