Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Anna bence sen tutkulu ne istediğini bilen ve kültürlü bir kadınsın ancak beraber olduğun erkekler hep vasat ya da vasat altı. Senin duygu derinliğini anlayabileceklerini sanmıyorum. 20 yaş zaten erkek için çok küçükken senin gibi biri için çok daha küçük. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama hayatına giren erkeklerde iz bırakmak senin için çok önemli gibi. Bu yönde çaba harcıyorsun belki de bu sebeple hep kendinden düşük profilde ya da şefkat uyandıran erkeklerle berabersin. Ama erkekler cidden o kadar vefalı ya da derin düşünen varlıklar değiller hele bu yaşlarda hormonlarla,merak duygusuyla hareket ederler. Güvenemiyorsan ilişkiyi biraz frenle derim.

Vallahi haklısın. O kadar eski olmasa da msn, sms zamanlarına da geri dönebiliriz :KK70:

Ya da Mark amca işini tam yapsın ve instagramda kim kimi takip ediyor, takipçileri kim falan onları göremesek. Göz görmeyince gönül katlanıyor bir şekilde sonuçta :KK70:

Zaten göremiyoruz ki artik??

Cıks yok begenmedim cocugu. Seni ona vermem 😂
Cok daha iyilerine layiksin bence.
Biraz kezbana bağladım ben de çocuğa karşı.
Gittim wp son gorulmemi kapattım, profil fotoğrafımı degistirdim. Akşam 10.30 gibi napiyorsun yazmış biraz önce günaydın diyerek yanıt verdim.

Basta oyle bir yazmissin ki 30 ustusun ve 20 yasinda erkek arkadasin var sandim. sen 22 yaşında olabilirsin ama yazdiklarindan anlatimindan anladigim kadariyla olgunluk olarak 22 yasin cok ustundesin. 20 yaşında bir erkekle cokkkkk zorrr. Seni yasindan 5 yil ilersi gibi dusunsek, onu da 5 yil geri gibi dusunurum ki az bile. Kafanin rht edecegi birini bul.
Teşekkür ederim, yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyorum.
Ilk tanıştığımız zamanlarda olgun biri gibi gelmişti. Davranışları, söyledikleri olsun.
Şimdi ise gülerek laf sokan, sonra küstün mü alındın mı diye gelip sarılan biri haline geldi.

Bir şey söylemem lazım. Bana sırf keyifli vakit geçirmek istiyormuşsunuz gibi gelmedi.
Fake hesap açıp, onun takip ettiği hesapları takip etme raddesine gelmişsiniz.
Kendinize inkar mekanizması bence yapmayın. Günün sonunda sırf keyifli vakit geçirmek isteyen biri gibi mi davranıyorum yoksa bu ilişki giderek beni paranoyak itkilere mi sürüklüyor diye bir düşünün bence..
Çünkü sırf bu kişi için buraya konu açtınız. Sayfalardır herkese cevap verip açıklama yapıyorsunuz.

Ben sizde gelecek düşünmeyip sırf keyif için beraberlik yaşayan birinin imajını görmedim.
Üzülmekten korkuyorum. Değer verip de karşı tarafın içten içe bu değerle dalga geçmesi ihtimalinden..

Anna,takılıyoruz dediğin bir ilişkide karşındaki adam tarafından beraberliğinizin ciddiye alınmıyor olması anormal değil..
Ateş et ve unut! bahsettiğin ilişki çeşidinin anlamı tamamiyle bu yani..
Sürekli cevrimici oluşunu izlemek,instagram hesabını takip etmek çok aykırı??
Ayrıca instada eklediği kadınların emin ol bir anlamı vardır yoksa neden ekli olsunlar ki?
20 yaşında ve polis 🙂
Bir yerlerde ciddi hatalar yapıyorsun.
Ne istediğinin farkında olman lazım önce..
Anlayabilmen,düzeltebilmen için..
Takılıyoruz derken fuckbuddy değiliz. Aramızda bir duygu aktarımı var. Gerçi ne derece doğru bilmiyorum ama beni sevdiğini söyledi birkaç defa.
Flört ediyoruz.

Sizin için fazla toy bence bu çocuk. Annelik içgüdüsü olabilir hissettiğiniz böyle ergen tavırlı birinden etkileneceğinizi hiç sanmıyorum :)

Ayrıca 20 yaşında polis olunuyor mu ya. Vah bu ülkenin okumuş gençlerine konunuzdan daha çok buna dertlendim..

Sallayın gitsin bence hayat kısa tüm hızıyla yaşayın gitsin boşverin sivilceli ergenleri. Thank you, next!
Değişik bir tip. Başta olgun birisi gibi gelmişti. Şimdiyse gülerek laf sokuyor, sonra üzüldün mü darıldın mi diye dibimden ayrılmıyor.
Yakışıklı, vücudu yapılı bir tip. Kendine güveni var mı bilmiyorum. Ama ilk yakinlasmamizdan sonra ben ona mesaj atmadım, haklı olarak ondan bekledim. O kadar mı kötüydü diye mesaj atmış 1 gün sonra. Benden mesaj beklemiş 🤦🏻‍♀️

Ondan önce 30'larına doğru bir adamla görüşüyordum. O hiç böyle değildi. Naifti, sürekli iltifat ederdi, ilişkide eyleme geçme durumu ondaydı. O daha sık arardı, görüşme organize ederdi.

Seni kullanıyor emin olmak istersen watsap profil resmini ve diğer hesaplarinin profillerini ikinizin oldugu resmi koymanizi iste kendinde koy boylece ikimizi de istek olmasin kiskaniyorum filan de bakalim tepkisi nolacak
Cinsellik yaşayan her kadın kullanılıyor zaten
Kadının sevişmeye hakkı yok
İsteği yok
Kezban gibi aşkım ikimizin fotosunu koy demek ne parlak bir fikir

Cinsellik yaşayan her kadın kullanılıyor zaten
Kadının sevişmeye hakkı yok
İsteği yok
Kezban gibi aşkım ikimizin fotosunu koy demek ne parlak bir fikir
Ardebadecim şu açıdan parlak bir fikir galiba, benim bir karar vermeme gerek kalmadan çocuk yandım Allah diye kaçar :KK70:

Ardebadecim şu açıdan parlak bir fikir galiba, benim bir karar vermeme gerek kalmadan çocuk yandım Allah diye kaçar :KK70:
Valla çok komik bir yorum
Sana sevgini ispat etsin resim koysun
E koysun bu mu ispat??
Her gün sosyal medyaya resim ekleyip sevgilisiyle 2 gün sonra da silen tonla tip var
Neyin ispatı bu
Boşver ya
Dediğim gibi fazla sallama bu çocuğu
Yapışır yakında mesafeli ol
Tut kendini biraz

Merhabalar hanımlar,

Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden küçük yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz çocuklar gibiyim' dediğinde içim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda çorbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına çekip çevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gün tıraş olduğu için yüzündeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yüzü için aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken öğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı çıkmış, benimle...

Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkaç kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu çok belli ve açık saçık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da görüşüyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu göstermez dedi. Bilemiyorum. Sonuçta belli bir amaç için eyleme geçeriz. Durduk yere bir şey yapmayız.

Şu sıralar whatsappta her çevrimiçi olduğunu gördüğümde kafamda deli sorular oluyor, güvenemiyorum. Kafamda kurdukça kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela geçen gece onu çevrimiçi ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gördüğümde içimde kabaran öfkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem göreve çağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.

Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, güzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.

Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkürler.

Sizden kaç yaş küçük? Karşınızdaki insan çok genç. Tabiri caizse başında kavak yelleri estiği dönemde. Bilerek ya da bilmeyerek sizi kırabilir. İlerde üzülmemeniz için , açıkça konuşup bitirmeniz en mantıklısı. Ben geleceğimizi göremediğim için , ilşkiyi bitirmek istiyorum gibi birşey yazıp , çok zor da olsa devamını getirmeyin.

Sizden kaç yaş küçük? Karşınızdaki insan çok genç. Tabiri caizse başında kavak yelleri estiği dönemde. Bilerek ya da bilmeyerek sizi kırabilir. İlerde üzülmemeniz için , açıkça konuşup bitirmeniz en mantıklısı. Ben geleceğimizi göremediğim için , ilşkiyi bitirmek istiyorum gibi birşey yazıp , çok zor da olsa devamını getirmeyin.
2 yaş küçük.

Kız sabah sabah erkenden kalkmışsın
Ben işteyim maalesef püff
Amann biz anlaşamıyoruz dur özelden yazıcam bekle
Aynen kuzucum ya özelden yardıralım en iyisi.
Ben de hafta ici zorunluluktan erken kalkıyorum. Oyle olunca da bünye alışıyor :KK43:

X