• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Ben almanya o Türkiye :(

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var...yardim edemeseniz bile güzel dileklerinize....

Simdi ben 21 yasindayim...almanya'da dogup büyüdüm, fakat 4-5 yildir türkiyeye gitmek istedigimi aileme hep söyleyip durdum...burada okul öncesi ögretmenligi okuyorum...seneye okulum bitiyor.
Bende aileme 2011de artik türkiyeye gitmek istedigimi söyledim. Babam pek ciddiye alir gibi durmuyor fakat annem durumun ciddiyetinin biraz daha farkinda.
Aralik ayin'da istanbul'da is görüsmelerim vardi, olumlu cevaplar aldim...bunu annemle paylastim, bana 'hayirlisi' dedi....
Aralikta gittigimde uzun zamandir arkadaslik kurdugum kisiyle sevgili olmaya karar verdik....yaklasik 2 senedir taniyoruz birbirimizi .( ben sürekli gidip geliyorum türkiyeye, orada arkadas cevrem oldugu icin...)

Simdi ben 2011de kesin istanbula gidecegim, is imkanlarim da var...fakat ben gidene kadar sevgilimi ailemden gizlemek istemiyorum. eger istanbulda sevgilimin oldugunu söylersem bu sefer de beni bu yüzden yollamazlar diye endiseleniyorum.
ve biz düsünüp bi karar aldik, evlenmek istiyoruz...evet bu cok ciddi bi karar ve acele davraniyoruz gibi gözükebilir fakat asik bir ciftin alamayacagi hic bir karar yoktur bilirsiniz...

simdi ben bu durumu aileme nasil acicam bilemiyorum...agustos#da kisa dönem askere gidecek...o zamana kadar söylemis olmam gerekiyor...

nasil adim atmaliyim? önce bir sevgilim oldugunu söyleyerek mi baslamayalim? direk sevgilim türkiyede ve evlenmek istiyorum diyemem herhalde?

desteginizi bekliyorum....

bence anneni karşına al ve direk söyle

"sevgilim var, ağustosta askere gidecek evlenmek istiyoruz, ne zaman gelsinler"

annen ilk şoku atlattıktan sonra cevabını verecektirzemuszemus

annene söylemekten çekiniyorsan kardeşin varsa o laf arasında ağzından kaçırmış gibi yapsın...

anneme dün sevgilimin oldugunu söyledim...hatta telefonda konustular....
bekledigim gibi bi olumsuz tepkiyle karsilasmadim...
simdi is evlenmek istedigimizi söylememe kaldi :)

bakalim bilmiyorum ki en zor kismini atlattim mi? annem bana... evlenmeyi düsünmüyorsunuzdur zaten henüz erken taniyin birbirinizi dedi...
bende birsey söyleyemedim
ne dersiniz 3-4 haftaya söylesem olur mu

bence direk evlenmek istiyoruz deme
annen madem erken demis
askere gideceginden filan bahset once 1 2 hafta gecsin
sonra da anne askere gidicek biliyorsun gitmeden ailesi tanismaya gelmek istiyormus filan dersin

en zor kismini atlatmamissin canim daha.. bence en zor kismi babana evlencegini soylicegin kisim.. hayirlisi ama.. seviyosan ilk once karsida gelseler kabul ediceklerdir.. bence 1-2 hafta gecsin annenle konuyu daha iyi bi sekilde konustuktan sonra annene fikrini sor eger aralikta dondugunde evlenirseniz ne dusunur diye... tabi babana soylemeside annene dusuyo.. Ayyy eski anilari hatirlattin simdi sen bana, bizde nisanlimi soylerken ne hallere girmistik annemle.. kolay gelsin canimmm ve mutluluklar diliyorumm

tsk ederim kizlar :))
dedigim gibi annemden büyük bi tepki bekliyordum ki tam aksi oldu.
gelecek ay anneme evlenmek istedigimizi söylicem....artik karsi da gelseler kabullenecekler dediginiz gibi :)))

Sende nisanlisin demek, dügün ne zaman?

Back