Ben anne ve es olmayi beceremedim :(

Onuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor
Ay nasıl cocuk bu kusura bakmayın güldüm valla annesi bence gündüz ayrı kalmanıza tepki gosteriyo ben çalışırken Bizimki de farklı tepkiler gosteriyodu emmeyi bıraktı benden uzaklaştı kusuyodu bana sizinki böyle tepki veriyor galiba Allah yardımcınız olsun

Valla ben de 22 aylık oğlumun gayet te ağlamasina izin veriyorum bazen kendini yere atıyor düşünün yine de izin veremeyeceğim birseyi istiyorsa ya da birseyi yapmam gerekiyorsa yapıyorum oğlumun ağlaması beni zerre ilgilendirmiyor herşeye ağlayabiliyor cunki rahat olun babasına sorumluluk verin zira çocuk ikinizin tek başınıza yapmadınız

Konusarak biraktiramazdm cunku cok emiyodu zaten tadini almadi sadece kokusundan dolayi yanasmadi agridi 2 hafta cektim agrisini kollarm omuzlarim sirtim cok agridi bi kac gunde sagdim bıraktım sagdikca cogalir diye
Benimki daha 5 aylık da şimdiden düşünüyorum valla erken ama çünkü şuan memede uyuyor çoğunlukla bakıcam artık ben de sizi de tebrik ederim atlatmışsınız o ağrılar çok kötüymüş öyle diyorlar

Canım benim yaaa,bu eşler anlayışsız olmasa sen de bunları dert zaten etmezsin.Ben eşimle ikizler olduktan sonra ayda 1 belki uyurduk o ayrı odada ben ayrı oda da bu 2 sene böyle sürdü.Ne zamanki çocuklar 3 yaşına girdi ayrı oda yaptık birbirimize kavuştuk.Ben de çalışıyorum ve gece vardiyalarım var ama çocuklar için bunlar önemsiz şeyler.Allah a şükür evladın sağlıklı boş ver gerisini ben de hafta da bir zor duşa girebilirdim ,ama yapacak tek şey sabretmek .Birbirinizin kalbini kırmayın her bebek büyüten anneler bunları yaşıyor .Tek değilsin

normal surecler bunlar. Gece Besliyorsaniz kesin.her gun ayni saatte uyutun.lohusalik ev is hepsi istuste gelmis.once bu sureclerin normal oldugunu kabul edin buyudukce azalacaktir uyanikken girin dusa aglasin anne olarak uzulursunuz ama o da alisacaktir.oglum nerdeyse uyumauan bir cocuktu ordan biliyorum

Allah yardimcin olsun canim. Hem is hem ev hem cocuk ve ayridan esinin gonlunu yapmak fazlaca zor tabi . Yani ben kaldiramazdim heralde. Isten cikma ihtimaliniz yok mu acaba. Keske kucuk bebegi olan butun bayanlar evlerinde oturabilseler. Rabbim calisanlara yardim etsin. Esleri bol bol kazansinda sizler calismak zorunda olmayin. En azindan evladiniz belirli bir yasa gelene kadar.

zamane çocukları hep böyle..
evde çocuk artık patron olmuş anne babayı parmağında oynatıyor..
bu uyku problemlerinin huysuzlukların çocuğa genelde gösterilen tutum ile ilgili olduğunu düşünüyorum
gün içindeki iletişiminizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim
2 yaş küçük değil artık, konuşulanı anlayabilir.
evdeki patronun anne baba olduğunu hissettirmeniz ve her zaman istediğinin olmayacağını anlaması lazım

Benim arkadaşımın da oğlu sürekli ağlardı kolik dediler ama karaciğerde iltihap çıktı ,bir ağrısı sızısı olmasa ağlamaz azı dişlerini de çıkarıyor olabilir.Muhakkak bir sebebi vardır bi araştırın

Çalışmasanız olmaz mı yazanlar var. Demek ki mecbur ki calisiyor. Yoksa kim çocuğunu bakıcıya bırakıp işe gider. Hiç. Bu arada çocuğun annesiyle banyo yapmasında ne gibi bir yanlis var ben anlamadim. Bende annemle hep banyo yapardık

Bebeğinizle beraber duşa girmeyi deneseniz ben çözümü böyle buldum.Ben tek girdiğimde ağlıyordu beraber girince duşa çıkınca da hemen uykuya dalabiliyor uyku sorunumuz olduğu halde.

Simdi calismasiyla konu sahibinin konusu arasindaki bagi bulamadim ben. Ablamin 23 aylik kizi var, calisiyor, bakicisi ve yardimcisi yok ama anne, baba ve bebek o kadar guzel vakit geciriyolar ki cocuk asiri sosyal ve uysal bir bebek. Evet ablam yoruluyor ama gunluk islerden dolayi, ayni anda yuksek lisans da yapiyor. Calismayan kadinlar mukemmel cocuk yetistirmiyor, her evde olan kadin cocuguyle duzgun vakit geciriyor diye bir kaide yok.

Konu sahibi babayla is bolumu yapmadan bu tempoyla devam ederseniz depresyona girersiniz, cocuk aglarsa aglasin, aglaya aglaya susmayi ogrenecek. Esimin abisinin 7 yasinda cocugu var o kadar kotu alistirmislar ki cocugu babasi bardaklari farkli olunca gidip ayni bardagi almak zorunda kaliyor adam, asla ve asla cocugun lafindan cikmiyolar, cocugunuz boyle mi olsun istersiniz?

Aynen o agrilar cok kotu bu kadar fazla yapacağını dusunmuyodm benim oglumda hep memede uyuyodu bu zamana kadar memeden kesince napcam diyodm cok sukur uyuyo herseye alisiyolar senin bebeğin daha cok kucuk kesme simdi ama memede uyumasinada izin verme alistr simdiden kesince zorlanmazsin

Hic mi atesi olmamis? Iltihap demek gecmeyen ates demek genelde cunku

Yanı bence abartmışsın. Cocugu babaya bırakıp ınsan 5 dk da alır düşünü ya en kötü çocuğunla beraber gir yanı oynaya oynaya alırsın dusunu. Evet malesaf çocuk olunca artık cok pratık olmalıyız benımki 1.5 yasında aynı anlattığın gibi. Ama dusumu da alıyorum. Yaramaz çocuğum var dıye pis pis gezmıyorum ortada. Bence bu ıcınde olduğun durumdan fazla bunalıp abartmışsın

Aynı benim çocuğumu anlatmışsınız.. Ben duşa girince banyo kapısını açık bırakıyorum geliyor dusakabini açıyor tekrar gidiyor tekrar geliyor eşim peşinde oluyor sürekli zaten...huysuz çocuk huysuz oluyor yaşayan bilir...benimde aynen mızmız uykusuz geç uyur ve az uyur...ama kabullendim ve tabiki çalışmayı düşünemiyorum çok istesemde

Canim benim de 22 aylik oglum var sorunlarin benzerini yasiyordum yazin birlikte sabah ve aksam parka gitmeye basladik o kadar yoruluyordu ki sizarak uyuyordu memeyi de birakinca birakti gecw uyanmasini cocugu yorman lazun yani bir sekilde biliyorum hic hlin yok ama cocuk uyumayi ogrene kadar sık disini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…