Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende uzamasını isıtıyorummm ne olur allahım ıse yarasın bırı bna yardım etsın neolur

ben sinamekiyi aldım;bir tutamda elinize gelen kadar sinamekiyi ve yarım çay bardağı suda kaynattım kapattım;bi bemix ve 1 kapak tatlı badem yağıyla sinameki ılıdıktan sora karışım yaptım;sürdüm diplere ve uçlara..4-5 saat beklettim...kuaför arkadaşımızın tarifi bu tabi;teşekkür ediyorum çookkk

ayrıca da zeytinyağını el yakmayacak kadar ısıtıp sora bunu da saç dip ve uçlarına sürüp gene 4-5 saat bekletip yıkadım...

ikisi ayrı günlerde ve haftada bir kez olacak şekilde

sinameki koca paket 1,5 lira...bademyağı 3,5 lira,bemix 3.750 sırnaşık ve bi aydır kullanıyorum.badem yağı yarısına geldi bemix bi ayda bitiyo...sinemaki aylarca gider

arkadaaşım tarif bu işte..ilk sayfada da yazıyordu canım...

rica ederimm:1hug:

Bende uzamasını isıtıyorummm ne olur allahım ıse yarasın bırı bna yardım etsın neolur

canım sıkma kendini bu kadar hayattaki en önemli şey değil ki bu bu kadar canını sıkarsan olur mu ama:1no2: rahat bırak kendini maskelerini yap uzadığı kadar uzasın...bi bayanın en önemli şeyi zayıf narin olmasıdır bence diğeri de saçıdır ama her halimizle kendiimizi sevmekten başka çaremiz yok..istediğimiz bişi içinde biraz sabredip ona kavuşucaz ama sabrederek...hihoyyythihoyyyt

kendini kasma..yoksa vücut ters tepki veriyo hem de strese giriyosun

Evet kızlaaarr diplerim çıkmaya başladı nihayetyerimseniben
Düzleştiriciyi, boyayı bıraktım bakalım bir haftadır. Bu maskeyi yapıyorum ve sarımsaklı şampuanla yıkıyorum saçlarımı. Umarım sonuç güzel olur:dance:

canım çok sevindimm;devamı da gelir inşallah....:lepi:

Sinamekiyi son durulama suyu olarak kullansak işe yarar mı dersiniz?

Sinamekiyi son durulama suyu olarak kullansak işe yarar mı dersiniz?

o kokunun saçında kalmasını isticeğini sanmıyorumi ka gündür şampuanlamama rağmen hala hafif de olsa koku var sen bide onla durulayacaksın buram buram bemix kokarsın

saçlarını görünce dayanamadım merve'cim maşallah çok güzel olmuşlar
bende başladım,hatta az önce sürdüm
ama sinamekinin içine sadece bademyağı değil de
birsürü yağı karıştırmış içine de bemix atmıştım ondan koydum:1rolleyes:
bir de son durulama suyu olarak ısırgan kullanıcam
bakalım neler olacak,gelişmeleri yazarım
sırf saçlarım uzayacak diye dipleri gelen röflemi yaptırmıycam işte 1 ay bekliycem kaydirigubbakcemile3

o kokunun saçında kalmasını isticeğini sanmıyorumi ka gündür şampuanlamama rağmen hala hafif de olsa koku var sen bide onla durulayacaksın buram buram bemix kokarsın

Canım Bemix hiç son durulama suyu yapılır mı yağ sonuçta saçı ne hale getirir.akannehir
Ben sadece sinamekiyle durulamaktan bahsediyorum, çünkü yağlı bakımlar benim saçlarıma hiç yaramıor.:hulya:

röfele saçı zaten mehfediyor malesef...o yüzden hiç sevmedim röfleyi inşallah işe yarar ve saçın uzar canım...

merve saçlarını herkes çok beğeniyor ama ben göremedim nerdeki:uhm:
bi de dökülmeye de faydası varmı bunun

2 haftadır yapıyorum uzadıgını anaymadım cunku duzlestirmiyorum dalgalı duruyor sacım bir ayın sonunda duzlesticem ozaman anlarım

2 haftadır yapıyorum uzadıgını anaymadım cunku duzlestirmiyorum dalgalı duruyor sacım bir ayın sonunda duzlesticem ozaman anlarım

canim benimde pazartesi 3 hafta olacak uyguulayali , uzayip uzamadigini anlayamadim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…