2 gorumcesi varmış. Stella hepsinin ağzını dilini bağlamis anlaşılan. Her şey mükemmel ilerliyor.Kaynana gelmis 65 yaşına hic mi kiz evladi yok yeğeni kardesi siz ne halt yiyorsunuz demesi gerekmez mi . Kadinida kandırdık derse bayilcam
Asdffghhjj eşiniz 16 yaşında pubg oyuncusu mu ya. Sizi aileniz karşısında bu duruma sokan heriften ne hayır gelir gerçekten size saygısı olan biri sizi bu duruma sokmazdı. Hanım kardeşlerim bi kendinize gelin ya ne bu haller.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.
Asdffghhjj eşiniz 16 yaşında pubg oyuncusu mu ya. Sizi aileniz karşısında bu duruma sokan heriften ne hayır gelir gerçekten size saygısı olan biri sizi bu duruma sokmazdı. Hanım kardeşlerim bi kendinize gelin ya ne bu haller.
İlk 9 sayfayı okudum , ne olmuş acaba fake konu mu diye son sayfaya geldim... Konu sahibi neden banlandiDaha da beteri var. Eşinin babasının kan parasıyla estetik yaptıracakmış konu sahibi. Teklif eden de kocasıne estetiği olduğunu yazmiyim midem bulandı çünkü.
İlk 9 sayfayı okudum , ne olmuş acaba fake konu mu diye son sayfaya geldim... Konu sahibi neden banlandi
Daha da beteri var. Eşinin babasının kan parasıyla estetik yaptıracakmış konu sahibi. Teklif eden de kocasıne estetiği olduğunu yazmiyim midem bulandı çünkü.
Sizce anasından babasından gizli evlenen eşin soyadını almamayı mı düşünürEsin soy adını almamak gibi bi tercih var
Gerçek mal mısın
Kızın seviye yerlerde. Yazık bunun gibileri insan yerine koyup, bir de yorum yazıyoruz.G..t oldun mu
Kızın seviye yerlerde. Yazık bunun gibileri insan yerine koyup, bir de yorum yazıyoruz.
Hesap eski soyadı ile açılmış ve müşteri güncelleme talep etmediyse sistem eski soyadını gösterir hesap değişmediği içinde bankamatikten para çekilirİş Bankası benim banka .Soyadım orda kızlık soyadim.Banka uyanmadı
Çocuklara da böyle örnek olmasa bari.Öğretmen olacak olmasına ne diyosun?
Eee çocuk yapın bence tam mutlu aile tablosu ama öyle hamilelikte de hemen haber vermeyin. Doğum yaparken arayınMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
SonundaKahramanlik bunun neresinde ben de onu merak ettim.
Gerçekten anlamıyorum.Ne gerek var böyle yalanlara dolanlara bekleseydin okulun bitmesini hayır yani işin gücün olmadan evlenmeseydin de diyemiyorum kafaya koymuşsun bir kere.kimse için kendi öz aileni ayakta uyutmaya yalan söylemeye değmez.Biraz sert bir tabir olcak ama elin adamı için hiç değmez.Yazık babanın emeğine annenin emeğine umutlarina.Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Daha da beteri var. Eşinin babasının kan parasıyla estetik yaptıracakmış konu sahibi. Teklif eden de kocasıne estetiği olduğunu yazmiyim midem bulandı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?