• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben annemi özledim :-(

biz bile türkiye de ama ayrı şehirlerde olmamıza ragmen deli gibi ozluyoruz annemizi sizin allah yardımcnz olsun umaım bi an önce işleriniz kolaylaşır bir yol bulunur ve kavuşursunuz annenize

Siz neden gelemiyorsunuz Türkiye'ye?
Ben yılda iki kez gidiyorum bir yaz tatilinde, bir de kışın. Hiç görüşememe gibi bir durumumuz yok. Sadece öyle her istediğimde atlayıp gitme lüksüm yok, çalıştığım için.
Ama annemi burda ağırlamak istiyorum, ve vize red olduğu için sanki bir daha hiç gelemeyecekmiş gibi geliyor. Anneciğimin kızının evini, yaşadığı yerleri görme hakkını elininden almışım gibi geliyor buraya gelerek..

ne zaman tekrar vize başvurusu yapabilirsiniz?

annenizin Parasını az bulmuşlar acaba sizde varsa onun hesaba aktarsanız mı bi dahaki Başvuruda? çok gözüksün diye. banka hesaplarına da baktıklarını duymuştum

Bence derdin yok dert arıyorsun... Üniversitede ayrıldım ailemden (12-13 saat) ilk bir hafta yoğun duygularla hissettim ayrılığı 1 ayda alıştım... 5 yıl ayrıydım sonra çalışmaya başladım yine uzaktaydım(7-8 saat) 3 yıldır da bu şekilde... Tabi yurtiçi özleyince görüşülüyor ama bence çok abartmayın... Artık koskoca kadınsınız yani.. Allah korusun anneniz ölebilirdi de. Bu kadar abartmamak lazım hiç bir özlemi....

herkez kendıne gore yazar ya
ben tek basıma yasayan annemı bırakıpta asktan olsemde yurt dısına gıtmem
ayrı semt bıle koyar
gozumun gorecegı yerde olurdum evlat vazıfesı olarak gorurdum
ve bu kdar seyın arasında mutluydum demıssınız ya
ben olamazdım
tesellı edemeyecegım malesef sızı

ne zaman tekrar vize başvurusu yapabilirsiniz?

annenizin Parasını az bulmuşlar acaba sizde varsa onun hesaba aktarsanız mı bi dahaki Başvuruda? çok gözüksün diye. banka hesaplarına da baktıklarını duymuştum
Evet bugün konsolosluğu aradım ve bir yolu daha olduğunu öğrendim, biz burdan bir taahhüt belgesi doldurup tekrar müraacat edebiliyormuşuz. Onu deneyeceğiz bir de. Dediğiniz gibi bir sonrakine hesaba bir kaç ay önceden para yatırmamız iyi olacak.
Teşekkür ederim.

Bence derdin yok dert arıyorsun... Üniversitede ayrıldım ailemden (12-13 saat) ilk bir hafta yoğun duygularla hissettim ayrılığı 1 ayda alıştım... 5 yıl ayrıydım sonra çalışmaya başladım yine uzaktaydım(7-8 saat) 3 yıldır da bu şekilde... Tabi yurtiçi özleyince görüşülüyor ama bence çok abartmayın... Artık koskoca kadınsınız yani.. Allah korusun anneniz ölebilirdi de. Bu kadar abartmamak lazım hiç bir özlemi....
Teşekkür ederim haklısınız tabii. Ama iki farklı insanız nihayetinde, sizi çok üzen birşeyi de ben pek abartmıyorumdur belki, değil mi? Belki de dediğiniz gibi koca kadın olana kadar evden hiç ayrılmadığımdan böyle oldu. Yine de teşekkürler..

bende istanbuldayım annem 4 saatlik uzakta bi şehirde :( bende çoooook özlüyorum ama evliliğime yansıtmıyorum :/ eşimle mutlu olduktan sonra annemde benim sesim neşeliyse mutlu oluyor . idare ediyoruz böyle :) . yarın gelicek annem çok şükür. sizinde kavuşmanız dileğiyle

Ben yılda iki kez gidiyorum bir yaz tatilinde, bir de kışın. Hiç görüşememe gibi bir durumumuz yok. Sadece öyle her istediğimde atlayıp gitme lüksüm yok, çalıştığım için.
Ama annemi burda ağırlamak istiyorum, ve vize red olduğu için sanki bir daha hiç gelemeyecekmiş gibi geliyor. Anneciğimin kızının evini, yaşadığı yerleri görme hakkını elininden almışım gibi geliyor buraya gelerek..

Tamam insan özler haklısın da
Böyle düşünüp depresyona girmek yerine biraz pozitif baksan
Görüşüyorsun, arıyorsun, var olduğunu biliyorsun
Benim gibiler ne yapsın, mezar başı bekliyoruz yıllardır
Benim ki benim evlendiğimi görmedi, kardeşlerimin çocukları oldu görmedi
Hiç bir özel anımızı paylaşamadık biz ne yapalım şimdi

herkez kendıne gore yazar ya
ben tek basıma yasayan annemı bırakıpta asktan olsemde yurt dısına gıtmem
ayrı semt bıle koyar
gozumun gorecegı yerde olurdum evlat vazıfesı olarak gorurdum
ve bu kdar seyın arasında mutluydum demıssınız ya
ben olamazdım
tesellı edemeyecegım malesef sızı
Sevgili cuteMom,
Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzeltmem gerek; mutluydum derken evlenmeden önceki hayatımı kastediyordum. "Güzel bir işim mutlu bir hayatım vardı" diye.
Şu kısacık iki paragrafta ne ben evlatlık vazifemi bu zamana kadar nasıl yerine getirdiğimi anlatabilirim, ne de -doğal olarak- siz anlayabilirsiniz. Bazen hayat bizi çok ilginç yerlere götürebiliyor. Ben buraya konu açarak her yorumu göze almış olsam da inanın bu yorumunuzda yazdıklarınız değiştirebileceğim şeyler değil. Teselliye gerek yoktu, acımasız olmasanız yeterdi.
Yine de vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Çok çok haklısınız. Nur içinde yatsın anneciğiniz.
Ben sadece kesin gözüyle bakarken, heveslenmişken bir anda red cevabıyla yıkıldım ve galiba 2 senedir yaşadığım zorlukların bir patlaması oldu. Şimdi daha iyi ve sakinim.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

bende istanbuldayım annem 4 saatlik uzakta bi şehirde :KK43: bende çoooook özlüyorum ama evliliğime yansıtmıyorum :/ eşimle mutlu olduktan sonra annemde benim sesim neşeliyse mutlu oluyor . idare ediyoruz böyle :) . yarın gelicek annem çok şükür. sizinde kavuşmanız dileğiyle
Gözünüz aydın. Dediğiniz gibi çocuklarının mutluluğu annelere en büyük mutluluk oluyor. Mutluluğunuzun devamını dilerim.

Teşekkür ederim haklısınız tabii. Ama iki farklı insanız nihayetinde, sizi çok üzen birşeyi de ben pek abartmıyorumdur belki, değil mi? Belki de dediğiniz gibi koca kadın olana kadar evden hiç ayrılmadığımdan böyle oldu. Yine de teşekkürler..
annemi kaybettiğimde 14 yaşındaydım:cry::cry:
benim her daim hep bir yanım eksik siz bu ne demek bilir misiniz?
Allah annenize daha nice uzun sağlıklı ömürler versin kavuşursunuz elbet
böyle konular çok ağırıma gidiyor benim şımarıklık gibi geliyor
kusura bakmayın
benimde anneciğim evlendiğimi kardeşimin öğretmen olduğunu
kardeşimin de evlendiğini çoluğumuzu çocuğumuzu göremedi :(
ne acı değil mi beterin beteri var.. bence çok da büyütmemek lazım

benimde anneciğim evlendiğimi kardeşimin öğretmen olduğunu
kardeşimin de evlendiğini çoluğumuzu çocuğumuzu göremedi :KK43:
ne acı değil mi beterin beteri var.. bence çok da büyütmemek lazım

Nur içinde yatsın anneciğin
Takdir-i ilahi, ecel Allah'tan
Eksiklikleri hep hissediliyor ama sizinle hem fikirim çok abartmamak lazım

Nur içinde yatsın anneciğin
Takdir-i ilahi, ecel Allah'tan
Eksiklikleri hep hissediliyor ama sizinle hem fikirim çok abartmamak lazım
amin canım seninki de nur içinde yatsın
bizim de sınavımız bu şekilde imiş
işte böyle abartılınca hem üzülüyor hem de çok kızıyorum

Cok üzüldüm durumuna, ama annen memur degilmiydi? Yani memurlara vize gerekmiyor diye biliyordum?

Her memur için değil maalesef. Dereceleri var: 1-3 derecedekilere gerekmiyor. Annemin derecesi daha düşük olduğundan olmuyor.
Teşekkür ederim.

Umarim en kisa zamanda bu vise islemleriniz hal olur o zaman :( Gerçekten çok fazla inceliyorlar, sanki 40-50 yasindaki kadin yurt disina kaçaçak :KK12:

Esinede yüklenme canim. Elinden geldigi kadar yapiyor. Sonuçta yurtdisinda yasiyorsun, böyle problemler çikabilir. Senin annen evliligin huzursuz geçmesine daha çok üzülür.

Back
X