Mervecım sımdı nasıl uyguladıgını yazarmısın bende yapcam turplu su gıbı maskeler yaptım bende zeytın yagı mantıklı nasıl hazırlıyaz hangı gunler yapcaz ayrıntılı sonkez yazarmısın cnm bıde hangı yagdan aldın nerden aldın yanı
ewet kızlar buqün nihayet bende aldım malzemeleri . 1 hafta önce saçlarımı kestırmek zorunda kaldım uçlarında yanıklar vardı sürekli düzleşiirdiğim içinn .Aslında kendi saçlarım çabuk uzar ama ben beklemek ıstemıorum belkı boyle daha hızlı uzar. cuma günü ilk maskemı yabcam innşllh işe yarar teşekürler mervea.s.
ayh her gün saç ölçmekten deliriciimmmmmm :bbo:
Bende uzamasını isıtıyorummm ne olur allahım ıse yarasın bırı bna yardım etsın neolur
canım bırak stres yapmayı boyle yaparsan uzamaz hiç rahat bırak kendini ölç 1 - 2 ay sora...yerimseniben
Evet kızlaaarr diplerim çıkmaya başladı nihayetyerimseniben
Düzleştiriciyi, boyayı bıraktım bakalım bir haftadır. Bu maskeyi yapıyorum ve sarımsaklı şampuanla yıkıyorum saçlarımı. Umarım sonuç güzel olur:dance:
azcık takıntı yaptım da ben :kedi:
Sinamekiyi son durulama suyu olarak kullansak işe yarar mı dersiniz?
o kokunun saçında kalmasını isticeğini sanmıyorumi ka gündür şampuanlamama rağmen hala hafif de olsa koku var sen bide onla durulayacaksın buram buram bemix kokarsın
saçlarını görünce dayanamadım merve'cim maşallah çok güzel olmuşlar
bende başladım,hatta az önce sürdüm
ama sinamekinin içine sadece bademyağı değil de
birsürü yağı karıştırmış içine de bemix atmıştım ondan koydum:1rolleyes:
bir de son durulama suyu olarak ısırgan kullanıcam
bakalım neler olacak,gelişmeleri yazarım
sırf saçlarım uzayacak diye dipleri gelen röflemi yaptırmıycam işte 1 ay bekliycem kaydirigubbakcemile3
2 haftadır yapıyorum uzadıgını anaymadım cunku duzlestirmiyorum dalgalı duruyor sacım bir ayın sonunda duzlesticem ozaman anlarım
2 haftadır yapıyorum uzadıgını anaymadım cunku duzlestirmiyorum dalgalı duruyor sacım bir ayın sonunda duzlesticem ozaman anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?