- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Çocuğun olmadığı için öyle düşünüyorsun canım. İlerde çocuğun olunca o işin öyle olmadığını göreceksin ne yazık ki.Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum henüz kendi çocuğum yok ama bence çocuğun anneyi babayı yönetmesine izin vermemeli. Sonuçta yabancı kimsede değil ki babası yani, inada gidebiliyor olmalı zamanla alışır. Kusura bakma ama 2 yaşında ki çoçuk ağlıyor bir hafta duş almayacak duruma geliyorsan o zaman bir şeylerin değişmesi gerekir ailenin mutluluğu için
nekadar aglayabilir siz duşta kaç saat kalabilirsiniz ki zaten.Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor
Babanın da ağlaması işine gelmiyodur tabi ilgilenmiyodurnekadar aglayabilir siz duşta kaç saat kalabilirsiniz ki zaten.
yapmayın Allah aşkına çocukdur aglar sısar susmazsa devam etsin aglamaya bıkana kadar aglasın korkmayın susmayı aglayarak herşeyi yaptıramayacagını da öğrenir.
Bakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Babası ilgilenmek istemiyor bence. Çocuk siz olmayınca gerçekten durmuyor kendini parçalıyor desek bakıcıyla nasıl kalıyor bütün gün? Bence sorun sizde değil eşinizde. Bakış açınızı değiştirin o çocuğu tek başınıza yapmadınız. Siz kendi kendinizi ezdikçe eşiniz üste çıkar.Bizdede bisey cikmadi tamamen huy babasina birakip grdgmde agliyor kapiyi acipbnaa a bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?