Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Garip bir şey göremedim ben,bundan sonrakilerde takip edecek,çevrimiçi olacak vs.
Her erkeğin gün aşırı tanımadığı kadınlara takip isteği attığını, onların eski fotoğraflarını likeladığını sanmıyorum.
Tanıdığı insanlar olsa gidip de bunu dert edecek bir kadın değilim. Ama tanımadığın kadınlara full time takip isteği atıyorsan amaç bellidir bence, tabiri caizse 'yürümek'.

Ya gunumuz erkekleri boyle artik.. eskiler ne rahatmis ya.. keske yine dumanla haberlesmeye donsek

Inanin eline firsat gecse hepsi yapabilecek potansiyelde. Yapmayacak adamin once kendine sonra sevdigi kadina saygisi vardir. Bu erkegin sevgisini de oyle dolu dolu hisseder ve yasarsiniz ki akliniza cevrimici olup olmamasi bile gelmez. Gunumuzde bunu yasayan kadin nadirdir.

Ya gunumuz erkekleri boyle artik.. eskiler ne rahatmis ya.. keske yine dumanla haberlesmeye donsek
Vallahi haklısın. O kadar eski olmasa da msn, sms zamanlarına da geri dönebiliriz

Ya da Mark amca işini tam yapsın ve instagramda kim kimi takip ediyor, takipçileri kim falan onları göremesek. Göz görmeyince gönül katlanıyor bir şekilde sonuçta

daha ergen bu ya 20 yas bi iliskiye ciddi bakmak icin cok erken bi yaş.kimseyi zan altinda birakmak istemem ama genelde polisler cok capkin olur.seninkinin gozu daha acilmamis hele bi acilsin sen gor

Önceden görüştüğüm adam çapkındı. Geçmişi olsun ya da bir yere gittiğimizde etrafını süzüşü olsun..
İnanın ona karşı bir güven problemi yaşamıyordum. Gülüp geçiyordum. Hatta ben diyordum 'Bak ne güzel hatunmuş' diye. Çünkü ihanet etmeyeceğini, arkamdan iş çevirmeyeceğini biliyordum. İçim rahattı.

Instada artik takip ettiklerimizin ne yaptigini goremiyoz

Ya o msn sms zananlari cok saf guzel zamanlardi..

2 yaş çok fazla değil.
Benim eşim de polis, çevirim içi olması sizi korkutmasin, işi gerekgi 2-3 grubu oluyor mutlaka.
Bence direk bitirmek yerine, sınırlarınizi daha çok belli edin. Tanımadığı kişileri ekleyip beğenme konusumda mesela tavriniza koyun

Bırak gitsin. Sen onun psikolojisini düzeltmişsin kendine güvenini getirmişsin. Bundan sonrası sadece seni ezmekle senin üzüleceğin şeyleri yapmasıyla geçecektir. Belki eski sevgilisi varsa ona dönecek ya da başka birini bulacak. Sana bir tane gül almazken ona araba bagajını güller doldurarak sürprizler yapacak. Sen ise onun hayatından öylesine gelip geçmiş biri olarak kalacaksın. Toparlanman zaman alabilir ama daha güçlü olursun emin ol. Senin onun mesleği için onu seçtiğini düşünür böyle tipler. Bi de güzelsen o zaman işte bundan daha güzelleri de ister beni kanısını kapılıyorlar. Ama bulamaz da emin ol, işte kıyıda köşede bir eski sevgili varsa onunla olur bir tek. Sen kendi hayatına bak bununla ancak kendini kandırırsın, seninle evlenmez özgüveni gelmiş bi kere yerine, başka hayellere dalmıştır bile çoktan. Uzak dur. Yalanlarına da inanma.

Canım ben de asker eşiyim. Evlenmeden önce cevrim içi gördüğüm de kimle konuşuyorsun diye belki milyon kez sormuşumdur. Görev için konuştuklarını oradan haber beklediğini degerlendirme yaptıkları VS işle ilgili görüşme yaptıklarını söylerdi. Ve sürekli whatsappta. Evlendik bu degişmedi. Yanımdayken de aynı 7 24 whatsappta bakmak zorunda. Guven çok önemli bu tarz ilişkide. Yapacak insan Baska sekilde belli eder kendini sana davranışların da falan. Ha benim eşimle hesabımız ortak. O yuzden o tarz sorunlarımız yok Bi de gizli saklı bişey olmaz ve ben eşime o konu da cok guvenirim. İlişkinin temelinde guveni kurarsanız eger ve birbirinize saygınız olursa gercekten ikinz için de hersey daha güzel olur. Eger şüphelerin varsa Kendine Guven ve deki kaybedicek hiç bir şeyim yok. Yaparsa kaybeder. Bitti. Karşına alıp konuşabilirsin bu hesapları takip etmeni istemiyorum. Rahatsız oluyorum diye. Sana saygısı varsa dinler. Sıkma canını yapacak adam her sekilede yapar sen önce kendine sonra ona güven. Eger hiç bir yerden tutarı davranmıyorsa yol ver gitsin üzülmezsin sonra dan en azından.hakkınız da hayırlısı olsun

Kadının 20 si ile erkeğin 20 si farklıdır.
Kadın 22 iken 20 sinde gördüğüm erkekler çocuk gibi. Çıplak kadınlari nefen ekliyor saçma

O da mesaideyken çevrim içi oluyor. Olmak zorundayım, mesajları da okumuyorum diyor. İnanır gibi oldum. Gerçekten o kadar yoğun bir iletişim trafiği oluyor mu wpda?

Daha önceki konundan da hatırlıyorum, gene benzer şeyleri yazmıştın. Anladığım kadarıyla senin bu insana hiç güvenin yok ama ortada birşey yokken durduk yerde kötü olmak, tartışmalara girmek istemiyorsun, daha sonrasında ayrılık gibi bi durum olursa da üzüleceğini düşünüyorsun. Ama bu şekilde senin kafanda sürekli soru işaretleri oldukça nasıl yürüyecek bu ilişki düşünüyor musun? Eğer yoluna bu insanla devam etmekte kararlıysan kafandan şüpheleri atman gerekiyor. Belki gerçekten dediği gibi ordan birilerini takip etmesi konuşmasını göstermiyor, ama öyle yaparak da senin güvenini sarsıyor işte.
Ben olsam bu başka insanları takip etme, çevrimiçi olma olayından rahatsızsam ne pahasına olursa olsun (ayrılacak olsa bile bu yuzden) adamakıllı konuşmaya karar verirdim. Bu şekilde ona güvenimin oluşamayacağını anlatırdım güzel bir dille.

Ama gidecek bunun farkında mısınız? Cunku cok Kucuk, merak duygusu gitmesini saglayacak. Uzuleceksınız. Hayır uzulmem diyebiliyor musunuz
Aranızda 2 yas varmıs, sımdı gordum.
İki yas cok degıl ama, cocuk Kucuk. Erkekler zaten gec olgunlasıyoer. Siz ona corba yaparken o tanımadıgı fakelık akan profilleri ekliyor. Aranızdaki farka bakın

Kadının 20 si ile erkeğin 20 si farklıdır.
Kadın 22 iken 20 sinde gördüğüm erkekler çocuk gibi. Çıplak kadınlari nefen ekliyor saçma
Ben de 20 yaşı erkek için bebe olarak görüyordum. Ama dediğim gibi bu çocuğun mesleği olsun tek başına yaşayıp, evi çekip çevirmesi olsun olgunluk katmıştır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…