- 1 Aralık 2012
- 146
- 203
- 303
- Konu Sahibi thesummerofkatya
-
bende yanlızımben yurt içinde oldugum halde yenemedim bu '' geri dönme hissi' ni... ailem istanbulda ben mersindeyim. aslında güzel bir evliliğim var Allaha şükür eşimle iyi aramız ama bi tarafım hep eksik. kimsem yok yaşadığım şehirde. geceleri yatarken,sabah kalktığımda aklımdan gecen hep aynı şey ''neden burdayım!!''
12 yıl mııııbende yanlızım2 kardeşim istanbulda ama onlarda birbirine bayağı uzak mesafede ben başka şehirdeyim..o his hiç geçmedi 12 yıldır..
canımmm12 yıl mııııben 12 yıl burda kalmak istemiyorum
evet canım. ama oraya da taşınır yani neden olmasıncanımmmeviniz işiniz bulunduğun yerdemi
inşallah canım eşim emlakçı ve burayı avucunun içi gibi bildiğinden ekmek parası burada,zaten annemde rahmetli oldu..baba evinde yabancı gibi oluyorsun,ne yapalım kader kısmet..allah sevdiklerine ve sane sağlıklı uzun ömürler versin..evet canım. ama oraya da taşınır yani neden olmasınhayırlısı ya bakalım ne olacak
Iste o bir tarafin eksik kalma duygusundan kurtulamiyorum :-( umarim siz de ben de en kisa zamanda kurtuluruz..ben yurt içinde oldugum halde yenemedim bu '' geri dönme hissi' ni... ailem istanbulda ben mersindeyim. aslında güzel bir evliliğim var Allaha şükür eşimle iyi aramız ama bi tarafım hep eksik. kimsem yok yaşadığım şehirde. geceleri yatarken,sabah kalktığımda aklımdan gecen hep aynı şey ''neden burdayım!!''
bizler varızBen de 2 yıldır ailemden uzakta yaşıyorum, sizin bari kocanız yanınızda.. Benim ne akraba ne eş dost, hiçbir şeyim yok.
Maalesef yok. İşler güçler elimizi ayağımızı bağlıyor. Hoş sevgili kocam zaten yıllardır burda ve alışmış durumda, dönmek gibi bir isteği de yok. Amin, sağolun.Peki temelli olarak Türkiye ye dönme ihtimaliniz de mi yok boyle de zor allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?