- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
Hala inanamiyorum. Konuyu okudum bitirdim ama sanki film izlemis gibiyim oysa ki sen bunlari yasadin. Ne kadar güclü ne kadar sogukkanlisin aslinda.
Keske nisanlilik döneminde konunu farketseydim ; belki derman olamazdim ama iki cift lafim olurdu elbet. Öncelikle her ikiniz tarafindan da baktim olaya ; zavalli esin de hakli bir taraftan ama davranislari yanlisti.
Bir kere senin ayni evde oturmama düsünceni annesine acmayacakti.
Ama acti cünkü kendisi istedigi icin annesiyle konusurken muhtemelen senin de istemedigini citlatmistir. Daha sonrasinda da kayinvalide iyice sana karsi bilendi ve de dügün sirasinda patladi.
( Orayi biraz karisik anlatmissin ama anladigim buydu )
Yazik oldu size birbirini bu kadar seven dopdolu iki gence yazik etti kadin.
Bir kere diyemedi ogluna " oglum ben hata yaptim siz evinizi bilin ,
ama arada da bana gelin beni yoklayin" deseydi su an hersey farkli olurdu.
Hep esin sana mutlu haberle gelecek diye bir heves okudum ama maalesef mutsuz son.
Dügün salonunda oturup aglayisin gözümde canlandi bir an.
O günlerde konu nu görüp ortak olmak isterdim derdine.
Daha sonra bulusup bulusup yine ayrilmaniz. Allahim ne hayallerin vardi
kimbilir nasil birdenbire bunun üstüne cizgi cekilir. Aklim ermiyor.
Tekrar derdini desip canini acitmak degil amacim.
Ama yurtdisinda yasiyorum ve de bakiyorum da
burada anne babalar asla karismazlar cocuklarinin iliskilerine.
Tabii ki asirisi da iyi degil bunun ama en azindan anneler gelinlere kaynanalik taslamaz.
Ama biz de kayinvalide- gelin konusu ilk basta
Cok cok üzüldüm. Daha ilk yazindan itibaren ne kadar hayat dolu ne kadar
akli basinda oldugun anlasiliyor yasina ragmen. Ilginctir ki cok fazla kisi de ragbet etmemis yorum yapmamis konuya.
Ayrica ; tam da ayrilma karari vermisken hakimin de bir yil daha uzatmasi ,
yani davanizin asagi yukari bir yil sürmesi de ne büyük aci.
Her gün cektigin acilar sana yeter.
Merak ettigim en son davayi hanginiz acmaya cesaret ettiniz? Sanirim sen?
Söylenecek bir sey kalmadi artik. Hic birsey su an acini dindirmez. Tek ilaci zaman. Sabir güzelim sabir...
Hakim boşadı diye biteceğini mi sanıyorsun dedi ne olacaktı ya dedim nikahındayken sahip çıkmadığına şimdi mi sahip çıkacaksın dedim.. Baktı gözümün içine bana böyle yapma ben unutamam vazgeçemem seni sevmekten dedi..sadece güldüm görürüz der gibi.
Sevmek güzelde artık el kol bağlı sevgi istemiyorum ben..İnancımı kaybetmişim adama..Ne olacak diyorum sevse ne sevmese ne..
ne değişecek..
ne yapacak çok merak ettim doğrusu..inan senin konunu okurken bizim sıkıntılarımız hiçbirşeymiş neler yaşıyor insanlar nankörlük etme dedim kendi kendime..
evet sevmek güzel cnm ama çok doğru demişsinki erkeklere elini versen kolunu kapıyor..ee elimi vermedende olmuyorr..
hayretle okudum ve çok üzüldüm birbirini bu kadar çok seven iki insana yazık olmuş o kadın bir anne olmaz ! bi anne evladına bunu yapamaz Allah sabırlar versin...
Amin canım..
Anneliğine diyecek bir lafım yok artık çok yoruldum ya(
dua et canım bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun ... peki şu anda nerde k.v?
kayınvalide çalışıyor bir tekstil firmasında..evinde yine oğluyla beraber yaşıyor..
bana alınan eşyaları kolilemişler koltukların eşyaların üzerini örtmüşler evin bir odasına televizyonu kurmuşlar iki çekyatla oturuyolar mutfak tuvalet banyoyu kullanıyorlar..öyleler yani.. aslında bu şekilde yenilgiyi hazmedemiyorum ama yapabileceğim daha da bişey yok..yeter hep kendimden verdiğim..
sen ne gerekiyosa yapmışsın canım eşinin basiretsizliği ve k.v.nin düşüncesizliği yani bu noktaya varana kadar oğlum siz mutlu olun diyememiş mi bencil... ben eşine de hak veriyorum aslında ama anne anne olacak işte... benim annemde yanlız yaşıyor mesela ablamda bende evliyiz Allah ondan razı olsun binlerce kez...
keşke nişanı atsaymışsın be canım, tabi şu saatten sonra keşke desek ne fayda, doğru bir karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra, emzikten kopmamış erkek fena, düşman başına vermesin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?