Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Ben evlendikten sonra eski soyadımla başka hesabıma eft yaptım gitmedi belki bankadan bankaya değişiyordur.
Ben evlendikten sonra devlet hastanelerinde sıra ekranında hep evlenmeden önceki soyadım yazıyor. Evkebdikten sonra okulda ücretli öğretmenlik yaparken yenilenen kartlarımda hep evlenmeden önceki soyadımla geldi. Kartımda evlenmeme rağmen kızlık soyadım yazıyor.

Evet, bir üye babandan aldığın harçlıklarla mı yaptıracaksın dedi o da o para İstanbul’a yol parasına yetmez, kayınpederimin (merhum) mahkemesi var ordan para gelecek dedi

Allahim kizlarimiza akil, fikir ve merhamet versin.
Ergenlikten korkuyorum ama burda 23 yaş diyor
Ya ergenlikten çıkamiyor bazısı yada hep aklı havada hiç akıllanmiyor.
Büyüt yetiştir, okusunda biryerlere gelsin diye uğraş sonra böyle yapsın.
Neden? Öylesine…belli değil…
Cahillik eskidende çokmuş, ama sanki biz çağ atladıkça gençlerimiz dahamı cahilleşiyor. Bilmiyorum.
Anne-babada sansın kızım okuyor seneye öğretmen olacak. He olacak.

Aa sizinki daha ilginçmiş valla. Bankadan bankaya değişiyordur belki uygulama ama devlet hastaneleri olayı ilginç.

Aa sizinki daha ilginçmiş valla. Bankadan bankaya değişiyordur belki uygulama ama devlet hastaneleri olayı ilginç.
Evet, hatta enabızda bilgilerimi düzelttim ama bazı devlet hastanelerinde yeni soyadım bazılarında eski soyadım görünüyor. Anlamış değilim.

Babası e-devletten bakarsa kızının ne naneler yediğini görür. Keşke e devletten nüfus bilgilerine baksa.

O anne babaya ne kadar üzüldün ya
Yazık ne büyük hayal kırıklığı
Olan olmuş gidin normal insanlar gibi evlenmek istediğinizi söyleyin
Düğün falan yapılsın
Nikahı biz aramızda yaparız deyin bari
Bir anneye babaya bunu yapmayın hak etmiyorlar
Birde pişmanlık suçluluk yok korku var sadece
Düşüncesiz salak gençlik

Haber etme daha da devam et böyle.
Şaka mısın sen ya madem evlendin hala ne diye babacinin parasını yiyorsun ailenize üzüldüm.

konu sahibi banlanmış zaten ben başka bir konu sormak istiyorum.

ilerde çocuklarımız böyle olmasın, bu tarz durumlara düşmesin diye neler yapılabilir? okuyana, ergen çocuğu olana bilgi olsun bunlar.

İyi halt yemişsin.. madalya verdiler mi evlendin diye? Allah akıl versin.. Büyük konuşmak istemem ama senin gibi kızım olmasın isterdim.

ilerde çocuklarımız böyle olmasın, bu tarz durumlara düşmesin diye neler yapılabilir? okuyana, ergen çocuğu olana bilgi olsun bunlar.
kitap okumaya yönlendirmek tiyatro konsere götürmek
farklı spor ve sanat kurslarına göndermek
her şeyden önce düzgün bir aile olarak örnek olmak
ha yine de olmaz mı olur tabi
o da şans

ama farklı yaşamlar olduğunu seçenekleri olduğunu görmesi lazım çocukların
yoksa tek vizyon evlenip tavşan gibi üremek işte

Üniversite yıllarında benim arkadaşlarımdan da bu şekilde evlenen oldu. Aileler affetti zaten tüm ailelerin tek amacı çocuklarının mutlu olduğunu görmektir hele de torun olursa kimse dargınlığı uzatamaz siz ilk iş okulu bitirip atanmaya bakın

Beni ailem hiç kısıtlamadi. Her yere gidebilirdik ama anneme haber vermek şartıyla. Belirli kuralları vardı ,o yanınızda olmasa da o sınırı hiç gecmedik.

Siz Polat Alemdar ile mi evlendiniz? Ne demek sonunu düşünen kahraman olamaz ahahahhaha. Evlilik ya bu. Ne kahramanlığı? Yoksa Polat Alemdar ile beraber Türeyiş destanını mı yazıyorsunuz aksnsjjs

Kaynana gelmis 65 yaşına hic mi kiz evladi yok yeğeni kardesi siz ne halt yiyorsunuz demesi gerekmez mi . Kadinida kandırdık derse bayilcam
hadi bunlar genç ve avel...
koca kadın "bu kızın anasını babası yok mu bu işin usulü yöntemi böyle mi" demiyor...
ya da 1 tane bile okul arkadaşı
bir tane bile Sinoptan arkadaşı yok mu bu kızın...
ailesiyle nasıl bir ilişkisi var ki etraftan kimse de açık vermiyor.
çok ilginç.

bir benim ailem mi geniş bilmiyorum ama ben bir şehre gitsem ve orada 1 sene kalsam illa ya bi tanıdık görürüm ya bir akraba ya bir gelen olur karşılamak filan gerekir ne biliyim o şehirde bir olay olsa kar yağsa dolu yağsa annem arar, vs vs, üstelik yeni nesil gibi sosyal medya filan da kullanmıyorum.

bir de bu kız Sinopta okuyormuş, eşi İstanbul'da çalışıyorken babası ölmüş, şimdi eşiyle ve kvalidesiyle Çanakkalede yaşıyor okulu Muğlaya almış
Muğla ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…