kızlar bir de size bi şey sorucam
gittiğiniz kuaförlerde boya ne kadar?
kuaförümden çok memnunum.mesela kesim konusunda söylediğimden fazlasını kesmez.çok kısaltırsam ağlarsın ben de üzülürüm valla der.ya da renk konusunda kararsızsam,kendisine anlatmak istediğim rengi aynen bulur uygular ve öyle çıkarır beni dükkanından.saolsun
o yüzden deiştirmeyi asla düşünmüyorum ama fiyatları bana biraz tuzlu gibi geliyor
mesela max 2-3cm kestiği saça (kırık aldırma) 10 tl verdim
boya 90 tl
sizce de pahalı mı?
saçım göğüs hizamda(yaklaşık 60-65 cm)
tatlım bu saç rengi beyaz, krem, lacivert, koyu yeşille falan çok hoş durur..gri.yle de güzel durur..
Gri renkli kıyafetlere en çok sarı saçı yakıştırıyorum ama..
Benzer tarifi, entele ile kullandım.Ciddi sonuçlar aldım fakat başlığı açan arkadaşınki gibi 10cmlik bir uzama olmadı..=) Entelem şu anda bitti, çörekotu yağı kullanıyorum ve bence müthiş bir yağ.
kızlarr senağlama
kuşum ne bilim sinamekiye ara vereyim dedim çünkü biliyorum benimki beynimin etini yiyecek yaaa mafoldumben bi sürü laf edecek bu renk içinn ben de sevmiyorum hiç..
bi de sil baştan başa döndüm sankii herşeyee( ay bu renkten kurtulmak için neler yapmıştımm ben akannehir
ya bi kaç hafta sadece bemiks ve badem yağı karışımı yapıp sürsem nasıl olur deniyim diyorum ben :1ninca:
komsular bunu kullanıyo. cok memunum dıyorlar bende dayanamadım aldım sızınle paylasmak ısterdım
içindekileri okuyorum : acı badem yağ,bugday yag,cevizyagı,cam terebentin yag,defne yagı, fındık yagı,hisdistan ceviziyagı,hınt yagı,ısırgan tohumu yagı,jojoba yagı,menekşe yag,papatya yagı,susam yagı,tatlı badem yagı, ylang yagı,ve zeytin yag. ıcındekı hep karısmıs. 100 ml .bugun baslıcam zemuszemus
tsk deydey icim rahatladi biraz
korktum cünkü nede olsa kabislik icin kulaniliyorsa biseyleri bosaltmak icindir diye sacim döküldü sandim ay sabah bi korkuyla yikadim saclaarimi
bidaha yaptigimda tek 4saat bekletirim bende, biraz abarttim 15saatibilmiyorumkismile
ama ablamda okadar bekletti ondada hic dökülme olmadi, sans iste:umursamaz:
sizin sonuclariniz ne oldu arkadaslar?
ha bide ben dökülmeye karsi yaklasik 2haftadir karanfilli su kullaniyorum onuda burdan ögrendimiyi geldi aslinda dökülmem azaldi insALLAH bide yeni saclar cikar
kızlar bir de size bi şey sorucam
gittiğiniz kuaförlerde boya ne kadar?
kuaförümden çok memnunum.mesela kesim konusunda söylediğimden fazlasını kesmez.çok kısaltırsam ağlarsın ben de üzülürüm valla der.ya da renk konusunda kararsızsam,kendisine anlatmak istediğim rengi aynen bulur uygular ve öyle çıkarır beni dükkanından.saolsun
o yüzden deiştirmeyi asla düşünmüyorum ama fiyatları bana biraz tuzlu gibi geliyor
mesela max 2-3cm kestiği saça (kırık aldırma) 10 tl verdim
boya 90 tl
sizce de pahalı mı?
saçım göğüs hizamda(yaklaşık 60-65 cm)
valla tarçıncım saçlarında ki renk farkı bayağı var turuncu olmuş ama o kadar kötü gözzükmüyor
o zaman bademyağı - bemiks şeklinde devam et tatlım
ayy korktum ya tarçınlım ohaoldumsmile
gerçi diplerimde epey geldi benim,sırf sinameki yapıyorum diye boyatmıyorum
sarımsaklı zeytinyağımı yapsam napsam içine de bemix atsam iyice kötü koksakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?