• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık anneyım ne zaman dedınız

çatalda dr.um dikişlerimi atarken minik mucizemi yanıma getirdiler
ve bana öyle bir bakışı vardı ki ...
işte dedim benim mücadelemin sonu
daha yeni bulduk birbirimizi inşallah sağlıkla da büyürüz...

ilk dogdugu an kucagima alamadim nefes sorunu vardi küveze koydular 1.5 gün sonra alabildim kucagima onu dogumdan sonra odama gittigimde fark ettim anne oldugumu cünki karnim bos ve oglumda yanimda degildi 1.5 gün bana asir gibi geldi her dakika yukari cikip oglumu kontrol ettim acaba aciktimi altimi pis diye

benim erken doğum riskim vardı ve hamileliğimin son 3 ayını hiç kalkmadan sürekli yatarak geçirdim sadece doktora gitmek için evden çıktım o kadar
kızıma bişey olmasın diye her gün dualar ediyodum sağlıkla vaktinde doğması için ve o zaman annelik bu dedim...
şimdi iyi ki yatmışım iyi ki doktorumu dinlemişim diyorum
sağlıkla vaktinde güzeller güzeli kızım geldi bütün çektiğim sıkıntılar onun doğumu ile unutuldu gitti

onu ılk hıssettığım gun ve ılk benı emdığı unde percınlendı tabıkı.o an ıcım aktı ona doğru sanki:)

kibelacim evet gecmek bilmedi ama sükretmek gerekir ya cocugu dogupta kaybedenler düsünmek bile istemiyorum bunada sükür canim sonunda onu saglikli bi sekilde kucagima aldigim an hersey ucup gitti dogum sanci agri anlayacan hersey uctu . ayrica evladini kaybedenlere burdan tekrardan sabir diliyorum

Normal doğum yaptım ben tam 12 saat dolu dolu sancılı sancıdan tabi dünya gelse tanımıyo insan ama doğum anında daha kordonu kesilir kesilmez kucağıma verdi doktorum ve mememi tuttu bebeğim o anı dünyadaki hiçbir dakikama değişmem....anneyim ben dedim....gözyaşlarım anneliğim içindi.

ben epidural sezeryanla doğum yaptım ve o anı saniye saniye yaşadım. ilk doğduğunda o minicik buruşuk ayaklarını gördüğümde anladım anneliği. bir an bile ayırmadım gözlerimi yavrumdan.ebe giydirip yanıma getirdi yanaklarını yanaklarıma dokundurduğu an hissettim anneliği. o mis kokusunu içime çektiğimde anneyim artık ben dedim. o gün bu gündür ona her baktığımda anneliği iliklerimde hissediyorum. allah bu duyguyu yaşamak isteyipte yaşayamayan herkese nasip etsin.

bense erken doğum yaptım doğumhaneye alındım ve aklım karman karışık olmuştu doğum açılması vardı ama sancım yoktu neye uğradığımı anlayamamıştım suyum akıyordu ve korkuyordum bebeğimi kaybedeceğim diye suni sancı verildi 6 saat deli gibi sancı çektim, ama bebeğimin doğduğunu gördüğüm anda ,sanki osancıları çeken ben değilmişim orda öyle siesta yapmak için yatıyormuşçasına rahat ve bir okadarda meraklıydım, çünkü videolarda izlediğim gibi hemen yavrumu kucağıma alacağım sandım,ama malesef doğumdan tam 28 saat sonra yavrumu kucaklayıp koklayabildim,ve tam 1 hafta 3 saatte bir görebildim bebeğimi, ve o kadar üzüldüm ama okadar acı çekiyordum , dikişlerim olduğu için ,ve uykusuzdum meraktaydım,ve o zaman anladım ki BEN BİR ANNEYİM ARTIKa.s.

oglumu gordugum an spnel sezeyan oldum dogdugu anda gordum sevıncten agladım onu kokladıgım an butun acılarım dındı bende sabaha kadar oglumu ızledım hastanede hıc uyumadım allahım ısteyen herkeze tattırsın cok mukemmel bı duygu ve en kısa zamanda bu duyguyu bı daha yasamak ıstıyorum...

Normal doğum yaptım ben tam 12 saat dolu dolu sancılı sancıdan tabi dünya gelse tanımıyo insan ama doğum anında daha kordonu kesilir kesilmez kucağıma verdi doktorum ve mememi tuttu bebeğim o anı dünyadaki hiçbir dakikama değişmem....anneyim ben dedim....gözyaşlarım anneliğim içindi.
12 saat mı cektın cok zor olmuştur

Doğum anında sabırsızlıkla beklerken onun ağlayışını duydum ve dünyanın en güzel sesiydi bu ses..bebeğimi az ötemde temizliyorlardı ona baktım ve mucize bu olmalı diye düşündüm ve hiç o denli mutlu olduğumu ve bu yüzden ağlandığını yaşamamıştım ilk kez hemde katıla katıla mutluluktan ağladım canımdan çıkan canım diye diye sonra tansiyonum yükseldi ve hemşireler nefes al demeye başladılar baktım ki o resim beni uçurdu ,meleğime bakmayı kestim ama onu o ilk gördüğüm anı hiç unutmayacağım hayatımdaki en önemli en mutlu olduğum an,bana anneliği hissettiren o an...

oğlumu doğurduğum an onun ağlama sesini duyduğumda ben artık anneyim dedim,ve hergün bunu söylüyorum ben ANNEYİM,bizler ANNE olduk arkadaşlar.

guzel kelimelerin beni cok mutlu etti ilk cocuk tecrubesizlik kendi karnimin gurultusunu bile anlayamamisim ayaklarim yere basmiyordu bile senin yazdiklarini okuyuncada anladim bu yollardan gectik beni gorsen bebek bizim odada ben kapilari surguler arkasinada sandalye koyardim,gecenin koru tek gozum uzerinde nefes kontrolu yapardim ah ah annemi simdi anliyorum biliyormusun hala ayniyim yollarda bebegimi sevmek icin yaklasanlara acaba kacirmakmi istiyor elinde spreymi var bayiltici diye senaryolar yaziyorum arkadasim benimki paranoyaklik boyutuna vardi hele o genzine sut kacmalari bahsetmiyorum bile Allah su mubarek gunlerde evlatlarimizi bize bagislasin saglicakla isteyen dileyen tum arkadaslarimizinda kollari dolsun insallah :Saruboceq:bebeginle senide Şeniz

CANIM SEN ÖYLE YAZINCA BENİMDE AKLIMA HASTANEDE 2. AKŞAM OĞLUMU EMZİRDİM TAMEMZİRİRKEN BEBEĞİM TIKANDI NEFES ALAMADI BEN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞMİŞTİ HEMŞİRE GELDİ BEBEĞİMİN YÜZÜNE ÜFLEDİ BİRAZ KENDİNE GELDİ AMA BENİM HALA ELİM AYAĞIM TİTRİYODU senağlama İŞTE O ZAMAN BEN ANNEYİM DEMİŞTİM

Spinal anesteziyle sezaryan doğum yaptım..Ameliyattan çıkıp odama gittiğimde 20 dk sonra bebeğimi getirdiler emzirmem için..Asyam o minik ağzıyla mememe yapıştığında ve içine çekmeye başladığında işte oldu ben anneyim,bu benimm kızımm,benden bi parça dedim..o emdikçe benim gözümden yaşlar geldi..Allahıma binlerce kez şükürler olsun beni anne yaptı hemde sağlıklı dünya tatlısı bi kızın annesi...:ecrin_bebek: :nazar:

Spinal anesteziyle sezaryan doğum yaptım..Ameliyattan çıkıp odama gittiğimde 20 dk sonra bebeğimi getirdiler emzirmem için..Asyam o minik ağzıyla mememe yapıştığında ve içine çekmeye başladığında işte oldu ben anneyim,bu benimm kızımm,benden bi parça dedim..o emdikçe benim gözümden yaşlar geldi..Allahıma binlerce kez şükürler olsun beni anne yaptı hemde sağlıklı dünya tatlısı bi kızın annesi...:ecrin_bebek: :nazar:
bende aynı spinalle anestezi doğum yaptım ve herşey anlattığın gibi olmuştu...ama ben genel aneztezi olmdım yarım bayıltıldım ve kızımı daha ameliyat masasında yatarken onu çıkarıp gösterdiler yeşil bezlerin arasında:ecrin_bebek::Saruboceq:ve ben kafamı kaldırıp o an ona uzanıp kucaklama duygusuyla yöneliyordum kii daha kesi dikilecektii... harika bir duyguydu... allah analı babalı büyütsün new life... en son hamileyim doğumama az var diyordun:CüvCüv: ya ağlayasım geldi bakkkkkkyasakkelime:emir_bebek:sevgilerle...

bende aynı spinalle anestezi doğum yaptım ve herşey anlattığın gibi olmuştu...ama ben genel aneztezi olmdım yarım bayıltıldım ve kızımı daha ameliyat masasında yatarken onu çıkarıp gösterdiler yeşil bezlerin arasında:ecrin_bebek::Saruboceq:ve ben kafamı kaldırıp o an ona uzanıp kucaklama duygusuyla yöneliyordum kii daha kesi dikilecektii... harika bir duyguydu... allah analı babalı büyütsün new life... en son hamileyim doğumama az var diyordun:CüvCüv: ya ağlayasım geldi bakkkkkkyasakkelime:emir_bebek:sevgilerle...

Teşekkürler canım.Banada ameliyathanede gösterdiler.Benle anestezi doktoru şarkı türkü sölüyoduk Asyayı çıkarırlarken:1rolleyes: çıkar çıkmaz bastı çığlığı..sarıp gsterdiler hemen gözleri faltaşı gibiydi:emir_bebek: ama dediğim gibi emzirirken bin kere şükrettim allaha..İyiki anne olabilme lüxüm var iyiki kız doğmuşum,iyiki bana böyle bi melek gönderdin diye...Hala o emerken benim gözlerim doluyo.Gerçekten dedikleri gibi emzirmek büyük ve muhteşem bi bağ oluşturuyo anneyle bebek arasında.Her kadına nasip etsin Allahım:nazar:

mis kokulumu dogumhanede kanlıda oolsa kuçagıma koyduklarında annesi bak kızın dediklerinde mis kokusunu içime çektiğimde işte ben anneyim dedim:asigim:

her an hıssedıyorum..
uykumda bıle.. emzırırken sabahları uyandıgında bana guluşunu gordugumde.. şuan yan odada bana bagırırken bıle..
bırı annesııı dıye seslendıgınde ..
hamıleyken ultrasonda ogluma baktıgımızda dr umuz annesı şöylee yapıyor annesı boyle duruyor dedıgınde.. agladıgında ona koşarken ıçımın cız edışındee.. aşı olurken ondan çok agladıgımda
her sabah dogan guneşle.. babasını ışe yolcularken kucagımdakı kucucuk bedenın mınıcık ellerını tutup el sallatırken :)
gece ascık ses cıkarsa uykumda yerımden fırlamalarımda ..
ona bakarken gozlerımın dolup dolup taşmasında..
her zaman her yerde ANNEYIM BEN..
ve bunu canı gonulden tum yuregımle her zaman hıssedıyorum..

Back