Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yooo ben saçımın renginden gayet memnunum...o saçları saç uzunluğu babında koymuştum canım...zaten boyayalı 2 hafta filan oldu;koyu kızıl.....:1closedeyes:

benim saç rengi sorunum yok ;sadece uzunluk hepsi bu...:umursamaz:

mervecim ben resmını goremıyorum link atabılırmısın canım zahmet olmazsaaa:)

canım bi sayfayı yenile;nette ya da sitede sorun mu var acaba açılır ama sonra nasıl link yani sayfanın linki mi?atayım tabi..sositososito

ayriyetten 1 ay 10 gündür kuaför arkadaşımızın tarifini uyguladım.....onun öncesinde zeytinyağına başlamıştım;şuanda toplam 2 ay gibi bir zaman oldu ve o kadar çok uzadı ki....yani 1 ay 10 gün gibi bi zamanda esas uzama oldu zeytinyağının kendi başına böyle bir etkisi filan yok pek fazla ama o da saçı çok besliyor..açık açık görün diye resim de koydum ;hangi tarif saçları böyle uzatır ki bilemiyorum ama ölçtüm 10 cm de değil 7,5 cm daha uzasın o zaman bel hizama geliyor saçlarım,eğer bu maskeyi yapmasaydım sadece zeytinyağı yapsaydım şuanda sadece 3-4 cm uzamış olucaktı ve zor fark edlicekti.ama aradaki farka bakın Allah aşkına..hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
ben birsey yapmadanda saclarim hizli buyuyorkaydirigubbakcemile2

konuyu ilk açtığım gün de yazmışım zaten bu maske 1 ay oldu zeytinyağı 1,5 oldu diye demek ki 40 günde bu maskeyle bu sonuç;zeytinyağının da besleyiciliğiyle ama esas keramet sahibi sinameki maskesi...kaydirigubbakcemile2 40 gün daha kullansam eğer tabi bu hızla giderse belime gelir o da 10 cm oluyo ama 7,5 cm de uzasa belime geliyo yine ama çook aşağıya gelmiyo ama o da bana yeter avatarımdakii saç kadar olsa süper olucakkk inşallah Rabbiiimmmmm....:sm_cool: amiiiinnn:Saruboceq:

evet arkadaşlar bugün çektiğim fotoğraflarım ve saçlarım kısayken çekindiğim fotoğrafımmhihoyyyt[/QUOTE]

canım çok güzel olmuşş opuyorumnanaktan

bende bugün deniyecem ama karar veremedim merveciğim senin gibi kafamda çok mu bekletmelimiyim yoksa japongülünün dediği gibi yarım saat mi kalsın saçlarımda çok bekleyince bi zararı olur mu acaba?

Saçım uzasın diye entele kullandım ee uzamışta ama saçım fena dökülüyo merve
az önce entele topiğinde de belirttim .Uzamayı geçtim dökülmesin diye bunu yapıcam..Dökülmesi durur inşallah off offff.Sinir oldum ya bi bayram geldi geçtide saçıma boyadır föndür hiç bişe yapamadım allah inandırsın...saçımı hangi renk yapayım diye başlık bile açtım ama nerde o gün bugündür boyamıyorum..Bıktım bu saçlardan vallahi senağlama

canım bence mu maskeyi uygula ne dökülme yapıyr ne kepek ne kuruluk..
inan uzamasa bile ki zaten uzunmuş bence saçlarını çok sağlıklı yapacak..benim saçım nerdeyse 2 katına çıktı uzamasından ziyade saçlarım yumuşak ve gürleşti...tavsiye ediyorum..opuyorumnanaktan

beyhancim ikinci yapiyin galiba maskeyi bigelisme oldumu bekliyoruz canim sonuclari

benim saçlarım çok döküldü yıkadığım sırada
ikinci denemeden sonra bakalım dökülecek mihihoyyyt
herkeste aynı etkiyi göstermiyo iştelmaz:

ewet kızlar buqün nihayet bende aldım malzemeleri . 1 hafta önce saçlarımı kestırmek zorunda kaldım uçlarında yanıklar vardı sürekli düzleşiirdiğim içinn .Aslında kendi saçlarım çabuk uzar ama ben beklemek ıstemıorum belkı boyle daha hızlı uzar. cuma günü ilk maskemı yabcam innşllh işe yarar teşekürler mervea.s.

Mervecım sımdı nasıl uyguladıgını yazarmısın bende yapcam turplu su gıbı maskeler yaptım bende zeytın yagı mantıklı nasıl hazırlıyaz hangı gunler yapcaz ayrıntılı sonkez yazarmısın cnm bıde hangı yagdan aldın nerden aldın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…