Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Cinsel hayatımız da var zaten. İnan cinsel bir paylaşımımız olmasa hak vermeye yakın olacağım.

Dün çok güzel bir gün geçirdik.

Dünden beri hiç bir şey yazmadım. Whatsapp'ta son görülmemi kapattım, fotoğrafımı değiştirdim. Sanırım biraz onun endişelenmesini istiyorum.
Bence kafana takma
Kafanı dağıt aç bir film izle
Sürekli onu WhatsApp tan takip edersen kafayı yersin
Bu kadar anne gibi de olma
Bazı tip erkekler vicdanına oynuyor insanın biliyorum
Sende ilgi bekliyorsun sonuçta
İlgi göstermek çok basit
Bunu bile yapmıyorsa sende onun gibi davran ona
Bu erkekler iyilikten anlamıyor

Mesaj atmış şimdi.
Galiba biraz fazla kolayım ona karşı. Kendimi zorlaştırsam daha iyi olacak gibi. Her zaman hazır ve nazır olmanın pek bir artısı olmuyor sanırım .

O da fazla soğuk olmaz mı ya? Tripli gibi gözükmesin bence , filmin fotoğrafını atın gene ama sadece iyiyim film izliyorum yazın bence emoji gülme vs koymadan.
Of neden insanoğlu her şeyi bu kadar zorlaştırma gayesi içinde?
Güzel bir paylaşımımız var, neden böyle saçmalıklar yapıyor? Neden yüreğimin kanatlanmasına kafa yormam gerekirken stres içinde anlar geçirmeme sebep veriyor?
Bir şeyler hissediyorum ona karşı. Biliyorum, hissediyorum onun da bana karşı hisleri var.
Ama ben ona güvenmek istiyorum. Koşulsuz güven istiyorum.

Seni kullanıyor emin olmak istersen watsap profil resmini ve diğer hesaplarinin profillerini ikinizin oldugu resmi koymanizi iste kendinde koy boylece ikimizi de istek olmasin kiskaniyorum filan de bakalim tepkisi nolacak

Anna seni takip ettiğim kadarıyla ilişkilerini duygusal olarak değil de, fockbody tarzında yaşadığını biliyorum eğer mevcut Erkek arkadaşınla da fockbody ilişkisi varsa ve duygusal tatmine ulaşmıyorsa, klasik aşık olabilecegi, sevgili arayışına girmiş olabilir

Seni kullanıyor emin olmak istersen watsap profil resmini ve diğer hesaplarinin profillerini ikinizin oldugu resmi koymanizi iste kendinde koy boylece ikimizi de istek olmasin kiskaniyorum filan de bakalim tepkisi nolacak
Böyle bir şey yapmam. Hoşlanmam yani, ben de onunla olan fotoğrafımı koymam.

İlişkilerim bence duygusal hatta gereğinden fazla duygusal.
Sadece arzuladığım, dokunmak istediğim adama dokunmak için kendime sınırlamalar getirmiyorum. Ne bileyim işte 455. buluşmadan sonra olmalı, kırmızı kar yağınca olmalı falan fıstık gibi.

Yok aranizdaki yas farki onemli degil ki. Siz zaten cok gencsiniz ama 22 yasindaki bir kadinla 22 yasindaki bir erkegin olgunlugu arasinda cok fark oluyor zaten. O sebeple 20 yasindaki adam bebedir dedim ben de. Aranizdaki yas farki daha fazla bile olabilirdi normal kosullarda,tabii siz 22 olmasaydiniz
Erkekler zaten cok cok gec buyuyorlar. Siz 30 yasinda olsaydiniz 24 yasindaki bir adamla cikma demezdim ben. Ama su anda 20 yasindakiyle cikmayin derim. Tamamen sizin gencliginizle alakali olarak yani.

Yanindan ayrildiginizda huzursuz oluyorsaniz iciniz rahat degildir,dogru insanla birlikte degilsinizdir. Cunku dogru insan yaninizda yokken bile size guven verir. Sorun o guvenduygusunun eksikligi su anda.

Konudan bagimsiz olarak
Yav 20 yasinda polis mi olurmus? Bilmiyordum kimse ciddiye bile almaz ki onu

2 yıllık oluyor onların okulu, işte 20 yaşında mezun olmuş oluyorlar. Zaten geneli çevik kuvvet birimine veriliyor :)

Basta oyle bir yazmissin ki 30 ustusun ve 20 yasinda erkek arkadasin var sandim. sen 22 yaşında olabilirsin ama yazdiklarindan anlatimindan anladigim kadariyla olgunluk olarak 22 yasin cok ustundesin. 20 yaşında bir erkekle cokkkkk zorrr. Seni yasindan 5 yil ilersi gibi dusunsek, onu da 5 yil geri gibi dusunurum ki az bile. Kafanin rht edecegi birini bul.

Zaten bir gelecek düşünmüyorum. Gelecek planlarım var. Şimdi keyifli vakit geçirmek olayım.
Bir şey söylemem lazım. Bana sırf keyifli vakit geçirmek istiyormuşsunuz gibi gelmedi.
Fake hesap açıp, onun takip ettiği hesapları takip etme raddesine gelmişsiniz.
Kendinize inkar mekanizması bence yapmayın. Günün sonunda sırf keyifli vakit geçirmek isteyen biri gibi mi davranıyorum yoksa bu ilişki giderek beni paranoyak itkilere mi sürüklüyor diye bir düşünün bence..
Çünkü sırf bu kişi için buraya konu açtınız. Sayfalardır herkese cevap verip açıklama yapıyorsunuz.

Ben sizde gelecek düşünmeyip sırf keyif için beraberlik yaşayan birinin imajını görmedim.

Anna,takılıyoruz dediğin bir ilişkide karşındaki adam tarafından beraberliğinizin ciddiye alınmıyor olması anormal değil..
Ateş et ve unut! bahsettiğin ilişki çeşidinin anlamı tamamiyle bu yani..
Sürekli cevrimici oluşunu izlemek,instagram hesabını takip etmek çok aykırı??
Ayrıca instada eklediği kadınların emin ol bir anlamı vardır yoksa neden ekli olsunlar ki?
20 yaşında ve polis
Bir yerlerde ciddi hatalar yapıyorsun.
Ne istediğinin farkında olman lazım önce..
Anlayabilmen,düzeltebilmen için..

Sizin için fazla toy bence bu çocuk. Annelik içgüdüsü olabilir hissettiğiniz böyle ergen tavırlı birinden etkileneceğinizi hiç sanmıyorum :)

Ayrıca 20 yaşında polis olunuyor mu ya. Vah bu ülkenin okumuş gençlerine konunuzdan daha çok buna dertlendim..

Sallayın gitsin bence hayat kısa tüm hızıyla yaşayın gitsin boşverin sivilceli ergenleri. Thank you, next!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…