- Konu Sahibi EU3
- #5.141
evet keşke benimki de bu kadar aksaydıı devam ederdim sinamekiye bilmiyorumkismile
tarçınlım geçen haftalarda sende boyarım tekrar diyordun aslında sabretsen biraz dahabilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet keşke benimki de bu kadar aksaydıı devam ederdim sinamekiye bilmiyorumkismile
yahu senin de berbat ötesi değil ki neden bu kadar taktın anlamıyorumbilmiyorumkismileevet keşke benimki de bu kadar aksaydıı devam ederdim sinamekiye bilmiyorumkismile
bence de istediğin uzunluğa gelsin öyle boyat canım:ecrin_bebek:evet canım şimdilik rahatsızlık vermiyor ama daha da koyulaşırmı diye düşünüyorumbilmiyorumkismile,gerçi zaten diplerimde epey uzadı röfleye gitmem lazım da devam ediyorum diye gitmiyorum
tarçınlım geçen haftalarda sende boyarım tekrar diyordun aslında sabretsen biraz dahabilmiyorumkismile
yahu senin de berbat ötesi değil ki neden bu kadar taktın anlamıyorumbilmiyorumkismile
uzaması daha önemli bencezemuszemus Şeniz
nişanlım görse kafamı kıracak valla :1ninca:
orealle ilk açıldığında resmen psikolojimi bozmuştummm inan hiç yakışmıyo bebem yaa turuncu turuncuu ben de rahatsız oluyorum![]()
ay kızlar forum uçuyor yaa... bi kaç dakka işe dalıyorum bir bakıyorum 5 sayfa olmuş.
evet merveciğim maşallahın var cidden. kısa saç yüzü güzel olan insana yakışır bence. ve insanın kendini beğenmesi gerçekten çok önemli. ama ben ne yazık ki aşamıyorum bunu. hiç beğenemiyorum kendimi. eskiden çok üzülürdüm çok çirkinim diye. ama yaş ilerledikçe alıştım. isyanım yatıştı :)))
:)))). ben tekirdağlıyım da. benim eşim benzerim yoktur çirkinlikte:))). :roflol: şaka dedim...
süpermiş yaa..
aklıma birşey geldibilmiyorumkismile
sinameki boyasını salıp saç rengini değiştiriyor ya
beyaz sabun yapsak boya gibi akıtmazmı ki sinamekinin rengini de:uhm:
malzemeleri hazırladım hafta içi başlıycam
ben zeytinyağı değil de kendi yağ karışımımı yapıcam
sinamekiyi de hafta içi başlıycam
artıkın gelişmeleri yazarım
kızlar bu tarifi bende kullanıcam fakat bi sorum olucak size saçları da gürleştirdigi dogru mu?
Saçlarım çok dökülmye başladı bi çözüm yolu arıyorum![]()
bilmiyorumkismilebence komple akıtırr kuzum.. sinamekinin rengiyle beraber saçtaki boyanın rengini de akıtır gibime geliyor
platin sarısı saçlarım bugün daha da koyu bir renk aldıı mafoldumben turuncu gibi olduuuuu off ya((((
![]()
kızlarr senağlama
Selamlar,
ben cok sükür bemixi türkiyeden getirttim ve dün gece badem yagi, bemix ve sinemakili tarifi uyguladim dün gece yapip bu sabah yikadim yani bi 15saat durdu kafamda
sinemakinin almancasi sennesblätter diye okumustum burda ama dün baktim üstünde kabis icin cay diyor:1shok:
yani bi zarari olmaz insALLAH sinemaki trde aynen kabislik icinmi satiliyor?
bide sacimi yikadigimda acaip döküldübenneyaptımki
suan sacim oldugundan daha az gibi görünüyor, ama cok yumusak oldu ve dün aksam yapmadan önce ölctüm 72cm bugünde 72,5delikafadulden
insALLAH bidaha yaptigimda bukadar dökülmez:-( zaten sacim az :-(
sizin saclar ne durumda?
saçlarımda öyle aman aman uzama yok maalesef 1-2 cm o da 5.ypışımdı bugün..
mrv_1987 sen kac saat bekletiyordun sacinda 4-5 saat yazmissin her uygulamadan 4-5 saat bekletiyormusun bide zeytinyaginida sürüyormusun yani zeytinyagini yapmasak o kadar hizli uzamaz sanirim yada:uhm:
ay hakkaten nasıl değişmiş rengi öyleee:1shok: