- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 oglum var
onlar yemek yiyince ben doyuyorum
onlar hastalanınca bütün vücudum kırgın oluyor
yürüdüğünü konuştuklarını mutlu olduklarını görünce bende mutlu oluyorum
kötü olan herşeyden korumak istiyorum onları
iyi olan herşeyi bilsinler hayatlarında iyi olan herşeyi katmak için onların yaşamına elimden geleni yapıyorum
bunları çocugum yokken yapmazdım yapanlarda ilgimi çekmezdi anne deildim çünkü
ama annelik buymuş yaşayınca ögrendim
ALLAH hepimizin çocuklarını mutlu etsin ailesine milletine çevresine hayırlı evlat olsunlar inşallah
o anne demelerı ınsanı bıtırıyorrBugün bana anniiiii diye seslendi ve ben artık gerçekten anne olduğumu bir kez daha hissettim..
doğum yaptığımın ertesi günü bir alt katta olan yenidoğan yoğun bakım ünitesine indik,,, beni ve babasını hazırlıyp içeri aldılar ,,,çook merak ediyordum oğlumuuu,,,yavrum kuzucuğum masumum küvezin içinde yatıyordu o öle bir an kii Allahım dedim işte oğlumm nur yüzünüde görmeyi nasip etti dedimm ellerim karnımda (diişlerim acıyordu)başladım ağlamaya ordan çıkmak istemedimm ama mecburdum o andan itibaren hep ağladımm senağlama ben artık anneyim artık cennette buluşacağız oğlumla inş....:Saruboceq:
rabbım ısteyen herkese nasıp etsınn
doğum yaptığımın ertesi günü bir alt katta olan yenidoğan yoğun bakım ünitesine indik,,, beni ve babasını hazırlıyp içeri aldılar ,,,çook merak ediyordum oğlumuuu,,,yavrum kuzucuğum masumum küvezin içinde yatıyordu o öle bir an kii Allahım dedim işte oğlumm nur yüzünüde görmeyi nasip etti dedimm ellerim karnımda (diişlerim acıyordu)başladım ağlamaya ordan çıkmak istemedimm ama mecburdum o andan itibaren hep ağladımm senağlama ben artık anneyim artık cennette buluşacağız oğlumla inş....:Saruboceq: