• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım şimdilik rahatsızlık vermiyor ama daha da koyulaşırmı diye düşünüyorumbilmiyorumkismile,gerçi zaten diplerimde epey uzadı röfleye gitmem lazım da devam ediyorum diye gitmiyorum
bence de istediğin uzunluğa gelsin öyle boyat canım:ecrin_bebek:

tarçınlım geçen haftalarda sende boyarım tekrar diyordun aslında sabretsen biraz dahabilmiyorumkismile

kuşum dışarı falan çıkıyorumm ben..seninki kadar olsa hiç sorun etmem ama gördün havuç kafa gibi oldum mafoldumben badem yağı ve bemiksle devam etcem

yahu senin de berbat ötesi değil ki neden bu kadar taktın anlamıyorumbilmiyorumkismile
uzaması daha önemli bencezemuszemus Şeniz

nişanlım görse kafamı kıracak valla :1ninca:
orealle ilk açıldığında resmen psikolojimi bozmuştummm inan hiç yakışmıyo bebem yaa turuncu turuncuu ben de rahatsız oluyorum :(

ööffyaaa uzatsak rengi soluyor,boyatsak dökülüyor ya da sıkılıyoruz
mucize lazım galiba bizeboshayallersmile

nişanlım görse kafamı kıracak valla :1ninca:
orealle ilk açıldığında resmen psikolojimi bozmuştummm inan hiç yakışmıyo bebem yaa turuncu turuncuu ben de rahatsız oluyorum :(

aklıma birşey geldibilmiyorumkismile
sinameki boyasını salıp saç rengini değiştiriyor ya
beyaz sabun yapsak boya gibi akıtmazmı ki sinamekinin rengini de:uhm:

ay kızlar forum uçuyor yaa... bi kaç dakka işe dalıyorum bir bakıyorum 5 sayfa olmuş.

evet merveciğim maşallahın var cidden. kısa saç yüzü güzel olan insana yakışır bence. ve insanın kendini beğenmesi gerçekten çok önemli. ama ben ne yazık ki aşamıyorum bunu. hiç beğenemiyorum kendimi. eskiden çok üzülürdüm çok çirkinim diye. ama yaş ilerledikçe alıştım. isyanım yatıştı :)))

:)))). ben tekirdağlıyım da. benim eşim benzerim yoktur çirkinlikte:))). :roflol: şaka dedim...

süpermiş yaa..

herksin ayrı güzelliği vardır cnmm....:kedi:her birimizinnn

aklıma birşey geldibilmiyorumkismile
sinameki boyasını salıp saç rengini değiştiriyor ya
beyaz sabun yapsak boya gibi akıtmazmı ki sinamekinin rengini de:uhm:

bilmiyorumkismilebence komple akıtırr kuzum.. sinamekinin rengiyle beraber saçtaki boyanın rengini de akıtır gibime geliyor
kökten süpürür :D

Son düzenleme:
malzemeleri hazırladım hafta içi başlıycam
ben zeytinyağı değil de kendi yağ karışımımı yapıcam
sinamekiyi de hafta içi başlıycam
artıkın gelişmeleri yazarım

hoşgeldin tatlım...umarım güzel gelişmelerle aramıza katılırsınnn
a.s.

kızlar bu tarifi bende kullanıcam fakat bi sorum olucak size saçları da gürleştirdigi dogru mu?
Saçlarım çok dökülmye başladı bi çözüm yolu arıyorum :(

evet tatlı elime aradan ve yanlardan alnımdan ufak ve uzamış saçlarım geliyorrryeni yeni saçlarrr
zemuszemus

renkkk.jpg

kızlarr senağlama

ay hakkaten nasıl değişmiş rengi öyleee:1shok:

Selamlar,

ben cok sükür bemixi türkiyeden getirttim ve dün gece badem yagi, bemix ve sinemakili tarifi uyguladim dün gece yapip bu sabah yikadim yani bi 15saat durdu kafamda:utangac:

sinemakinin almancasi sennesblätter diye okumustum burda ama dün baktim üstünde kabis icin cay diyor:1shok:

yani bi zarari olmaz insALLAH sinemaki trde aynen kabislik icinmi satiliyor?
bide sacimi yikadigimda acaip döküldübenneyaptımki

suan sacim oldugundan daha az gibi görünüyor, ama cok yumusak oldu ve dün aksam yapmadan önce ölctüm 72cm bugünde 72,5delikafadulden

insALLAH bidaha yaptigimda bukadar dökülmez:-( zaten sacim az :-(
sizin saclar ne durumda?

hoşş geldn tatlım...a.s. ben de allaha şükür dökülme yok 5-6 tel kadar hepsi o...

mrv_1987 sen kac saat bekletiyordun sacinda 4-5 saat yazmissin her uygulamadan 4-5 saat bekletiyormusun bide zeytinyaginida sürüyormusun yani zeytinyagini yapmasak o kadar hizli uzamaz sanirim yada:uhm:

tatlım zeytinyağını da hep yaptığımdan yapmayınca nasıl olur bilemiyorum kii...evet 4-5 yazdım ama gece bunla yattığım zamanlar da oluyo

bu arada saçlarımı koyu kestaneye boyattım bana ennnnn çok yakışan renge...kızıllarım boyaığımdan beri akıp durdular...çok kötü oldu boyadım kopkoyu...ohh süper olduuuopuyorumnanaktan

Back
X