• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada saçlarımı koyu kestaneye boyattım bana ennnnn çok yakışan renge...kızıllarım boyaığımdan beri akıp durdular...çok kötü oldu boyadım kopkoyu...ohh süper olduuuopuyorumnanaktan

güle güle kullan canımbayanssulusmile

bu arada saçlarımı koyu kestaneye boyattım bana ennnnn çok yakışan renge...kızıllarım boyaığımdan beri akıp durdular...çok kötü oldu boyadım kopkoyu...ohh süper olduuuopuyorumnanaktan

kuzumm güle güle kullann ama sinamekii senin de kahverengileri akıtıp kızılları çıkarmasın altındann ??:1shok:

kkontesscim ilk resimdeki çok uzun amaaaa onu diyorum kızzz

n7242877212103047754.jpg
n5334512403959663892.jpg

sultanımın saçlarına bakın heleee...en beğendiğim saç şekli...

ay kızlar aklıma ne geldii..suçu sinamekinin üstüne atıyoruz ama badem yağı koyulaştırıyor olabilir mii??

türkan şorayı her izlediğimde hayran kalırım ....

kuzumm güle güle kullann ama sinamekii senin de kahverengileri akıtıp kızılları çıkarmasın altındann ??:1shok:

benim öyle oluyor şu anda. il başta da kızıl boyamı çok akıtmıştı. merve sen de dikkat et bak bir daha yaptığında.

ay kızlar aklıma ne geldii..suçu sinamekinin üstüne atıyoruz ama badem yağı koyulaştırıyor olabilir mii??

koyulaşmadan çok boyanın akması gibi geliyor bana ama badem yağı kaşlarıma sürüyorum ben koyulaştı biraz ama sanki o biraz da kalınlaştığı için koyu görünüyor. ay ne bileyim çok kafam karıştı.

ben de filiz akın ı öyle sevmem izlerim ama... :)))
gülşeni de severim maşallah..

türkan şorayı tek geçerim...hülya koçyiğiti de çok severek izlerimmm

benim öyle oluyor şu anda. il başta da kızıl boyamı çok akıtmıştı. merve sen de dikkat et bak bir daha yaptığında.

koyulaşmadan çok boyanın akması gibi geliyor bana ama badem yağı kaşlarıma sürüyorum ben koyulaştı biraz ama sanki o biraz da kalınlaştığı için koyu görünüyor. ay ne bileyim çok kafam karıştı.

sırnaşık şeykafam ambele oldu canım yaaa vallaaa.İnternetten bakın kızlar bi kaç yerde badem yağının saçı koyulaştırdığını okudummm kafamçokkarıştı

ayyy kendi adıma kapatıyorum bu konuyuu boşuna kafa karışıyor..

Tıp :1closedeyes:

Back
X