Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Çöz beni Arap saçı. Böyle şeyler dizilerde olmuyormu umarim ailen sakınce atlatir bu krizi

En iyisi sen bir sene daha bekle torun yap öyle çık ailenin karşısına belki affederler

Hayır durduk yere niye bu heyecan

Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.
Asdffghhjj eşiniz 16 yaşında pubg oyuncusu mu ya. Sizi aileniz karşısında bu duruma sokan heriften ne hayır gelir gerçekten size saygısı olan biri sizi bu duruma sokmazdı. Hanım kardeşlerim bi kendinize gelin ya ne bu haller.

Daha da beteri var. Eşinin babasının kan parasıyla estetik yaptıracakmış konu sahibi. Teklif eden de kocası ne estetiği olduğunu yazmiyim midem bulandı çünkü.

Ailenize büyük haksızlık yapmışsınız ,çok üzülücekler bir süre konuşmazlar sizinle ama olan olmuş artık , dahada vakit kaybetmeden gidin elini öpün artık defalarca özür dileyip kapıda mı yatarsınız bilemiyorum , büyük yanlis yapmışsınız keşke ailenizle evlenmek istediğinizi konussaydiniz, o sonunu düşünen kahraman olamaz diyen kocanizada çok güvenmeyin ,benim eski esimde su akar yolunu bulur diyordu hep bana, boşandık yolu bulan ben oldum ,insanın ailesinden başkası yalan el insanı gözünün yaşına hiç bakmıyor.

Daha da beteri var. Eşinin babasının kan parasıyla estetik yaptıracakmış konu sahibi. Teklif eden de kocası ne estetiği olduğunu yazmiyim midem bulandı çünkü.
İlk 9 sayfayı okudum , ne olmuş acaba fake konu mu diye son sayfaya geldim... Konu sahibi neden banlandi

Ay yok artık ahahahhshs “Babamın kan parası- karımın kukusu” tüm sinemalarda sjsjjsjs

Eee çocuk yapın bence tam mutlu aile tablosu ama öyle hamilelikte de hemen haber vermeyin. Doğum yaparken arayın

Hepiniz birden yüklenip cağnım üyeyi banlatmışsınız; kınım kınım kınıyorum sizleri. Yazık değil mi bu tazeye? Zaten boyunu aşan bir yalan söylemiş, ezilmiş altında böcek gibi, zavallı, tiksinç, melun, bir öbek bok gibi pislik bir hale gelmiş, batmış batacağı kadar, karaktersiz, vicdansız, hain olmuş... Bir de sizler vurmuşsunuz, olmamış hanımlar.

Konu sahibicim, dışarıdan konunuzu okursunuz diye yazıyorum; öncelikle çok geçmiş olsun, vajinanız adına üzüldüm. Ananızdan babanızdan sakladığınız kahraman eşiniz için elbette kukunuzu daraltın. Ancak orada bi para mevzu olmuş, babanızdan aldığınız harçlıkları mı biriktiriyorsunuz yaptırmak için? Kim sponsor sizin vajiye onu anlamadım. Bi de çiftliği yoncası var beyimin demişsiniz, o mu satılıp yapılacak sizin kuku? Babanız mı yaptıracak kukunuzu damadı şenlensin diye, bilmeden? Neyse artık, tabii bi ton yalan söylemişsiniz, kukunuzu da babanızdan gelen parayla yaptırıverirsiniz nolacak, koymaz artık bu kadar yalanın arasında.

Eşiniz çok güzel söylemiş, "Sonunu düşünen kahraman olamaz", nasıl ki baştan bu işlere düşünmeden giriştiniz, yine düşünmeden devam edin ve sizin için bunun pek de zor olmayacağı aşikar, çünkü yorumlarınıza bakınca düşünmeye kullanılan organın sizde bulunmadığını fark etmek çok da güç olmuyor. Napalım, işte birkaç hücrenizle hayata tutunuyor ve kararlar veriyorsunuz diye sizi yargılayacak değilim. Boşverin, siz vajinizi daraltın, eşinizin bamya çüküne denk olsun. En önemlisi o.

Gerçekten anlamıyorum.Ne gerek var böyle yalanlara dolanlara bekleseydin okulun bitmesini hayır yani işin gücün olmadan evlenmeseydin de diyemiyorum kafaya koymuşsun bir kere.kimse için kendi öz aileni ayakta uyutmaya yalan söylemeye değmez.Biraz sert bir tabir olcak ama elin adamı için hiç değmez.Yazık babanın emeğine annenin emeğine umutlarina.

Hıı kan parası mıymış? Orayı kaçırmışım.

E yani yakışır bacımıza.
Ha kan parasıyla yaptırmış, ha kızının hayatından bihaber babasından gelenleri biriktirmiş, ha beyi çiftliği satıp savmış anasını sallamamış filan... Vaji mühim, erkeağn zevki mühim deme öyle. Daraltsın iyice, hatta komple diktirsin, beyi bir daha yapsın açılışı, fantezi olsun, tüm yalanlara değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…