Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elacım saçındaki uzama gözle görülür gayett bellii.. bende 5 uygulama yaptım bugün ölçmedim ama 3 cm fark vardı en son...
Dediğim gibi renginizden memnunsanız devam edin sinamekiye

ben şubat gibi sarılarımı kumral yaptırcağım için hiç fark etmiyor..zaten kumrallarımda yarıya gelmek üzere..

ilk röflemdeki renkle şimdi arasında epey fark var tarçınlım görülmeyecek gibi değil yaniohaoldumsmile

Son düzenleme:
mrv_1987 sen kac saat bekletiyordun sacinda 4-5 saat yazmissin her uygulamadan 4-5 saat bekletiyormusun bide zeytinyaginida sürüyormusun yani zeytinyagini yapmasak o kadar hizli uzamaz sanirim yada:uhm:

deydey evet farkediliyorr canımm..ama benimki kadar kötü olmamış daha iyi görünüyor yanii bilmiyorumkismile

6.uygulamamdı benimde,daha da koyulaşmadan bıraksammı kibilmiyorumkismile

bebem ben bilemem rahatsız olmuyorsan devam et.. benim bu kadar koyulaşmasaydı kesinlikle devam ederdim ama malzemelerden sadece sinamekiyi çıkaracağım..diğerleriyle yola devam guclubacismile

kontescim kesim 2 cm de alsa kuaförüm 10 tl..farketmiyor ama boya 30 tl yapıyor 90 yl abartmış röflemi geçen yıl 90 tl yapmıştı..
hayatım benim de boya dediğim röfle zaten.tüm saçımı boyatmadım ben hiç.sadece röfle yaptırdım.o da dore miymiş neymişbilmiyorumkismile

ben fotolarınızı görmedim deydey ve ela , ama anlamadım da renk değişimini bende hiç bi değişiklik yapmadı bu meret :uhm:

hımmm eed deişim olmuş ama rahatszlık werecek kdr çok deil gbi ? :uhm:

hımmm eed deişim olmuş ama rahatszlık werecek kdr çok deil gbi ? :uhm:

evet canım şimdilik rahatsızlık vermiyor ama daha da koyulaşırmı diye düşünüyorumbilmiyorumkismile,gerçi zaten diplerimde epey uzadı röfleye gitmem lazım da devam ediyorum diye gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…