E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
bayram geçsin yeni resim çekip koyarım arkadaşlar kaldırmıştım çünki resimleri...çok yoğunum şuan koyamıycam çekip...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izine gelicem ben bu yilbasinda eger sonuclar iyi olursa alir gelirim malzemeleri burda yok malzemeler bulumadim ben ayda 5 cm uzatsa bile süper bisey yaza sari yaptircam ama uzun olmasi lazim simdi kisalar
canim denemissin formülü sinemakiyi buldunmu almanyada opuyorumnanaktanBende yeni basladim daha, gecen hafta ilk uygulamam di ... 1 senedir bemiks kullana kullana kokusuna mecburen alistim :1closedeyes: Faydasi olsunda, o kokuya raziyim ben :sinifsinif: zeytinyaginin kokusu bile cikmaz oldu saclarimdan...yani anliyacaginiz kizlar, o kokular kolay kolay cikmiyor kaydirigubbakcemile
Insallah dualarimiz kabul olur kizlar alkisalkisalkis
IYI BAYRAMLAR a.s.
canim denemissin formülü sinemakiyi buldunmu almanyada opuyorumnanaktan
bemixi,sinamekeli badem yağlı karışıma mı katıcaz?????????????????
cok saol canim cok yardimci oldun hemen alip kullancam ama bemixi nerden bulabilirim dm oder bipa oder müller var burdaopuyorumnanaktanEvet esmacim burada Eczanelerde satiliyor...Sennesblätter ismiyle
mervecim saçın toplanacak kadar dalgalı değil hatta ilk resmindeki dalgalı ama sonrakiler daha düz yani uzunluğunu bir hayli gösterecek gibi ama ben ilk resimdekiyle bariz bir şekilde uzama göremedim canım ilk resimdeki gibi foto çekinirsen anlaşılır belki bi kaç cm o kadar
cok saol canim cok yardimci oldun hemen alip kullancam ama bemixi nerden bulabilirim dm oder bipa oder müller var burdaopuyorumnanaktan