• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık anneyım ne zaman dedınız

İlk doğumdan çıkıp odaya getirdiklerine koynuma verdiler o yumuk yumuk gözlerini yüzünü görünce hissettim...
O an çok ağladım ..İçimi bile çekemiyordum acıdan..ağrım vardı ama ağlamak istiyordumm mutluluktannn...Sonra acıkıpta meme aranıp benim mememi kapıp emmeye başlayınca anladım...
Onu düşündüğüm her zaman acaba şimdi ne yapıyor diye... hala hissediyorum..Geceleri uyanınca üstünü açtımı acaba diye düşününce...Bir çocuk görsem annesine sarılıp yada anne demesinde bile hissediyorum anneliğimi...Allah her kadına bu duyguyu yaşatsın..Banada 2. kez yaşatır işallahhh... :Saruboceq:

ameliyat masasında ayıkıp cığlığını duyduğum andannn beri aşığım oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masadayken çığlığı duyduğumda ben anneyim şükürler olsun dedim :))

Son düzenleme:
O pembe nüfus cüzdanını elime alıp anne adı bölümünde kendi adımı gördüğümde evet artık bende bir anneyim dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

bende doğumhanede kızımı ilk gösüme koyduklarında gözlerimin içine bakarken.işte artık ben anneyim dedim.ve babasıda görsün nolur dedim götürdüler.
ve birde her emzirmemde yeniden yeniden anne oldumu anlıyorum.ağlarken içim sızlıyo.yüreğim parçalanıyor.
anne olmak dünyanın en mükemmel duygusu.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

her an söylüyorum bunu! ama sezaryen için uyutulmak üzereyken doktorum sormuştu, "görkemcim saat kaç? -8 29 hocam. -8.35'te anne olacaksın!" bunu duyar duymaz anneydim ben! o coşkuyla uyuyakaldım! hiç unutamam o anı..yazarken bile gözlerim doldu.Rabbim yavrumu korusun...

Back