Ben Artık Yokum, Katlanamam Sanırım Buna

Ağırdan almanı tavsiye ederim her zaman. Gizemli değilsin, ayan beyan ortada ne düşüneceğin, ne yapacağın, ne isteyeceğin. Erkekler senden hoşlanabilir, sevebilir, belki aşık olabilir ama soğur. Sonuna kadar gelirsin ilişkilerinde, bir türlü o eşiği geçemezsin. Sapur supur kişilerle vaktini harcarsın. Ağırdan al, mesafeli ol, gizemli ol, karakterinin zor kısmını öne çıkar. Bu çocuk için yazmıyorum bunları, bu bildiğin çocuk. Polis olması bir şey değiştirmez. İstisnalar elbet vardır ama bu konuda bahsi geçen şahıs istisna değil. Ayrılma şeklinden, söylediklerindem belli. Ayrıca daha iyilerini bul. İyi derken aklına ne geliyorsa artık. Şansın var, boşa harcama zamanını bence.
Bunlar sadece tavsiye. İster dikkate al, ister ne saçmalıyor bu teyze de geç.

Amacim tartismak degil. Bir onceki iliskinde boyle davraniyormussun ve el ustunde tutuluyormussun. Peki neden bitti?
Bu iliskinde de ayni davrandigin halde bu adamin sana ayiracak vakti yok. Hep cevrim ici oysa. Demek ki o bu ilgiyi hak edecek biri degil, oyle degil mi?
Hayat bir matematik degil. Birinde olan denklem digerine uymayabiliyor. Hak etmiyorsa, ilgiyi kesmen gerekiyor demek ki.
[/QUOTE]
Neden bitti? Çünkü çocuğu vardı. Zor bir gelecek olacaktı benim için.
Yoksa aramız hala iyi. Düşman falan değiliz. Bir şeye ihtiyacımız olsa ikimiz de koşa koşa geliriz.

Size özelden mesaj atmak istedim ama sanırım kapatmışsınız.
Mümkünse bana özelden yazabilir mısınız rica etsem?

Onun yaralı yalnız yanlarına ulaşmak bu sayede kendi içinizdeki eşdeğer acıları dindirmek istiyor olabilirsiniz. Bu başlangıçta yüksek bir bağlılık getirse de zorunlu ayrılık uzaklaşma ile terk edilme şemanız tetiklenip öfke ve kaygı ile onu kendinizden uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Zaten çoğunlukla bu tür ilişkilerde erkek soğuk ve ulaşılmaz olur. Sanırım mesele karşınızdaki kişiden çok bunları çözmeniz olmalı.

Eklentiler

• 15723480185454671040786586533082.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 15723480730694324691184216816701.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 15723481105232943560227472033774.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…