Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kkontess'im canım ben en son röfleyi eylül'de 80 tl ye yaptırdım,üstelik saç uçlarımdan da kesildi...bana da biraz yüksek geldi fiyatlarohaoldumsmile

tatlım bu saç rengi beyaz, krem, lacivert, koyu yeşille falan çok hoş durur..gri.yle de güzel durur..
Gri renkli kıyafetlere en çok sarı saçı yakıştırıyorum ama..

bence de sarı saça gri renk çok yakışıyor,bu kış fena taktım zaten griye:lepi:

Selamlar,

ben cok sükür bemixi türkiyeden getirttim ve dün gece badem yagi, bemix ve sinemakili tarifi uyguladim dün gece yapip bu sabah yikadim yani bi 15saat durdu kafamda

sinemakinin almancasi sennesblätter diye okumustum burda ama dün baktim üstünde kabis icin cay diyor:1shok:

yani bi zarari olmaz insALLAH sinemaki trde aynen kabislik icinmi satiliyor?
bide sacimi yikadigimda acaip döküldübenneyaptımki

suan sacim oldugundan daha az gibi görünüyor, ama cok yumusak oldu ve dün aksam yapmadan önce ölctüm 72cm bugünde 72,5delikafadulden

insALLAH bidaha yaptigimda bukadar dökülmez:-( zaten sacim az :-(
sizin saclar ne durumda?

evet bahsettiğin gibi kabızlık rahatsızlığı için kullanılır,bağırsakları hareketlendirir.

dökülmeye gelince...ben de dahil olmak üzere ilk kullanımlarda dökülme yaşayanlar oldu.ilk kullanımlarda daha az saçında bekletmeni tavsiye ederim.ilk kullanımda 3 saat falan bekletmiştim,2sinde 7 saat bekletince benimde epey dökülmem oldu.Sonraki uygulamalarda ortalama 4-5 saat civarında bekletir oldumbilmiyorumkismile

çörekotu yağını nasıl kullanıyorsun ve ne için kullanıyorsun?

kızlarr senağlama

ben başından beri boyayı akıtıyor diyorum. kimse inanmadı bana. ama ben gene de devam etmek istiyorum. sen de sinameki yerine normal suyla karıştır bence doğrudan badem yağı sürünce diplere arındırması zor olur gibi geliyor bana. ben zeytin yağını onun için kullanmıyorum. bi kere saçıma yağ sürmüştüm ne yağıydı şimdi hatırlamıyorum. beş kere yıkadım zor çıktı. iyi gelecek bile olsa o kadar yıkamayla zaten saç hasar görüyor. o yüzden ben oriflamin sıcak bakım yağını kullanıyorum. arındırması kolay.

bu nasıl uygulanıyor peki? sadece uçlara mı sürülüyor? az önce de dediğim gibi ben de yağ ile bakım yapmak istiyorum ama sonra temizleyemiyorum saçımı. sinamekili formül o açıdan çok iyi. yağ sürmüş gibi olmuyor.

tsk deydey icim rahatladi biraz

korktum cünkü nede olsa kabislik icin kulaniliyorsa biseyleri bosaltmak icindir diye sacim döküldü sandim ay sabah bi korkuyla yikadim saclaarimi

bidaha yaptigimda tek 4saat bekletirim bende, biraz abarttim 15saatibilmiyorumkismile
ama ablamda okadar bekletti ondada hic dökülme olmadi, sans iste:umursamaz:

sizin sonuclariniz ne oldu arkadaslar?
ha bide ben dökülmeye karsi yaklasik 2haftadir karanfilli su kullaniyorum onuda burdan ögrendim iyi geldi aslinda dökülmem azaldi insALLAH bide yeni saclar cikar

canım herkeste farklı etki gösteriyor tabi ki
burda da 8-10 saat 12 saat bekletenler var
ama zaten yeni başlamışsın,saçının nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorsun
o yüzden de saçta bekletme olayını zamanla deneyerek görürsen bence daha iyi olurzemuszemus

canımcım benim de ayağımın alıştığı çok memnun kaldığım bir kuaförüm vardı...kesim,boya, fön herşey için oraya giderdim.. Ayağım alışana kadar iyi hoş, sonra baktım fiyatları arttırmaya başladı...Orealle falan açtıklarında oraya gitmiştim turuncumsu bişey oldu..röfle yapamam saçın yanar dedi bir süre böle kalsın dedi bana.. Sonra aradan 2 ay falan sonra gittim, röfle yaptırmak için bebek sarısı olsun dedim...Çokta güzel yapmışlardı amaaa benim o kısacıkk 3-4 cm.lik saçıma 70 tl para almıştıı :mymeka: vee o günden beri gitmiyorumm...
Sadece arada bir föne gidiyorum..Saçlarını nerede boyatıyosunn falan diyolar, diyorum kendim de yapabiliyorum artıkknaniknanik nanikkklülülülülülü

valla tarçıncım saçlarında ki renk farkı bayağı var turuncu olmuş ama o kadar kötü gözzükmüyor

kontescim kesim 2 cm de alsa kuaförüm 10 tl..farketmiyor ama boya 30 tl yapıyor 90 yl abartmış röflemi geçen yıl 90 tl yapmıştı..

o zaman bademyağı - bemiks şeklinde devam et tatlım

inanmıyorum ya röflelerim benimde turuncu olmuş ama zaten boyıcağım için farketmiyor...

saçlarımda öyle aman aman uzama yok maalesef 1-2 cm o da 5.ypışımdı bugün..

ayy korktum ya tarçınlım ohaoldumsmile
gerçi diplerimde epey geldi benim,sırf sinameki yapıyorum diye boyatmıyorum
sarımsaklı zeytinyağımı yapsam napsam içine de bemix atsam iyice kötü koksakaydirigubbakcemile3

bu saçım 22 aralıkta çekildi

Son düzenleme:
[
bu da bugün çekildi uzama çok az belli sanki ama dolgunluk var birde röfle renginde değişiklik var ama kötü durmuyor..

alıntı olmasın ....

Son düzenleme:

kuşum sizi etkilemiş olmiyim ama ben çok rahatsız oldum saç rengimden o yüzden sinamekisiz deniycemm ama siz rahatsız olmuyorsanız devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…