kızlar burdanda yazmıstım hatırlarsınız kendımı anne hıssedemıyorum dıye.oglum 5.5 aylık oldu hala kendımı anne hıssedemıyorum.sankı bır cocuga bakıcılık yapıyormusum gıbı bu benı cok uzuyor ama hala ıcım tıtremıyor sadece hastalandıgında kendımı anne hıssedıyorum cunku cok uzuluyorum.
dunyanın en guzel meslegı o bakıcılık ya
onun ucretıde onların gulumsemesııııııı
onu ılk kucagıma aldıgım an hıssettım anne oldugumu 9 ayın sonunda kavysmustum melegıme bırde sarılık ıcın kan testı yapılacaktı kan alınırken kızımın yanına almamıslardı benı aglamalarını duyuyordum sadece ıcım cok acımıstı anne olmak cok guzel...
canım o kadar güzel anlatmıssınki gözlerim dolarak sonumu getirebildim ancak annelik böyle bişey işte.eminim sen harika bi annesin:1hug:dogum yaptim o gece uyudu emdi kalkti diger bebekler agliyor bu sakin sakin bakiniyor gece saat 4 falan, kalktim aldim bunu kucagima dolaniyoruz hastanede biran gurultu duydum gibime geldi ben bir panik elektrik yemis at sinegi gibi, oldum ay dedim( ac yavrum garibim acliktan karni gurulduyor kordonundan ayrildi nasil anneyim ben ac biraktim masumumu diye)agla agla nasil agliyorum icim disima cikti esim yok cunku yanimda refakatci kalamiyor aradim onu dedim hemen acil mama bisey bul karni gurulduyor oda orda sizlanmaya baslamasinmi kari koca yedik kafayi hemsire emzir o ac olamaz dedikce yok ac diye agladim durdum neyse uyudu biran ayni gurultuyu duydum meger benden geliyormus dogum heyecandan 2gun lokma yememistim cunku ay nasil mutlu oldum anlatamam, annelik heyecani iste,,sabah 6 esim zor yapmis sabahi bir geldi ,gozler portlemis 2poset devam sutu almis tum acik marketlerden toplamis 8de aliniyorlar ziyaretciler hastaneye bu yalvara yalvara girmis bizim kiz emdide uyumustu bile ,o an esimle birbirimize baktik gozlerimiz doldu anladik ki sadece benmi oda coktan baba olmus ,o geceyi unutamam ac sandigim bebegime aglarken anladim ben artik anneyim............
canım o kadar güzel anlatmıssınki gözlerim dolarak sonumu getirebildim ancak annelik böyle bişey işte.eminim sen harika bi annesin:1hug:
ben anne olduğumu ise sabah 8 de doğum yaptım onun ağlayarak dünyaya gelmesi ve ilk öpüşüm,benide ağlatmıstı ama o an sanırım hala anne gibi hissetmiyordum taki odamızda koynuma yatıncaya kadar.inanırmısınız gözümü ondan bir an bile ayırmamak için yalan değil 3 gün uyumadım.hep onu izledim uyuyomu nefes alıyomu bu benimmi acaba biri yanımdan alırmı diyerek hep ama hep onu izledim.5. günümüzde sarılık için küveze aldıklarında öyle bi ağladıki yavrum o an çaresiz olmak çok kötüydü.bir yandan o ağlıyo bir yandan ben eşime anlatıyodum telefonda ağlayarak tabi.hemşirelere yalvar yakar çıkarttırdım bebeğimi sakinleştireyim öyle yatırayım diye.kucağıma aldığımda işte o an anneydim canım kızım o an herşeyle bağlantımı kesmiş tek derdim bebeğimdi.hala o anı hatırlayınca ağlayasım gelir.allahım kimsenin yavrusuna acı çektirmesin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?