• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben annemi özledim :-(

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Şimdilik söylenecek birşey kalmadı. Kimseyi de daha fazla üzmek istemiyorum.
İyi günler, sevgiler..(konunun kapatılmasını istedim)

ben annemi kaybedeli 6 yıl oldu.
inan çok zor..
yaşıyorken mutlaka gidip gör.

Aileniz icinde daha iyi maasi olan yok mu acaba? O davat etsin bi zahmet.
Masraflari yine siz karsilicaksiniz tabikide.

Ah kiyamam ya vallaha :KK42:

Kızlar basınız sagolsun
bende annemı cok sevıyorum sızler gıbı
fakat herkeze yazılan alın yazısı farklı ıste
Evet sızler , sen mesela cok kucukmusun Annecıgın ebedi hayata göç ettiğinde fakat henüz hayatta olan Annalerimizle bizler güzel vakit geçirmeyi onları görübilecek durumdayken görmeyi ne bilim anne içinde biz cocuklar içinde bunu istiyor olmak çok abes değil dimi? o yüzden bu verdiğiniz örnekler malesef belki 1 gün rahatlatır insanın içini ama o kadar
yok cutem ben arkadaşın içi rahatlasın diye yazmadım ki
hem yazısı beni üzdü biraz hem de beterin beteri var gibi bişey oldu
ben yıllar oldu annemi görmeyeli.. böyle konular şımarıkça geliyor malesef..
görme ihtimali var en azından çok şükür
Allah annesine de sizlerin annesine de uzuuun ömürler versin sağlıkla sıhhatle inşallah

Ben yaşamadım ama çok iyi bilirim. En yakın arkadaşım annesini daha 3 yaşındayken kaybetmiş. Ve yıllardır süren dostluğumuz boyunca bu konudaki hassasiyetim de çok fazladır. Öyle ki, sosyal medyada malum özel günleri abartan annesiyle çocuğuyla ilgili paylaşım yapan arkadaşlarımı da uyardığım çok olmuştur.
Bunu abartı ya da şımarıklık olarak algılamanıza da çok üzüldüm. Burası bir derdim var bölümü ve benim de derdim şu anda bu.
Hassasiyetinizi anlamakla birlikte kusura bakmayın ama hiç tanımadığınız birini şımarıklıkla suçlamanızı doğru bulmuyorum bende.
Anneciğinize Allahtan rahmet diliyor, teşekkür ediyorum.
olabilir üzülmüşsünüzdür
ben kendini dağıtırcasına abartmayı şımarıkça buluyorum sadece
bu zaman olmadı başka zaman olur inşallah Allah sağlık versin de
bunu söylemek istiyorum

belki ben çok hassasım bu aralar bilemiyorum..

Back
X