- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
22 yaşındayım.Baya küçükmüş 20 yas ne demek
Sizin yas kaç ?
20 yaşında ne sevişmeyi ogretmesi kuzum sende ha filmlerde mi yaşıyorsun.Sevişmeyi öğreteceğimi düşünürken, asıl öğreten o oldu.
Zaten bir gelecek düşünmüyorum. Gelecek planlarım var. Şimdi keyifli vakit geçirmek olayım.Ama gidecek bunun farkında mısınız? Cunku cok Kucuk, merak duygusu gitmesini saglayacak. Uzuleceksınız. Hayır uzulmem diyebiliyor musunuz
Gecen arkadaşımda aynısını diyordu. Ayni sizin gibiydi yas farki. Benzetmek gibi olmasın da ben uzulmeyin diye söylüyorum. Bunu soyleyince bana kiziyordu ama sonra keşke dinleseydim dedi. 20 yaşındaki erkek doymamistir. Siz nasıl daldan dala atliyorsaniz o da öyle yapar. Ki siz 2 yas buyuksunuz hatta. Aşık olmayin bariBen de 20 yaşı erkek için bebe olarak görüyordum. Ama dediğim gibi bu çocuğun mesleği olsun tek başına yaşayıp, evi çekip çevirmesi olsun olgunluk katmıştır diye düşünüyorum.
Ozaman kontrol etmeyin keyfinizi kacırmayın, tadını cıkarınZaten bir gelecek düşünmüyorum. Gelecek planlarım var. Şimdi keyifli vakit geçirmek olayım.
Geçen telefonu elinde bir şeyler gösterirken, normal koşullarda hiç yapmayacağım bir şeyi yaptım. Telefonu elinden kapıp dmlerine baktım. Tanıdığı birkaç kız dışında o hesaplardan biriyle konuşmamış.Daha önceki konundan da hatırlıyorum, gene benzer şeyleri yazmıştın. Anladığım kadarıyla senin bu insana hiç güvenin yok ama ortada birşey yokken durduk yerde kötü olmak, tartışmalara girmek istemiyorsun, daha sonrasında ayrılık gibi bi durum olursa da üzüleceğini düşünüyorsun. Ama bu şekilde senin kafanda sürekli soru işaretleri oldukça nasıl yürüyecek bu ilişki düşünüyor musun? Eğer yoluna bu insanla devam etmekte kararlıysan kafandan şüpheleri atman gerekiyor. Belki gerçekten dediği gibi ordan birilerini takip etmesi konuşmasını göstermiyor, ama öyle yaparak da senin güvenini sarsıyor işte.
Ben olsam bu başka insanları takip etme, çevrimiçi olma olayından rahatsızsam ne pahasına olursa olsun (ayrılacak olsa bile bu yuzden) adamakıllı konuşmaya karar verirdim. Bu şekilde ona güvenimin oluşamayacağını anlatırdım güzel bir dille.
Dün çok güzel bir gün geçirdik.Sen de çok gençsin
20 yaşındaki bir çocuktan da ciddiyet beklenmesi zor ama
Biraz akışa bırak rahat ol
Seni seven senden vazgeçemez zaten
Gün geçirmelik diye bir şey ifade ettiğimi düşünmüyorum.madem sadece gün geçirmelik o zaman bu kadar takip etmeniz saçma geldi.
Hm o zaman sorun yok.22 yaşındayım.
işte zaten yaşlarda küçük bu nedenle çok takmayın anı yaşayın bir yanlışı olursa zaten yol verirsiniz.yaşlar daha büyük ve evlilik vs planı olsaydı o zaman iş biraz daha ciddiye binerdi.tabiki gidip sizi aldatsın boşverin demiyorumda çok ciddiye almazdım 20 yaşında birini zaten kendimde 22 yaşındaysam.Gün geçirmelik diye bir şey ifade ettiğimi düşünmüyorum.
Gelecek planlarım var, belki de ülke dışına gitmem gerekecek. Zaten bu kadar yeni bir ilişki için oturup gelecek planı yapmak saçma.
Kendisi de öyle dedi whatsapp olayı için.Kızları takip etmesi hiç hoş olmamış, birazcık gözlemle ama bu süreçte eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamaya da dikkat et.
Anna, benim eşim de polis. Çok uzun dakikalar whatsappta kalır, dediğin gibi mesajımı görmez iş için kullanıyorlar çünkü birim olarak.
Acaba öyle olabilir mi whatsapp olayı? Sen bi zaman ver bakalım pis bir şey varsa da çıkar kokusu..
Takip etmesi arayışta oldugunu gösteriyor. Ama benim eşim de amir ve whatsappta hep cevrimici cünkü sürekli iş gruplarından mesajlar geliyor. Whatsappa cok takılma iş icindir. Gerci düz polis o kadar yoğun mu bilemiyorum. Açık saçık fake takibi de muhtemelen cinsellik arıyor oldugunu gösteriyorMerhabalar hanımlar,
Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...
Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.
Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.
Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.
Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.
Düz polis değil, olduğu birimi söylesem uygun olur mu acaba buradan?Takip etmesi arayışta oldugunu gösteriyor. Ama benim eşim de amir ve whatsappta hep cevrimici cünkü sürekli iş gruplarından mesajlar geliyor. Whatsappa cok takılma iş icindir. Gerci düz polis o kadar yoğun mu bilemiyorum. Açık saçık fake takibi de muhtemelen cinsellik arıyor oldugunu gösteriyor
Ahahah hızlı yaşıyoruz ya bu hayatı.Eski sevgilinle son kez görüştün mü onu unutabildin mi? Maşallah borsa gibisin. Çok hızlı değişiyorsun