Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bilrsin bebeim ama yani sonuçta geçici bi dönem
üstelik kıştayız,beredir şapkadır bi kaç aksesuar ile üstesinden gelinebilir bence
bilmiyorumkismile

tarçınlım hatta geçenlerde de boyatacağını söylemiştin,şu durumda da farkeden birşey yok aslında yine boyatacaksın.o yüzden ben bırakma derim.bilmiyorumkismileBiraz da ışıktan farkeder zaten.röfle güneş ışığında her zaman daha açık ve daha parlak durur tatlım bilirsin sende.

kuşum bence çok tatlı bir renk.. yani saç rengimi değiştirecek olsamm sarıdan başka bişey yapacak olsam inan bunu yapardım.. Sana röfle de çok yakışıyor ama buu renkte cidden çok hoş yaniboshayallersmile

komsular bunu kullanıyo. cok memunum dıyorlar bende dayanamadım aldım sızınle paylasmak ısterdım

içindekileri okuyorum : acı badem yağ,bugday yag,cevizyagı,cam terebentin yag,defne yagı, fındık yagı,hisdistan ceviziyagı,hınt yagı,ısırgan tohumu yagı,jojoba yagı,menekşe yag,papatya yagı,susam yagı,tatlı badem yagı, ylang yagı,ve zeytin yag. ıcındekı hep karısmıs. 100 ml .bugun baslıcam zemuszemus

ne yönden memnunlar acaba uzamaya mı etkisi var dökülmeye mi öznur'cum:uhm:
sen başla gelişmelerden haberdar edersin

bende buna benzer saç bakım yağı kullanmıştım ama uzamaya falan etkisi yoktu..Sadece saçı besliyordu bakım yapıyordu..

sinamekiiye başlamadan önce ben de içinde bunların olduğu bi bakım yağı almıştım fakat sonuçlarını gözlemleyecek kadar uzun süre kullanmadım.hala duruyor kendisi.sinameki ile istediğim uzunluğa erişince rutin bakım amaçlı onu kullanacağım

ben de çok bayılıyorum we kendi rengime dönmeden önce bi denemek istiyorum
giydiğin kıyafete bile uymuyor diyenler oldu ama ben hep gri , kahwe,uçuk pembe tonları giyerim.çok aykırı ve acaip durmazmış gbi gelior bilmiyorumkismile

kızlar bir de size bi şey sorucam
gittiğiniz kuaförlerde boya ne kadar?
kuaförümden çok memnunum.mesela kesim konusunda söylediğimden fazlasını kesmez.çok kısaltırsam ağlarsın ben de üzülürüm valla der.ya da renk konusunda kararsızsam,kendisine anlatmak istediğim rengi aynen bulur uygular ve öyle çıkarır beni dükkanından.saolsun
o yüzden deiştirmeyi asla düşünmüyorum ama fiyatları bana biraz tuzlu gibi geliyor
mesela max 2-3cm kestiği saça (kırık aldırma) 10 tl verdim
boya 90 tl
sizce de pahalı mı?
saçım göğüs hizamda(yaklaşık 60-65 cm)

tatlım bu saç rengi beyaz, krem, lacivert, koyu yeşille falan çok hoş durur..gri.yle de güzel durur..
Gri renkli kıyafetlere en çok sarı saçı yakıştırıyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…