• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık anneyım ne zaman dedınız

ilk kucaklaşmaaa cok ozel .. ama hemen aldılar oğlumu benden hayın hamşıreler :))

2 oglum var
onlar yemek yiyince ben doyuyorum
onlar hastalanınca bütün vücudum kırgın oluyor
yürüdüğünü konuştuklarını mutlu olduklarını görünce bende mutlu oluyorum
kötü olan herşeyden korumak istiyorum onları
iyi olan herşeyi bilsinler hayatlarında iyi olan herşeyi katmak için onların yaşamına elimden geleni yapıyorum
bunları çocugum yokken yapmazdım yapanlarda ilgimi çekmezdi anne deildim çünkü
ama annelik buymuş yaşayınca ögrendim
ALLAH hepimizin çocuklarını mutlu etsin ailesine milletine çevresine hayırlı evlat olsunlar inşallah

2 oglum var
onlar yemek yiyince ben doyuyorum
onlar hastalanınca bütün vücudum kırgın oluyor
yürüdüğünü konuştuklarını mutlu olduklarını görünce bende mutlu oluyorum
kötü olan herşeyden korumak istiyorum onları
iyi olan herşeyi bilsinler hayatlarında iyi olan herşeyi katmak için onların yaşamına elimden geleni yapıyorum
bunları çocugum yokken yapmazdım yapanlarda ilgimi çekmezdi anne deildim çünkü
ama annelik buymuş yaşayınca ögrendim
ALLAH hepimizin çocuklarını mutlu etsin ailesine milletine çevresine hayırlı evlat olsunlar inşallah

cok guzel yazmızsın
rabbım bebışlerımıze uzun ömurler versın

Bugün bana anniiiii diye seslendi ve ben artık gerçekten anne olduğumu bir kez daha hissettim..

ilk hareketini hissettiğimde hissettmeye başladım ama doğarken ağlamasını duymamla hıçkıra hıçkıra ağlamam daha bir benimsetti. heleki ilk hafta ateşlendiğinde eşimde bende ağladık 3 gün.şimdilerde ayye diyor bilir bilmez daha bi çok hissediyor insan. hele birde aklı başında annem seni seviyorumd ediği gün ölürüm herhalde mutluluktan.

ilk çocuğumda geç oldu bu
sanırım oğluş altı aylık filandı...
ikincisinde ise hamile kaldığımı öğrendiğim gün.....

tecrübe hakikaten bambaşka birşeyyyyy

sezeryandan sonra dikislerim acikti ama o halimle kziimin aglamasina dayanamiyordum karnim kanaya kanaya emzirirken gozlerini benden ayirmadigi o anda anne oldgumu hissettim...insan kendinden önce yavrusunu düsünüyor..

doğurdum, o kadar sancı onun sesiyle kesildi,dikiş atılırken ona baktım, şükretmekten acı hissetmedim,o anlarda anneyim ben dedim ona bakıp saatlerce ağladım,sonra bi gün gülmeyi öğrendi tüm masumluğuyla damaklarını göstere göstere güldü bana, ben yine ağladım içim buruldu o güldü ben ağladım, annelik böyle bişey gülmekle ağlamak arası, acıyla mutluluk...

doğum yaptığımın ertesi günü bir alt katta olan yenidoğan yoğun bakım ünitesine indik,,, beni ve babasını hazırlıyp içeri aldılar ,,,çook merak ediyordum oğlumuuu,,,yavrum kuzucuğum masumum küvezin içinde yatıyordu o öle bir an kii Allahım dedim işte oğlumm nur yüzünüde görmeyi nasip etti dedimm ellerim karnımda (diişlerim acıyordu)başladım ağlamaya ordan çıkmak istemedimm ama mecburdum o andan itibaren hep ağladımm senağlama ben artık anneyim artık cennette buluşacağız oğlumla inş....:Saruboceq:

doğum yaptığımın ertesi günü bir alt katta olan yenidoğan yoğun bakım ünitesine indik,,, beni ve babasını hazırlıyp içeri aldılar ,,,çook merak ediyordum oğlumuuu,,,yavrum kuzucuğum masumum küvezin içinde yatıyordu o öle bir an kii Allahım dedim işte oğlumm nur yüzünüde görmeyi nasip etti dedimm ellerim karnımda (diişlerim acıyordu)başladım ağlamaya ordan çıkmak istemedimm ama mecburdum o andan itibaren hep ağladımm senağlama ben artık anneyim artık cennette buluşacağız oğlumla inş....:Saruboceq:

canım ya.........uzuldumm..

ben hamile oldugumu ögrendigim anda kendimi cok daha özel hissetdim artik sadece bir canli bi insan bi kadin bi es diil anne olmaya aday tek bedende cift yürekdim ve annelik icgüdüsü cok cabuk yerlesmisdi benligime kendimi annelige hazirladim kizimla birlikde veeeeeeeee isde o an ilk göz göze gelisimiz gözlerimizle birbirimize merhaba deyisimiz hayatimda aldigim en güzel hediyemi kucakladigimda isde ben anneyim dedim ve o an dünyanin en mutlu annesi oldum allahima sükürler olsunki bize bu güzel duyguyu nasip etdigi icin babalikda paha bicilmez ama annelik bambaska özel güzel ve mucizevi bence
tüm kalbimle diliyorumki allahim anne olmak isteyen herkeze bu güzel duyguyu nasip eder insallah

zaten anneligi tarif edilmez bence anca yasanir
ama bende anneyim 3bucuk yildir her an her dakika her saniye uykuda bile ve iyikide anneyim sükürler olsunki rabbim beni anne olmaya layik görmüs:Saruboceq::nazar:

Sancı odasında açılmayı bekliyordum. Doktor muayne etti, kakasını yapmış acil sezeryan dedi. İşte o anda anne olduğumu anladım. İçim acıdı. sonraki 20 dakika "Allahım yemesin." diye dua ettim. Çok korkmuştum.

Canım allah meleğine kavuştururinş. cennet kapısında çok üzüldüm.

Back