- 1 Temmuz 2009
- 5.800
- 6.040
- 773
- Konu Sahibi thesummerofkatya
Skype uzerinden falan gorusuyor musunuz? Ben de yurt disindayim. Zaman buldukca, en az haftada 1 defa skype uzerinden 10 dk falan gorusuyoruz. Baya ozlemin kotu etkilerini azaltiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar basınız sagolsunannemi kaybettiğimde 14 yaşındaydım
benim her daim hep bir yanım eksik siz bu ne demek bilir misiniz?
Allah annenize daha nice uzun sağlıklı ömürler versin kavuşursunuz elbet
böyle konular çok ağırıma gidiyor benim şımarıklık gibi geliyor
kusura bakmayın
benimde anneciğim evlendiğimi kardeşimin öğretmen olduğunu
kardeşimin de evlendiğini çoluğumuzu çocuğumuzu göremedi
ne acı değil mi beterin beteri var.. bence çok da büyütmemek lazım
Ben yaşamadım ama çok iyi bilirim. En yakın arkadaşım annesini daha 3 yaşındayken kaybetmiş. Ve yıllardır süren dostluğumuz boyunca bu konudaki hassasiyetim de çok fazladır. Öyle ki, sosyal medyada malum özel günleri abartan annesiyle çocuğuyla ilgili paylaşım yapan arkadaşlarımı da uyardığım çok olmuştur.annemi kaybettiğimde 14 yaşındaydım
benim her daim hep bir yanım eksik siz bu ne demek bilir misiniz?
Allah annenize daha nice uzun sağlıklı ömürler versin kavuşursunuz elbet
böyle konular çok ağırıma gidiyor benim şımarıklık gibi geliyor
kusura bakmayın
benimde anneciğim evlendiğimi kardeşimin öğretmen olduğunu
kardeşimin de evlendiğini çoluğumuzu çocuğumuzu göremedi
ne acı değil mi beterin beteri var.. bence çok da büyütmemek lazım
Yorumunuz ve duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkür ederim.Kızlar basınız sagolsun
bende annemı cok sevıyorum sızler gıbı
fakat herkeze yazılan alın yazısı farklı ıste
Evet sızler , sen mesela cok kucukmusun Annecıgın ebedi hayata göç ettiğinde fakat henüz hayatta olan Annalerimizle bizler güzel vakit geçirmeyi onları görübilecek durumdayken görmeyi ne bilim anne içinde biz cocuklar içinde bunu istiyor olmak çok abes değil dimi? o yüzden bu verdiğiniz örnekler malesef belki 1 gün rahatlatır insanın içini ama o kadar
Skype uzerinden falan gorusuyor musunuz? Ben de yurt disindayim. Zaman buldukca, en az haftada 1 defa skype uzerinden 10 dk falan gorusuyoruz. Baya ozlemin kotu etkilerini azaltiyor
Görüşüyoruz evet. Hatta telefonda tango programı üzerinden de görüşüyoruz. Tabii ki iyi geliyor. İşte ben evlenmeden eşim ve ailesi annemin sık sık yanıma gelebileceğinden o kadar çok bahsettiler ki, bende yılda 3 ay gelir kalır diye düşünmüştüm. Olmayınca da sinirlerim bozuldu galiba. Şimdi daha iyiyim. Çok teşekkürler.Skype uzerinden falan gorusuyor musunuz? Ben de yurt disindayim. Zaman buldukca, en az haftada 1 defa skype uzerinden 10 dk falan gorusuyoruz. Baya ozlemin kotu etkilerini azaltiyor
Aynen öyle valla. 40-50 olsa neyse 60-60 evet eşime olan kızgınlığım azalıyor yavaş yavaş zaten.Umarim en kisa zamanda bu vise islemleriniz hal olur o zaman Gerçekten çok fazla inceliyorlar, sanki 40-50 yasindaki kadin yurt disina kaçaçak
Esinede yüklenme canim. Elinden geldigi kadar yapiyor. Sonuçta yurtdisinda yasiyorsun, böyle problemler çikabilir. Senin annen evliligin huzursuz geçmesine daha çok üzülür.
Vize cikmadi diye uzulme, bilmiyorum maddi durumun elverir mi ama annenin banka hesabina biraz para gecirdiginde olay cozulur. Sonra annenden geri alirsin.Görüşüyoruz evet. Hatta telefonda tango programı üzerinden de görüşüyoruz. Tabii ki iyi geliyor. İşte ben evlenmeden eşim ve ailesi annemin sık sık yanıma gelebileceğinden o kadar çok bahsettiler ki, bende yılda 3 ay gelir kalır diye düşünmüştüm. Olmayınca da sinirlerim bozuldu galiba. Şimdi daha iyiyim. Çok teşekkürler.
Tam olarak öyle hazırladık bizde. Zaten geçen sene kardeşime hazırladığımızdan elimizde doğru bir örnek vardı. Ama hesabında kayda değer bir para olmadığından sanıyorum sorun çıktı. Belki de yalnız olduğundan gelir de dönmez diye düşündüler. Ne yapacaksa kaç yaşından sonra buraya yerleşip!Annene vize alirken davetiyeyi nasil hazirladiniz???
Biz kayinvalimler icin vize aldik ve hic bir sorun cikmadi. Kayinvalidem calismiyor kavinpederimde emekli. Davetiyeye "Burada bulundugu sürece bütün masraflari bizim tarafimizdan karsilanacaktir" yazdik. Belki o yüzden sorun olmadi.
Ama son terör olaylarindan sonra avrupaya cikislari baya sIktilar. Belki o yüzdende olabilir.
İsviçre için. Valla benim annem de emekli memur aslında, eşim de buranın vatandaşı ama bilmiyorum işte ne düşündülerse artık.Vize cikmadi diye uzulme, bilmiyorum maddi durumun elverir mi ama annenin banka hesabina biraz para gecirdiginde olay cozulur. Sonra annenden geri alirsin.
Vize gorusmesinden 1 ay once parayi tranafer et tamamdir. Eminim kolaylikla alacaktir vizesini. Hangi ulke icin vizeye basvuruyor? Benim annem ve babam amerika vizesi aldilar ve cok ilginc ne paraya ne mal varligina hic biseye bakilmadi. Sanirim emekli oldugu icin. Amerikaya vize genelde yasi genc olanlara verilmiyor...
Tam olarak öyle hazırladık bizde. Zaten geçen sene kardeşime hazırladığımızdan elimizde doğru bir örnek vardı. Ama hesabında kayda değer bir para olmadığından sanıyorum sorun çıktı. Belki de yalnız olduğundan gelir de dönmez diye düşündüler. Ne yapacaksa kaç yaşından sonra buraya yerleşip!
para hesabında cidden az bir miktar mı vardı peki?Tam olarak öyle hazırladık bizde. Zaten geçen sene kardeşime hazırladığımızdan elimizde doğru bir örnek vardı. Ama hesabında kayda değer bir para olmadığından sanıyorum sorun çıktı. Belki de yalnız olduğundan gelir de dönmez diye düşündüler. Ne yapacaksa kaç yaşından sonra buraya yerleşip!
Söylediler tabii, maddi durumu yetersiz ya da yetersiz olabileceği şüphesinden. Hesapta olan paranın ne zaman yattığına da bakıyorlarmış bu arada bende burdaki türk arkadaşlara danışıyorum da. En az 3 ay önceden yatması gerekirmiş. Başka bahara kaldı demek oluyor bu da..Ozaman hesbainda para olmasini saglayip, tekrar basvuru yapin. Cünkü ilk defa duyuyorum bunu, simdi artik herkes vize aliyor. Tabi dedigim gibi bu terör olaylarida etkilemis olabilir, ama sizin yerinizde olsam imkaniniz varsa annenizin hesabina biraz para gönderin, tekrar basvuru yapin.
Birde neden vize alamadi söylemediler mi? Konsolosluktan ögrenin bence bunu, varsa bi hata bi sonraki sefere düzeltirsiniz.
Daha da zoru valla isviçre. Evet az bir miktar vardı ama biz herşeyini karşılayacağımızı beyan ettik, eşim buranın vatandaşı annem de emekli. Olur diye düşünmüştük. Demek ki yetmiyormuş!para hesabında cidden az bir miktar mı vardı peki?
buarada hangi ülkeden almaya calısıyorsunuz ıtalya ya da fransa fılan mı? onlarınkı cıdden zor oluyor da
Söylediler tabii, maddi durumu yetersiz ya da yetersiz olabileceği şüphesinden. Hesapta olan paranın ne zaman yattığına da bakıyorlarmış bu arada bende burdaki türk arkadaşlara danışıyorum da. En az 3 ay önceden yatması gerekirmiş. Başka bahara kaldı demek oluyor bu da..
Söylediler tabii, maddi durumu yetersiz ya da yetersiz olabileceği şüphesinden. Hesapta olan paranın ne zaman yattığına da bakıyorlarmış bu arada bende burdaki türk arkadaşlara danışıyorum da. En az 3 ay önceden yatması gerekirmiş. Başka bahara kaldı demek oluyor bu da..
isviçre pahalı bir yer sanırım birazcık yuklu mıktarda para olmalı dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım annenızde cok uzulmustur sanıyorumDaha da zoru valla isviçre. Evet az bir miktar vardı ama biz herşeyini karşılayacağımızı beyan ettik, eşim buranın vatandaşı annem de emekli. Olur diye düşünmüştük. Demek ki yetmiyormuş!
Üzüldü tabii ama o bana çaktırmamaya çalışıyor ben ona.. Ne yapalım tekrar deneyeceğiz.isviçre pahalı bir yer sanırım birazcık yuklu mıktarda para olmalı dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım annenızde cok uzulmustur sanıyorum
Yine annesizligimi yogun bir şekilde hissettim keşke benimde annem yaşasaydı da onunla telefonda gorusseydik bana yeterdi. Allahim bu nasıl acı ya annesizlik sürekli yarım olmak demek. Bu dünyada bende anneyle büyümek isterdim nasıl yaradır bu hiç geçmiyor... kötü oldum yine. Yüzünü bile hatirlamiyorum Nur içinde yat annem