12 saat mı cektın cok zor olmuşturNormal doğum yaptım ben tam 12 saat dolu dolu sancılı sancıdan tabi dünya gelse tanımıyo insan ama doğum anında daha kordonu kesilir kesilmez kucağıma verdi doktorum ve mememi tuttu bebeğim o anı dünyadaki hiçbir dakikama değişmem....anneyim ben dedim....gözyaşlarım anneliğim içindi.
guzel kelimelerin beni cok mutlu etti ilk cocuk tecrubesizlik kendi karnimin gurultusunu bile anlayamamisim ayaklarim yere basmiyordu bile senin yazdiklarini okuyuncada anladim bu yollardan gectik beni gorsen bebek bizim odada ben kapilari surguler arkasinada sandalye koyardim,gecenin koru tek gozum uzerinde nefes kontrolu yapardim ah ah annemi simdi anliyorum biliyormusun hala ayniyim yollarda bebegimi sevmek icin yaklasanlara acaba kacirmakmi istiyor elinde spreymi var bayiltici diye senaryolar yaziyorum arkadasim benimki paranoyaklik boyutuna vardi hele o genzine sut kacmalari bahsetmiyorum bile Allah su mubarek gunlerde evlatlarimizi bize bagislasin saglicakla isteyen dileyen tum arkadaslarimizinda kollari dolsun insallah :Saruboceq:bebeginle senide Şeniz
bende aynı spinalle anestezi doğum yaptım ve herşey anlattığın gibi olmuştu...ama ben genel aneztezi olmdım yarım bayıltıldım ve kızımı daha ameliyat masasında yatarken onu çıkarıp gösterdiler yeşil bezlerin arasında:ecrin_bebek::Saruboceq:ve ben kafamı kaldırıp o an ona uzanıp kucaklama duygusuyla yöneliyordum kii daha kesi dikilecektii... harika bir duyguydu... allah analı babalı büyütsün new life... en son hamileyim doğumama az var diyordun:CüvCüv: ya ağlayasım geldi bakkkkkkyasakkelimeSpinal anesteziyle sezaryan doğum yaptım..Ameliyattan çıkıp odama gittiğimde 20 dk sonra bebeğimi getirdiler emzirmem için..Asyam o minik ağzıyla mememe yapıştığında ve içine çekmeye başladığında işte oldu ben anneyim,bu benimm kızımm,benden bi parça dedim..o emdikçe benim gözümden yaşlar geldi..Allahıma binlerce kez şükürler olsun beni anne yaptı hemde sağlıklı dünya tatlısı bi kızın annesi...:ecrin_bebek:
bende aynı spinalle anestezi doğum yaptım ve herşey anlattığın gibi olmuştu...ama ben genel aneztezi olmdım yarım bayıltıldım ve kızımı daha ameliyat masasında yatarken onu çıkarıp gösterdiler yeşil bezlerin arasında:ecrin_bebek::Saruboceq:ve ben kafamı kaldırıp o an ona uzanıp kucaklama duygusuyla yöneliyordum kii daha kesi dikilecektii... harika bir duyguydu... allah analı babalı büyütsün new life... en son hamileyim doğumama az var diyordun:CüvCüv: ya ağlayasım geldi bakkkkkkyasakkelimesevgilerle...
ılk kucaklasma dunyay deger dımımis kokulumu dogumhanede kanlıda oolsa kuçagıma koyduklarında annesi bak kızın dediklerinde mis kokusunu içime çektiğimde işte ben anneyim dedim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?