- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Emzirmeyi nasıl kestiniz?Benim oglumda gece surekli uyaniyo yarim saatte bir hic biseyi tam yapamiyodm cok şükür duzene girdi 3 saatte 4 saatte bi uyanmaya basladi simdide emzirmeyi bıraktım sabaha kadar uyuyo hic kalkmadan
Duzene giriyo yani merak etme
Banyo konusuna gelince bence esiniz cocukla ilgilenip dikkatini dagitabilseydi oyle cok aglamazdi oda ugrasmak istemiyo demekki
Banyoda size bakıp dursun hatirlamayacak zaten mi ?Banyoya sokun cocugu da henuz iki yasinda zaten hatirlamayacak karsinizda size bakip otursun
Bende iki bebe var buyugu 2 yasinda beni gormeyince onlarda agliyor bende dusakabinin karsina oturtup yapiyorum
Inanin bana yardim edecek kimse yok esim saolsun sizinki gibi degil ama yine de tum gun beraberiz temizlik yemek hepsi bana bakiyor arada aglatiyorum da hic aglatmiyorum diyemem yani ama bu guzel bi yol denerseniz
Cok cok kolay gelsin
E ağlasın bir yarım saat ne olacak? Çocuğun herşeyini kendi üstünüze almışsınız. Babası da ilgilenebilir biraz izin verin de öğrensin nasıl yapıldığını.Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor
Nereden biliyor sizin duşta oldugunuzu.. oyuncak tv de çizgi film sevmez mi? Çocuk kandırmak çok kolaydır aslında ama babası ugrasmak istemiyorBakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Iyi de ağlarsa ağlasın ağlıyor diye banyo yapmayacak misiniz ?10 15 dk da alırsınız duşunuzu ağlayacaksa da aglayacak yapacak bir şey yok yani.Ben dusa girdgm zaman agliyor durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?