Ben artık dayanamıyorum

birkedigordumsanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
899
10
0
İstanbul
kızlar bunları buraya yazıyorum ama şuan içimi boşaltmaya ihtiyacım var yoksa sinir hastası olcam...
daha önceki yazdıklarımı belki hatırlayanlarınız vardır.. bugün nişanlımla tartıştık ve ben o yüzüğü masaya koyup kalkmamak için dişlerimi sıktım sinirimden...
çıkarıp koysam biliyorumki beynimde bitecek herşey ve ben bir daha barışma ihtimali olmaksızın kapatıcam sayfayı ama sabır çeke çeke dişlerimi sıktım...
mesele; kayınvalidemin biz evlendikten sonra birlikte memleketine gidecek olması.. kayınvalidem eşinden ayrılmış 40 yaşında güzel bir bayan. ona memleketinde ev yapıldı orda kendi annesi babası bacısı oturuyo hiç tanımadığı bilmediği bir yer değil
nişanlımla arada yüzük yokken bu konuyu konuştuk bekleyelim ev yapılınca annemi yerleştireyim düğünümüzü yapalım diye konuştuk daha bugün beni çileden çıkartan bir kavga yaptık ki sinirimden yüzüğü fırlatmamak için zor tuttum kendimi...
derdimiz annesi orda tek kalacakmış ya başına bişey gelirseymiş ya korkarsa nolurmuş biz evladıyız nasıl kadını atacakmışız ..
ya ben bunları elli kere söylememe rağmen hala laf anlatamıyorum anneni sokağa atmıyoruz evsiz barksız bırakmıyorz tanımadığı bilmediği bir yere göndermiyoruz parasını pulunu alıp kaçmıyoruz sana görüşme etme gitme gelme demiyorum kadın daha genç çalışır zaten üretken kadın yetmediği yerde sen gönder istiyosan ayda bir git yok diyosan haftada bir kere git bunlara bişey demiyorum ama ben aynı evin içinde yaşamak istemiyorum sürekli kendime sağıma soluma dikkat edip aman ayıp olmasın aman annen görmesin diye yaşamak istemiyorum diye konuştum..
daha bana diyoki hadi 15-20 gün sonra kalamadı tek başına çıktı geldi o zaman ben nasıl dicem sana aşkım annem yapamadı orda çıktı geldi diye diyo bende delirdim tabi sen planını yapmışsın zaten dalga mı geçiyosunuz benimle ben sana diyorum ben istemiyorum diye 15-20 günlük evli insanın evine ömürlük kalacak misafir gelir mi de açtım ağzımı yumdum gözümü ..
istemeye geldiklerinde babam sordu bu çocuklar nerde kalacak nerde yaşayacak diye anneside dedi düğünden sonra ben memlekete evime geçecem diye..
ama benim nişanlım hala vicdan yapıp ben napacam kadını tek başına bırakacam elalem demezmi annene bakamadında memlekete gönderdin diye benim sabrımı zorluyoooo
en sonunda çileden çıkarttı beni madem annen bu kadar kıymetli mutlu mesutsun kal annenle beraber ben evlenmiyorum dedim istemiyorum bu mesele yüzünden kavga etmeyi dedim
beni artık zora sokma ben sana açıkça söylüyorum bunun türkçesinin başka izahı yok ben aynı evin içinde yaşamak istemiyorum kararını kendin ver ya annenle yaşa mutlu mesut devam et ya da bizim artık evleneceğimizi bir aile olacağımızı idrak et bizi düşün dedim ...
sonra bana ben sensiz yaşayamam vazgeçmem senden niye anlamak istemiyosun yardımcı olmuyosun diye dil döküyo ...
aramıcam çünkü hala hatırladıkça sinirden ağlıyorum...

allah sabır versin canım bu adamla işin zor şimdi ikna olsa bile ileride gene önüne çıkacaktır bu konu ama sonuna kadar diret bence çok seviyosan eyerki onada katlancaksın artık

canım bu konuda kararlıysan ki kendi açından haklsın taviz verme sakın evlilkte üçbcü kişiler olmamalı aynı evin içinde siz aile olamazsınız made anneside memlektinde yalnız değilmiş ya ikna et kendi kararın doğrultsunda ya bitir.....

ya elli kere anlatıyorum bunları... bu konu açılınca biz her seferinde kavga ediyoruz ben annesinden kardeşindende soğuyorum bunuda söylüyorum bu kadar kavgadan sonra sen kadını getirince zannediyomusun ki ben mutlu mesut yaşıcam o evde ben suratımı asıp odaya geçip kapıyı kapatınca sen mi mutlu olacaksın annen mi mutlu olacak evin içinde diyorum sen kalacaksın arada diyorum artık tehdite vardı olay...
anlatmasına göre annesi anladı zaten benim ev üstüne ev olmaz düşüncemi kadın oğluna sen istesende ben istiyomuyum bakalım aynı evin içinde yaşamayı demiş..ama bu çocuk beni çileden çıkarıyo...
ben biliyorum başıma gelecekleri evlendikten sonra başlıcak annem yemeğini yedimi biri yan baktımı bişey oldumu diye hergün canımı sıkacak umursamam duymamazlıktan gelirim ama sabrım bitince gözüm görmüyo hiç bişeyi..
ya artık anasını arayıp biz bu nedenle kavga ediyoruz düğüne 25 gün var atacam yüzüğü demeyi bile düşündüm yaa...

kararlılığından taviz verme bence
söylenmesi gereken tüm sözleri söylemişsin
umarım nişanlında ikna olur söylediklerine

ikna oluyo hakta veriyo söylediklerime ama ben ne yapayım annemi atayım mı görüşmeyeyim mi diyo
ya bende hak veriyorum hepimizin anası babası var allah elden ayaktan düşürmesin uzun ömür versin ama niye evliliğimin mutlu günlerini ben niye heba edeyim niye sevdiğim adamla hayatım sadece yatak odasından ibaret olsun bunları düşündükçe çıldırıyorum ya nolur bana bi çözüm söyleyin ben delircem artık ya yüzüğü atacam ya bu şekilde sinir stres yaşayacam

4. senenin içindeyiz artık hiç yoksa bu konu yüzünden iki senedir sıkıntı yaşıyorum ben demiyorumki görüşme gitme gelme diye yapacaksın tabi eli ayağı tutmasa başkasına ihtiyacı olsa ben göndersem zaten benim kendi anam babam razı gelmezde suratıma tükürür...vicdansız değilim.
yaptığımdan ettiğimden tat almıyorum artık bugün mobilya bakmaya gidecektik resti çektim istemiyorum mobilya falan daha problemlerimiz var evlenip evlenmeyeceğimize karar vermedim sende düşün kararını ver dedim çıktım geldim evime benneyaptımki

Şimdi istikrarlı olman bu durumu sadece geçici bir süre engeller canım...eğer nişanlın annesiyle birlikte yaşamak istiyorsa ki 2 yıldan bu yana bu mesele devam ediyormuş aranızda bence zorrr.......
kabullenmiş gibi görünse bile ne yapar eder ............. ALLAH hakkınızda hayırlı olanı yazsın işallah ..

ben sana guzel bır yorum yapamayacagım cunku ben boyle bır sebepten dolayı bır evlılık bıtırdım benım kayınpederım yasadıgı halde annesı evlendıgım ılkgunden ıtıbaren bende kaldı sonuc ıtıbarıyle anlasamadık olmadı araya nıfak soktu oglunu bana kıskırttı 7 ay dayandım ogluda annesını atamadı gıt dıyemedı sonra annenmı benmı dedgımde annem dedı ve ayrıldık:çok üzgünüm: yanı olmuyooooo nekadar ıyı oslada aynı evde yasamk olmuyooo kesınlıkle oturmaa derım

napcam o zaman ben bi akıl verin ????

senin ne kadar kararli oldugunu her firsatta dile getir asla taviz verme gerekirse ondan vazgececegini bilsin anladigim kadariyla nisanlin basta fazla üzerine gelmemis dereyi gecene kadar hesabi nasil olsa ben bunu ikna ederim diye düsünüyor sanirim
insanlar neden evleniyor bu erkekler evliligi ne saniyor ve bu erkeklerin anneye bagliliklarini anlamiyorum sanki bizimkiler ana degil hayret bisey yaaaaa

ya neler yaşanıyo anlatıorum hepsini bacım ben herşeyi konuşuyorum nişanlımla
aşkım olmaz ben yapamam biri varken evin içinde sana soğuk davranırım ben istemiyorum diye anlatıyorum anlıyo hak veriyo ama vicdanı rahat değilmişşş
ya artık kayınvalidemi arayıp biz bunun için kötüyüz halledin meseleyi dicem eğerki hakikatli kadınsa evladının mutluluğunu istiyosa alır bebesiyle konuşur karşıklı yok değilse zaten ben eyvallahı çeker bitiririm
bunu yapıpta kadınla yüz göz olmak istemiyorum ailemi araya sokup kadına git dedirtmek istemiyorum neticede onuru incinir insanın
ama ben çaresiz kalıyorum delircemmm

valla nedıycemı bılemıyorum ben cok kotu gunler gecırdım ev ev ustune olmyo banyo yapacan olmuyo kocamı ıse yolluycam erkenden annesı kalkıyodu ıcı rahat etmıyomus yemek yapcam begenmıyo ya nebılıyım bısuru olumsuz sey senıde etkılemek ıstemıyorum oda pısman olcak sonunda ama ıs ısten gecıyo benımı annesıne resmen yalvardı senın yuzunden evlılıgım bıtıyo dıye ama sonunda annesı kazandı hıc pısman degılım suan cok mutluyum cok sukur nısanlıyım ustelık tanıdıgım sevdgıım bırıyle bazı seylerde kader aslında yasanılcak olunca kacamıyosun ama yınede sen tedbırını al takdır allahtan

şimdiden planını yapmış gibi bencede. Sonradan annem yapamadı geldi diye nasıl derim diyo. Annesinin yapamıcağından nasıl bu kadar emin? Belkide annesi sonradan pişman olmuştur gitme kararından oyüzden nişanlında direk söyleyemediği için böyle söylüyordur sana? ış nişanlında bitiyor ama o halledemiyorsada kayınvalidenle konuşulabilir. Ama bunu yapan sakın sen olma, kötü gelin olursun. Konuşulcaksa bile büyükler konuşsun, ağız arar nitelikte belki...

valla ben kendi adıma kararlıyım şu saatten sonra melek olsa istemem evde kimseyi ...
ben her gün mutsuz olacağıma iki gün ağlar zırlar üçüncü gün vay kurtulmuşum derim... kendiside bilir benim huyumu onun için inatsa inat söyleneceği söyledim efendi gibi kendi bilir...
ya kadından soğudum yemin ederim evine ziyarete gitmeyi bırak arayıp nasılsın anne demek bile gelmiyo bunun sebebi nişanlım (((kendinede söyledim bunu)))..

valla tavrını koy osana uyarsa olsun uymasada kendı bılır kımse ıcın uzulmeye degmezzz bunu bıl ınsan kendı ıcın yasamalı bırazda kıymet bılınmıyo cunku

sakin bu tavrindan taviz verme tatlim sonra basi yanan sen olursun...
nisanlin eninde sonunda bu durumu kabullenecek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…