• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Gelemez çünkü okulu bile bitirmemiş.

Allah size akıl fikirden önce biraz vicdan versin.
Yazık o anne babaya.. Çookk yazık..
Gerçekten yazık şimdi düşünüyorum dediğiniz gibi benim de kızım var böyle birşey basımıza gelse nasıl kaldırırım yani Allah ıslah etsin ne diyelim

o annenle babana içim cız etti.
benımde kızım var bir şey demıyorum.
kız aklı kaz aklı derler ya onun tam karşılığısın. neyine güveniyorsun. elin oğluna sorgusuz sualsiz usulsüz. ay çok kızdım. bir şey olsa en çok o annenle babanın ciğeri yanacak. iyi yönünden bakamıyorum asla.

Anlamadıgım şu neden ailenden habersız nıkah kıydın ailenin eşine onayı yokmuydu böyle herkesten haberısız paldır küldür nıkahmı yapılır senın kızın sana bı sekılde yapsa ne düşünürsün bence daha fazla yalan söylemeden ailene durumu anlat bır an önce

o annenle babana içim cız etti.
benımde kızım var bir şey demıyorum.
kız aklı kaz aklı derler ya onun tam karşılığısın. neyine güveniyorsun. elin oğluna sorgusuz sualsiz usulsüz. ay çok kızdım. bir şey olsa en çok o annenle babanın ciğeri yanacak. iyi yönünden bakamıyorum asla.
Bnde aynı sekılde kızım var ayy Rabbım korusun cok üzüldüm

Bence siz okulu bitirmişsiniz zaten amacınız koca bulmakmış ohh mis lisansı tamamlanışsınız djdjdjddj çocuk oluncada yüksek lisans ardından 2.ciyle doktora djdjdjdjdj bu kadar ufku geniş biriyle kaşık atamayız
Kendi yazdığımı okuyup konuyu özetliyorumdur djdjdjdj

Benim anlamadığım pandemi zamanı nasıl okul var deyip bir sene eşinizle kaldınız okullar açık değildi ki her şey online oldu nasıl kandı ailen de kanmak istemiş bence hatta belki biliyor onlar da seni oynatıyor bile olabilirler bir şeyler çevirdiğini mutlaka anlamış olmalılar yoksa soyadı değişen kızına para gönderecek kadar saf olamaz insan.

Benim anlamadığım pandemi zamanı nasıl okul var deyip bir sene eşinizle kaldınız okullar açık değildi ki her şey online oldu nasıl kandı ailen de kanmak istemiş bence hatta belki biliyor onlar da seni oynatıyor bile olabilirler bir şeyler çevirdiğini mutlaka anlamış olmalılar yoksa soyadı değişen kızına para gönderecek kadar saf olamaz insan.
Fake bence

Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
eee ipsiz sapsız kocan da ailesi de mi öyle demezler mi adama bu kadın kim yoldan gecen benim evime geldi baska seylerde denirde burda yazamam seni kullanıp atıcak gör birde cocukla kalırsın bu kafayla yarın anasını babasını takmayan benim, takıcak der koyar kapıya seni

Allah’im bu nasil hayirsiz bir evlatliktir! Subanallah rabbim sizin gibisini gostermesin..
Gamsizca para almaya falan devam ediyorsunuz, insanlar sizi okutmak icin calisiyor, siz para yiyip kocaya kaciyorsunuz. Hayir ozel asiri onemli bir sebepte yok. Allahim sen koru
İnsallah feykksinizdir ki bana öyle geliyor

Milyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Bir isveren olarak konusayim, arkadasimin yarim akilli sevgilisini ise filan almam. Daha okulu bitir yazamayip bitirelim yazacak kadar cahil kadini kim ne yapsin. Turkiye nitelikli issiz kayniyor iken kimse milyonlar yatırdığı işe arkadas hatrina niteliksiz eleman almaz. Bu aci gercekle de okul bitip o arkadaslardan is istediginiz de sen daha dur biraz piş baska yerlerde staj filan yap sonra gorusuruz dediginizde yuzleseceksiniz.

Ayrica bu kafayla okul bitirebileceginizi de sanmiyorum o ayri..

Ben böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorum
Ya ben bu muhabbeti çok duydum sağdan soldan birçok üni öğrencisi pandemi zamanı okul var diye ailesine yalan söyleyip gitmiş 1 sene gezmiş tozmuş oralarda bu konuda ailelere de hayret ettim haberler bangır bangır verdi ünilerin de kapandığını nasıl 1 sene bu şekilde ayakta uyuyor bu insanlar anlamadım.

Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
Üzüntünün dibini yaşatıp ,üzülmekten korkan biri... ama yok kocanız varmış sarılıp ağlarken sen benim kahramanımsın cümlesi sizi teselli etmeye çalışır..ailenize okuyan herkes üzülüyor ,siz ise kendinize...

Aile duysa üzülür ya, niye onları yoksaydin, bisey diyemiycem, mutluluklar

Back