- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Balık Burcu musunuzBen kendime kadarım işte keyif insanıyım hey gidisagol canım
Ay nasıl cocuk bu kusura bakmayın güldüm valla annesi bence gündüz ayrı kalmanıza tepki gosteriyo ben çalışırken Bizimki de farklı tepkiler gosteriyodu emmeyi bıraktı benden uzaklaştı kusuyodu bana sizinki böyle tepki veriyor galiba Allah yardımcınız olsunOnuda denedk gene ayni benm banyoya girdimi anliyor yikiyor ortaligi kapiyi acip bana bakana kadar susmuyor
Hayır başağım ama yükselenim boğa,ve boğaya cok daha çok yakınımBalık Burcu musunuz
Benimki daha 5 aylık da şimdiden düşünüyorum valla erken ama çünkü şuan memede uyuyor çoğunlukla bakıcam artık ben de sizi de tebrik ederim atlatmışsınız o ağrılar çok kötüymüş öyle diyorlarKonusarak biraktiramazdm cunku cok emiyodu zaten tadini almadi sadece kokusundan dolayi yanasmadi agridi 2 hafta cektim agrisini kollarm omuzlarim sirtim cok agridi bi kac gunde sagdim bıraktım sagdikca cogalir diye
Canım benim yaaa,bu eşler anlayışsız olmasa sen de bunları dert zaten etmezsin.Ben eşimle ikizler olduktan sonra ayda 1 belki uyurduk o ayrı odada ben ayrı oda da bu 2 sene böyle sürdü.Ne zamanki çocuklar 3 yaşına girdi ayrı oda yaptık birbirimize kavuştuk.Ben de çalışıyorum ve gece vardiyalarım var ama çocuklar için bunlar önemsiz şeyler.Allah a şükür evladın sağlıklı boş ver gerisini ben de hafta da bir zor duşa girebilirdim ,ama yapacak tek şey sabretmek .Birbirinizin kalbini kırmayın her bebek büyüten anneler bunları yaşıyor .Tek değilsinEsim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm..bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi o uyanikken babasi ilgilensin giriym diyorm ama banyilo kapisini actirana kadar agliyor bagiriyor esimde sinirleniyor yardm edecek destek olacak kimsem yok
normal surecler bunlar. Gece Besliyorsaniz kesin.her gun ayni saatte uyutun.lohusalik ev is hepsi istuste gelmis.once bu sureclerin normal oldugunu kabul edin buyudukce azalacaktir uyanikken girin dusa aglasin anne olarak uzulursunuz ama o da alisacaktir.oglum nerdeyse uyumauan bir cocuktu ordan biliyorumEsim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi o uyanikken babasi ilgilensin giriym diyorm ama banyilo kapisini actirana kadar agliyor bagiriyor esimde sinirleniyor yardm edecek destek olacak kimsem yok
Bebeğinizle beraber duşa girmeyi deneseniz ben çözümü böyle buldum.Ben tek girdiğimde ağlıyordu beraber girince duşa çıkınca da hemen uykuya dalabiliyor uyku sorunumuz olduğu halde.Esim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Aynen o agrilar cok kotu bu kadar fazla yapacağını dusunmuyodm benim oglumda hep memede uyuyodu bu zamana kadar memeden kesince napcam diyodm cok sukur uyuyo herseye alisiyolar senin bebeğin daha cok kucuk kesme simdi ama memede uyumasinada izin verme alistr simdiden kesince zorlanmazsinBenimki daha 5 aylık da şimdiden düşünüyorum valla erken ama çünkü şuan memede uyuyor çoğunlukla bakıcam artık ben de sizi de tebrik ederim atlatmışsınız o ağrılar çok kötüymüş öyle diyorlar
Hic mi atesi olmamis? Iltihap demek gecmeyen ates demek genelde cunkuBenim arkadaşımın da oğlu sürekli ağlardı kolik dediler ama karaciğerde iltihap çıktı ,bir ağrısı sızısı olmasa ağlamaz azı dişlerini de çıkarıyor olabilir.Muhakkak bir sebebi vardır bi araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?