ühüüü turuncu olduu kızzz güzel mi duruyoo mafoldumben havuç gibii eyvahedigeldismile
sen bilrsin bebeim ama yani sonuçta geçici bi dönemkuşum ne bilim sinamekiye ara vereyim dedim çünkü biliyorum benimki beynimin etini yiyecek yaaa mafoldumben bi sürü laf edecek bu renk içinn ben de sevmiyorum hiç..
bi de sil baştan başa döndüm sankii herşeyee( ay bu renkten kurtulmak için neler yapmıştımm ben akannehir
ya bi kaç hafta sadece bemiks ve badem yağı karışımı yapıp sürsem nasıl olur deniyim diyorum ben :1ninca:
eheheh nabim kızımsırnaşık şeyyaaaaaaa pisliğe bakk psikolojik baskı kuruyooo mafoldumben ağlarım amaaaaaa
offf şu 3. resimdeki saç rengine de hastaım haaa :1shok:
bilmiyorum ki adınıevet hoş gerçektennn karamel mi çikolata mı ne o öyle çok güzel
sinamekiiye başlamadan önce ben de içinde bunların olduğu bi bakım yağı almıştım fakat sonuçlarını gözlemleyecek kadar uzun süre kullanmadım.hala duruyor kendisi.sinameki ile istediğim uzunluğa erişince rutin bakım amaçlı onu kullanacağımkomsular bunu kullanıyo. cok memunum dıyorlar bende dayanamadım aldım sızınle paylasmak ısterdım
içindekileri okuyorum : acı badem yağ,bugday yag,cevizyagı,cam terebentin yag,defne yagı, fındık yagı,hisdistan ceviziyagı,hınt yagı,ısırgan tohumu yagı,jojoba yagı,menekşe yag,papatya yagı,susam yagı,tatlı badem yagı, ylang yagı,ve zeytin yag. ıcındekı hep karısmıs. 100 ml .bugun baslıcam zemuszemus
ben de çok bayılıyorum we kendi rengime dönmeden önce bi denemek istiyorumkuşum bence çok tatlı bir renk.. yani saç rengimi değiştirecek olsamm sarıdan başka bişey yapacak olsam inan bunu yapardım.. Sana röfle de çok yakışıyor ama buu renkte cidden çok hoş yaniboshayallersmile
neye karar verdin tarçınlım devam ediyorsun değilmi
ben de çok bayılıyorum we kendi rengime dönmeden önce bi denemek istiyorum
giydiğin kıyafete bile uymuyor diyenler oldu ama ben hep gri , kahwe,uçuk pembe tonları giyerim.çok aykırı ve acaip durmazmış gbi gelior bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?