Ben artık dayanamıyorum

Bende hep bir umutla bekledim çünkü ben hep hayatımın geri kalanını tanıdıktan sonra bu adamla geçiririm diye düşünüp hayal etmiştim ama bu saatten sonra zor artık..Beklemenin bir anlamı kalmadı canım..

Bir başkası olur mu olmaz mı olur da ben nasıl adapte olurum bilmiyorum..Şimdi bunu düşünmüyorum bile..

Mahkemeden sonrada ne o aradı ne de ben..Bitti yazık ettik kendimize, sahip çıkamadık birbirimize..

İçimdeki inanç, umut herşey güzel olacak diyor, bir karamsarlığım yok ama boş sandalın içinde denizin ortasında sürükleniyormuşum gibi hissediyorum..

içindeki yaşama sevincini sakın kaybetme. hayatta herşey insanlara Rabbim sağlıkla sınamasın yeter. evlilik öyle anlık değil ki ömür boyu sürecek inan böyle devam etseydiniz zamanla birbirinize olan sevgi ve saygınız da azalr hayat daha çekilmez olurdu. belki en güzel yıllarını verip elde var 0 la ayrılırdınız. şimdi biraz kendine vakit ayırma zamanı geldi bence. seni mutlu edecek şeyler yap. yazılarından çok aklıbaşında biri olduğun anlaşılıyor mantıklısın ve gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyorsun. inan bir gün olacak hayatına yine baharlar gelecek güneş yüzünü sana dönecek ve sen iyiki diyeceksin bunu unutma. sevgiyle kal mutluluklar dilerim.

konuyu baştan sona okudum ve çok üzüldüm allah yardımcın olsun bundan sobra her şey gönlünce olur inşallah :)) o anneye de şuan ne diyeceğimi bilmiyorum ya baktın ayrılık boşanma iş ciddileşiyor oğlun üzülüyor ve yuva yıkıyorsun bırak insanları kır inadını :S:S:S:S valla çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…