Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

Gecen gun kv kp ve esim zaptedemedi cocugu ben dusa girince...fark etmeseydi dusta oldugumu bisey olmazdi ama fark etti...yaygarayi kopardi resmen yanimda olcak diye...
Caktirmadan girmeyi deneyin dusa birde uyku zamanina yakin olmasin...durmuyorlar...

Çocuğun olmadığı için öyle düşünüyorsun canım. İlerde çocuğun olunca o işin öyle olmadığını göreceksin ne yazık ki.

2 yaşında çocuğunu 15 dk idare edemeyen adam konu açsın bence. Çocuğuyla bu kadar kopuk olması normal, sizin duş alamamanız mı anormalmis. Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz bence.
Kapıyı açık bırakabilirsiniz. Birkaç kez sizi görünce yavaş yavaş alışmaya başlar.

Ben sende hiçbir eksiklik göremedim. Hatta epey iyi bir performans sergiliyorsun bence. Sen duşa gir, çocuk bırak ağlasın, babası da bir zahmet sinirlenmesin.

Iyi de sorun sende degil ki, esinde.
Cocugu neden heo sen uyutuyorsun? Ya da sen banyodayken bu adam nasil cocugu oyalayamiyor?
Kendisi babalik yapamazken senden hem kadinlik hem mukemmel annelik mi bekliyor?
Olmaz öyle, ayrica sakin babasinda uyumaz babadinda durmaz gibi bahanneler sunmayın. Babasi o onun ikiniz birbirinizle esitsiniz. Cocuk babada durmuyorsa bu cocugun secimi degil babanin eksiklikli!

Bende hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum 21aylık kızım ve hala uykuudüzeni yok amaaeşim elinden geldigince yardım ediyor başka yardım edenim yok diyedşükğr, eşinizle konusup kendine gelmesini saglayı bi 20dk oyalasın cocugu bi zahmet destek olsun onun da çocugu bende gün oluyor mesai kalınca uyuya kalıyor 6gun yıkanamıypruö ya da cocuk alıyordu küçükken banyodabsizisgöstersin anne yıkanıyorydiye alışır zamanla biz öyle alıstırmıstık , ayrıca işten cıkabiliyprsanız en iyisi ya da eşinizle sorumlulugu paylaşın böyle olanosize oluyor..

Canım yaa. Neden bu erkekler çocukları kadınların tek başına yapmadıklarını anlayamıyorlar. Yemeği bile sürekli kadından bekleyen erkeklere uyuz oluyorum. Ya kafanıza sokun kadın da insaaaan.

Babanın da ağlaması işine gelmiyodur tabi ilgilenmiyodur

Bakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor

Ağlasın canım, bir ağlar ,iki ağlar ama sonunda alışır .Böyle yaparak ağlayarak herşeyi yaptırmasına sebep olursunuz, siz ona değil o size uymalı.2 yaş artık bakılmıcak durdurulamayacak eğitilemeyecek bir yaş değil, herşeyi yüklenme biraz da babası ilgilensin.

Valla iç çamaşırı ile duş aldığım çok oldu, pis gezmektense çocuğumla birlikte oynayarak duş alırım daha iyi. 6 gün de biraz abartı olmuş.

Evde gerginlik olunca herkes gerilir maalesef ki.

2 yaşındaki çocuğunu tüm gün dışarda oyalayan babalar tanıyorum. Parka götüren, ev alışverişini çocukla halleden, yemeğini yediren, üstü ıslandı mı değiştiren.. 2 yaşındaki bir çocuk söylenen çoğu lafı anlar, bebek falan da değildir. Çocuk banyo kapısında ağlıyor diye 6 gündür duşa girmeyen sen, tek yanlışın bakış açın. Ağlarsa ağlasın yani ne olacak. Bi yeri mi ağrıyor hayır. Aç olduğu için mi ağlıyor hayır. Önemli bir derdi mi var ona da hayır. E ağlayacak o zaman. Böyle böyle alışacak. Ben de anneyim, sebepsiz ağlamalar beni zerre üzmüyor açıkcası. İsterseniz gaddar deyin. Çocuk ben banyodayım diye ağladığı zaman (ki bazen ağlıyor) suyun şiddetini arttırıp duymamaya çalışıyorum. Banyodan çıktığımda beni unutmuş halde başka bir şeyle oynarken buluyorum kendisini. Burada babalara iş düşüyor.

Çocukla 15 dk bile kaliteli vakit geçiremeyen eşin buradaki tek sorun. 2 yaş kuvvetli bir baba-çocuk bağı için uygun bir yaş. “Al annesi seni istiyor” devri kapandı. O yüzden kendini eleştirip depresyona gireceğine çocuğun bir değil iki ebeveyni olduğunu anlaman gerek. Anneler de insan. Nefes almaya, kendine zaman ayırmaya, hiç değilse gün aşırı duş almaya hakkın var :) Baba sinirini bi kenara koysun, elini taşın altına soksun artık.

sevgili konu sahibi,

hemen hemen butun evlerde buna benzer hikayeler var. bir kere yalniz olmadiginizi bilin.
benim de her gun kotu bir anneyim diye kendi kendime soylendigim oluyor.
nefes alin, once can sonra canan. konu evlat olsa bile.
ciddi uyku sorunu olan bir cocugum var, 2 yasina yaklasiyor. bir de 8 yasinda oglum var. sizi cok iyi anliyorum.
imkaniniz el veriyorsa eve bir yardimci alin.

Bizdede bisey cikmadi tamamen huy babasina birakip grdgmde agliyor kapiyi acipbnaa a bakiyor
Babası ilgilenmek istemiyor bence. Çocuk siz olmayınca gerçekten durmuyor kendini parçalıyor desek bakıcıyla nasıl kalıyor bütün gün? Bence sorun sizde değil eşinizde. Bakış açınızı değiştirin o çocuğu tek başınıza yapmadınız. Siz kendi kendinizi ezdikçe eşiniz üste çıkar.

Benim oğlum da 2 yaşında ve aynı sizin ki gibi bensiz bir saniye durmuyor.
Babası evdeyken onunla oynamaya çalışıyor, bir şekilde susturmaya çalışıyor ben de duş alıyorum.
Eğer babası yoksa banyonun kapısını açık bırakıyorum kapısında beni bekliyor.
Bu zamana kadar tuvalete bile böyle gittim
Çünkü yapacak hiçbir şeyim yok.
Bazen uyuturken 1 saat ayağımda sallıyorum ama malesef 5 dk sonra kalkıyor.
Allah yardımcınız olsun ama eşiniz oğlunuzu pekala oyalayabilir

Her dediğini yapmayın ağlıyo çünkü duştan çıkıyosunuz o ağladığında. Sizi yönetmesine izin vermeyin şu çocukların ya!

Siz duşa girdiğiniz zaman çocuğunuzun ağlamasına izin verin. girmeden önce duşa girmeniz gerektiğini ağlamasına gerek olmadığını söyleyin eğer illede ağlamak istersen burda ağlayabilirsin diyin. Siz çıkana kadar eşiniz de oğlunuzun güvende olduğundan emin olsun, bir süre sonra ağlamamayı öğrenecektir. Biraz vahşice geliyor kulağa ama ancak böyle kurtulabilirsiniz. Oğlum 1,5 yaşında ben lavaboya girdiğimde kıyametleri koparıyordu, aynı şeyi yaptım. İlk gün ben çıkana kadar ağladı. Şimdi beklmek isterse ağlamdan bekliyor istemezse içeri geçip bekliyor.

Sizin bir probleminiz yok sorun eşinizde.
Ne demek dusa girememek.
Her isinizi cocuk uyuduktan sonra yapmak isterseniz tabiki hicbir sey yetismez, esiniz ilgilenecek siz isinize bakacaksiniz.
Ben 13 aylik oglumu 7 yasindaki ablasina birakip giriyorum dusa. Yoksa bebegin keyfini beklersek isimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…