ben akıllanmıycam galibaa

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadaslar bundan 3 hafta önce yıllardır tanıdıgım ama arasıra telde yada msn face tarzı sosyal paylaşım sitelerınde konustugum bır arkadasımla bulusp gorusme kararı aldık ama aklımızda sımdı yasadıgım duyguların fıkrı yokken.... olaya gelınce bız bununla bulustuk oturduk bıryerlerde muhabbet ettıkce bırbırımızden hoslandıgımız dıle getrıdık ayrılınca bırbıırmızden sonra olan oldu ve bız asık olduk.. benım acımdan böylee suan emın olamıyorum fakat.. gel gelelım bu bana ask dolu sozler sen nerelerdeydınler bılırsınız konularımdan aska bır ınsan olarak havalarda ucuyordum ılk bır hafta benı telden cok guzel ıdare ettık bulusamayarak ıslerının yogunlugundan ne haftasonu ne hafta içi hıc bır sekılde gorusemedık ama ben genede sabırlı davrandım kızmadım öncekı ılıskılerımdekı hatayı yapmayım dıe suan 3. hafta ve bız bır kere bır saat gorustuk ınanılmaz yogun olmasından dolayı ve ben artık bu durumdan ıstemedıgı ıcın gorusmedıgını dusunmeye basladım..cunku aramıyordu gun ıcınde msj bıle azalmıstı.. soruncda haklısın ılk hafta boyle hersey guzeldı ama ınanılmaz yogunum demeler oldu..telfon bıle etmıyordu.. bı eve geldım msjı ama konusmaya gelınce cok sıcak konusyor.. ben arayınca sesını duydum mutlu oldum dıyor.. oncedende benden hoslandıgını soylemıstı.. askımlar sen ıyıkı varsınlar yanı ask dolu sozler... gel gelelım salı gunu bu eve erken gıtmıs bende ısın erken bıtmıs gorusebılrdık dedım..evde calısamam gerekıyor dedı..(bı fırmada kontroller egıtımler falan verıyor ıs olarak..pazar bıle calıstı.)ben neyse dedım ısı vardır kızmayım ... bı ıkı kere msjlastık sonra herzamn be yatıorum ıı geceler vs konusrduk ben uycam dedım cvp gelmedı..sabahı bekledım msj yok hersabah gunaydın derdı.. beyfendı kalmıs ıse gıtmıs ben bunu sınırlnıp arayınca ogrendım.. yanıı vurdumduymazlıgı sevmedım hakkında uyarmıstım onu dıkkate almadı..bende kızgın sekılde konustum sen bana deger vermıyomusun merakta bırakıosun hıc mı vaktın yokk ..kafam dolu ısım var gene haftasonu sehır dısı var vs ılk tartısmamız bumu olacaktı..gıbı seyler soledı ben aramasam aramıcanmı dedım kızarak konustum cunku sabrım tastı.. sonraa benım ıse donmem gerek dedı kapadık sonra konusruz dedı..tamam dedım kapdık... aksama kaadr sesı cıkmadı..ben cıkınca msj attım suraya gıdıyorum dıe cvp gelemdı... aksam 8 oldu facede bı yerde oldugunu gordum.. sınırlendım demek vakttı var bılerek yazmıo aradım acmadı 3 tane tavırmı aldın dıye msj attım cvp vermedı.. en son 3. den sonra yarın konussalım canım olurmu dıye msj yazdı.. bende olur dedım... saun ses yok sızce ne olacak bu iş ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımmm bana lutfen akıl verın

böyle bır konu acmıstım ben demın salak ben yanii bu cocuga msj attım neden cvp vermedın sen bana dıye 2 saat gectı cvp yok sonra bıde umursamıyosun yanı yazdım gene cvp yok sonra buna yalancının tekımısssın alty ust ettın hayatımı dedım benım gururumu kırdın senden nefret edıyorum dedım yazdım bılıyorum bana sen gururunu kendın kırmsıısn dıceksınız ıstemıo senı nıe msj atıyosun dıceksınız ama elımde degıl yaa sınırımı bılsın ıstıyorum haykırmak ıstıyorum ama cvp vermıyor ne oldum ben böle yaaa ne yapıcam bılmıyorum yaa

nasıl böyle tas kalplı olabılıyo yaa nasıl cvp vermeden durabılıyor

cok ustune dusmussun.
eger gercekten yogunsa, halden anlamayan bi kiz gibi gorecek seni.
yok degilse ve yinede cevap vermiyorsa, ne kadar yazarsan yaz pek onemsenmiyorsun demektir.
bu durumda ne yapmali? birakicaksin. Yazmayacaksin. Yazsan ne olcak ki? bu zamana kadar yazdiklarina cevap vermesini bekle.

aynı durum bende de vardı başlamadan önce herşey çok güzeldi.ilişki başlayınca ilgilenmemeye başladı.ben de ayrıldım 1 ay sonra.2 ay kadar hiç aramadım.bu kez yine peşimden koşmaya başladı.sonra yine çıkmaya başladık.tabi ki yine ilgisizlik de başladı.bu kez bir hafta sonra ayrıldık.şuan ayrıyız.görünce gülüp geçiyorum sadece.o da ilgileniyor.tam olarak ben de sebebini bilemiyorum ama bağlanmaktan korkuyo olabilirler.bu arada eğer ciddi düşünmüyorsa elimde tutayım mantığı da olabilir.

bence en iyi yol kesinlikle ilk arayan olmamak.sen aramadıkça unutulduğunu düşünüp hırs yapacaktır.garantide hissettirme kendini istediğin zaman çekip gidebileceğini hissettir derim.

bende şuan yaklaşık 3 aydır görüşmüyorum.çok özlüyorum içim acıyor.1 sn bile çıkmıyor aklımdan ama dönünce bişey değişmeyeceğini bildiğim için tutuyorum kendimi.hatasını kendisi anlayıp dönmesini bekliyorum.dönmezse zaten sevmiyor demektir.

ahh be canım msj atarak hiç iyi yapmamışsın..bu saaten sonra yapabilicegin tek şey uzaklaşmak kendini geri çek unut salla yapcak başka bişey yok çünkii bu devreden sonra gurur girmeli araya..

Şımartmışsın malesef.. İlgini çek o aramadan asla arama.. Bi yokluğunu hissetsin değerini bilsin..

Daha çok yeni bi ilişki ve bu kadar ilgi çok fazla
Sadece yeni ilişkiler için değil her ilişkide bu kadar ilgi fazla gelir. Resmen dibine düşmüşsünüz adamın.
Önceliğiniz kendiniz olsun bırakın da o sizi arasın özlesin bunun yoğunlukla falan ilgisi yoktur.
Bir dakikasını dahi size ayırmıyorsa fazla hayır gelmez bu ilişkiden

Sakın birine mesaj üstüne msj atma,kendini çektikçe çeker(hele erkekse)...Hele bir de cvp alamzsan iyice sinir olursun..Konuşabiliyorsan konuş ama msj atıp cvp bekleme,çok sinir bozucu..Ben bunu anladığımdan beri msj yerine konuşmayı tercih ediyorum...Sen ona duygularını belli ediyorsun mesajla.Bilmesin duygularını ,daha gizemli ol.Ama onunkini anlayamıyorsun msjla.Ve şimdi o gizemli duurmda....Boşver iletişime geçme ,neden aramadığını merak etsin içten içe..Belli ki aklında yoksun.Hiç değilse''Vay be kıza bak amma üstüme düştü''demesin..
Birisiyle böyle yüzgöz olmamak lazım..Ben bunu öğrendim..Yüzgöz olmazsan daha kıymetli oluyorsun..özletiyorsun kendini..

o msj cvp vermeyerek nasıl seni yok sayıyorsa sen de msj atmayarak yok say onu..

Ve onu unut..
Başka ufuklara yelken aç..

Son düzenleme:
ben hayatından cıkıyrum dıye msj atmıstım adam ona bıle cvp yazmamıstı 3 hafta sonra msj attım ıste gene cvp yok

ben hayatından cıkıyrum dıye msj atmıstım adam ona bıle cvp yazmamıstı 3 hafta sonra msj attım ıste gene cvp yok

anlamadim. 3 hafta boyunca gorusmedikten (mesaj atmadan sessizce bi beklesiyten) sonra mi mesaj attiniz?

aynen öyle kardesım dun attım 3 hafta sonra bana neden hıc cvp vermedın dıye ama onada cvp vermedı

aynen öyle kardesım dun attım 3 hafta sonra bana neden hıc cvp vermedın dıye ama onada cvp vermedı

ohoo...
bosver o zaman hic degmez. anlasilan o 3 hafta boyunca kendi hayatina dondu ve hic onemsemedi bile durumu.

Actigin konulara baktim. Neyi cok fazla istersen senden o kadar uzaklasiyor sanki. bu birini sevip, ona baglanma konusunu bence cok fazla kafana bakma. dogru insan vaktinden once gelmiyor ne yazik ki

sanırım öyle benım ayrılıktan 3 hafta gecmesıne ragmen msjıma cvp vermıyorsa benı hıc tınlamamıs ben cok asık olmusum ona umarım daha ıyı bırısı cıkar karsıma isteyen herkezın cıkar umarım

Hiç aramayın, sormayın. Sizin ondan tamamen vazgeçtiğinizi anladığında ve yokluğunuzu hissedip
acı duymaya başladığında mutlaka dönecektir, diye düşünüyorum...

Hiç aramayın, sormayın. Sizin ondan tamamen vazgeçtiğinizi anladığında ve yokluğunuzu hissedip
acı duymaya başladığında mutlaka dönecektir, diye düşünüyorum...

aramızda dönmesıne özlemesıne gerekecek bi zamn yok gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…