Hepiniz birden yüklenip cağnım üyeyi banlatmışsınız; kınım kınım kınıyorum sizleri. Yazık değil mi bu tazeye? Zaten boyunu aşan bir yalan söylemiş, ezilmiş altında böcek gibi, zavallı, tiksinç, melun, bir öbek bok gibi pislik bir hale gelmiş, batmış batacağı kadar, karaktersiz, vicdansız, hain olmuş... Bir de sizler vurmuşsunuz, olmamış hanımlar.
Konu sahibicim, dışarıdan konunuzu okursunuz diye yazıyorum; öncelikle çok geçmiş olsun, vajinanız adına üzüldüm. Ananızdan babanızdan sakladığınız kahraman eşiniz için elbette kukunuzu daraltın. Ancak orada bi para mevzu olmuş, babanızdan aldığınız harçlıkları mı biriktiriyorsunuz yaptırmak için? Kim sponsor sizin vajiye onu anlamadım. Bi de çiftliği yoncası var beyimin demişsiniz, o mu satılıp yapılacak sizin kuku? Babanız mı yaptıracak kukunuzu damadı şenlensin diye, bilmeden? Neyse artık, tabii bi ton yalan söylemişsiniz, kukunuzu da babanızdan gelen parayla yaptırıverirsiniz nolacak, koymaz artık bu kadar yalanın arasında.
Eşiniz çok güzel söylemiş, "Sonunu düşünen kahraman olamaz", nasıl ki baştan bu işlere düşünmeden giriştiniz, yine düşünmeden devam edin ve sizin için bunun pek de zor olmayacağı aşikar, çünkü yorumlarınıza bakınca düşünmeye kullanılan organın sizde bulunmadığını fark etmek çok da güç olmuyor. Napalım, işte birkaç hücrenizle hayata tutunuyor ve kararlar veriyorsunuz diye sizi yargılayacak değilim. Boşverin, siz vajinizi daraltın, eşinizin bamya çüküne denk olsun. En önemlisi o.