arkadaslar bundan 3 hafta önce yıllardır tanıdıgım ama arasıra telde yada msn face tarzı sosyal paylaşım sitelerınde konustugum bır arkadasımla bulusp gorusme kararı aldık ama aklımızda sımdı yasadıgım duyguların fıkrı yokken.... olaya gelınce bız bununla bulustuk oturduk bıryerlerde muhabbet ettıkce bırbırımızden hoslandıgımız dıle getrıdık ayrılınca bırbıırmızden sonra olan oldu ve bız asık olduk.. benım acımdan böylee suan emın olamıyorum fakat.. gel gelelım bu bana ask dolu sozler sen nerelerdeydınler bılırsınız konularımdan aska bır ınsan olarak havalarda ucuyordum ılk bır hafta benı telden cok guzel ıdare ettık bulusamayarak ıslerının yogunlugundan ne haftasonu ne hafta içi hıc bır sekılde gorusemedık ama ben genede sabırlı davrandım kızmadım öncekı ılıskılerımdekı hatayı yapmayım dıe suan 3. hafta ve bız bır kere bır saat gorustuk ınanılmaz yogun olmasından dolayı ve ben artık bu durumdan ıstemedıgı ıcın gorusmedıgını dusunmeye basladım..cunku aramıyordu gun ıcınde msj bıle azalmıstı.. soruncda haklısın ılk hafta boyle hersey guzeldı ama ınanılmaz yogunum demeler oldu..telfon bıle etmıyordu.. bı eve geldım msjı ama konusmaya gelınce cok sıcak konusyor.. ben arayınca sesını duydum mutlu oldum dıyor.. oncedende benden hoslandıgını soylemıstı.. askımlar sen ıyıkı varsınlar yanı ask dolu sozler... gel gelelım salı gunu bu eve erken gıtmıs bende ısın erken bıtmıs gorusebılrdık dedım..evde calısamam gerekıyor dedı..(bı fırmada kontroller egıtımler falan verıyor ıs olarak..pazar bıle calıstı.)ben neyse dedım ısı vardır kızmayım ... bı ıkı kere msjlastık sonra herzamn be yatıorum ıı geceler vs konusrduk ben uycam dedım cvp gelmedı..sabahı bekledım msj yok hersabah gunaydın derdı.. beyfendı kalmıs ıse gıtmıs ben bunu sınırlnıp arayınca ogrendım.. yanıı vurdumduymazlıgı sevmedım hakkında uyarmıstım onu dıkkate almadı..bende kızgın sekılde konustum sen bana deger vermıyomusun merakta bırakıosun hıc mı vaktın yokk ..kafam dolu ısım var gene haftasonu sehır dısı var vs ılk tartısmamız bumu olacaktı..gıbı seyler soledı ben aramasam aramıcanmı dedım kızarak konustum cunku sabrım tastı.. sonraa benım ıse donmem gerek dedı kapadık sonra konusruz dedı..tamam dedım kapdık... aksama kaadr sesı cıkmadı..ben cıkınca msj attım suraya gıdıyorum dıe cvp gelemdı... aksam 8 oldu facede bı yerde oldugunu gordum.. sınırlendım demek vakttı var bılerek yazmıo aradım acmadı 3 tane tavırmı aldın dıye msj attım cvp vermedı.. en son 3. den sonra yarın konussalım canım olurmu dıye msj yazdı.. bende olur dedım... saun ses yok sızce ne olacak bu iş ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımmm bana lutfen akıl verın
böyle bır konu acmıstım ben demın salak ben yanii bu cocuga msj attım neden cvp vermedın sen bana dıye 2 saat gectı cvp yok sonra bıde umursamıyosun yanı yazdım gene cvp yok sonra buna yalancının tekımısssın alty ust ettın hayatımı dedım benım gururumu kırdın senden nefret edıyorum dedım yazdım bılıyorum bana sen gururunu kendın kırmsıısn dıceksınız ıstemıo senı nıe msj atıyosun dıceksınız ama elımde degıl yaa sınırımı bılsın ıstıyorum haykırmak ıstıyorum ama cvp vermıyor ne oldum ben böle yaaa ne yapıcam bılmıyorum yaa
böyle bır konu acmıstım ben demın salak ben yanii bu cocuga msj attım neden cvp vermedın sen bana dıye 2 saat gectı cvp yok sonra bıde umursamıyosun yanı yazdım gene cvp yok sonra buna yalancının tekımısssın alty ust ettın hayatımı dedım benım gururumu kırdın senden nefret edıyorum dedım yazdım bılıyorum bana sen gururunu kendın kırmsıısn dıceksınız ıstemıo senı nıe msj atıyosun dıceksınız ama elımde degıl yaa sınırımı bılsın ıstıyorum haykırmak ıstıyorum ama cvp vermıyor ne oldum ben böle yaaa ne yapıcam bılmıyorum yaa