• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Gerçekten s…çmışsın bizede nasıl sıvarız onu mu soruyorsun . Acaba ne kadar yandın da ailene söyleyip zaman mı kaybetmek istemedin. Eğer aileni biraz olsun sevseydin gizlice evlenmezdin . kendinizi ailenizin yerine koyun sizin evladınız size aynısını yapsa aferin evladım çok iyi yapmışsın ne kadar güzel gizlice evlenmişsin mi derdiniz

Ben de böyle herseyi bosver habersiz bi nikah yapalim teklifini ana babami cok sevdigim ve kıyamadigim icin reddetmistim.Iyi ki de reddettim dedim yıllar boyu.Konu sahibi ana babaniza ne gareziniz vardi gercekten bari evleneyim mi diye sorup,olumsuz yanit alinca habersiz nikah yapsaydiniz.İzin vermediler derdiniz.Bari okulunuzu bitirin.Hic olmazsa okulunuzu bitirin.Lütfen okulunuzu bitirin.Ne kadar yanlis davrandiginizi zaman size cok güzel gosterecek.Biz ne desek boş.

Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
Üzülmekten mi korkuyorsunuz?
Bu ne bencillik yahu..
Ailenizi üzmekten korkmanız gerekmez miydi?
Ayrıca evlenirken düşünmediniz mi ben bunu aileme nasıl yapıyorum, neden yapıyorum diye?
Kusura bakmayın siz saçma sapan aşk dizilerinden esinlenerek ailenizi ezip geçip üstüne tonla yalanlar sıralamışsınız insanlara.

yaptıklarınızın bir bedeli olmalı değil mi?
Bir zahmet üzülüverin de sizi bin bir emekle okutmaya çabalayan o insanlara bunu nasıl yapabildiğim diye azıcık oturup düşünün!

Ailenize çok üzüldüm gerçekten onların hiçbir şeyden habersiz senin okuduğunu düşünüp size para göndermesi yazık değil mi onlara? Evlenmek için aceleniz neydi eşiniz ve ailesi bunu nasıl kabul etti neyi saklıyorsunuz? Eşinin ailesini hiç sevmedim böyle evlilik olmaz anne baba rızası da olsun demediler mi? Düşman başına kınamayım ama yaptığınız çok yanlış bir davranış.

Sonunuzu düşünmezseniz ne çeşit bir kahraman olacaksınız onu çözemedim. Ne büyük kahramanlık hikayesi :D

Gerçekten anneniz babanız adına çok üzgünüm,yaptıgınız sey sitcom larda 2 bölümde gülüp geçilerek izletildiği kadar komik değil,bir ailenin binbir emeğini yok sayan bunu da ' sonunu düşünen kahraman olamaz ' gibi şahane bir mizah anlayışıyla espriye döken biriyle evlenerek zaten yaptıgınızın karsılıgını bulmuşsunuz.
Yanarım ki siz üzüldüğünüzde yine o anne babanın canı yanacak.
En azından okulunuzu bitirin de o insanları daha fazla yıkmayın,yarın öbür gün kahraman eşinizden bir darbe yerseniz ki dilerim yemezsiniz ama çok zor.Kendi ayaklarınızın üstünde durabilin

Level 39. Sonunu düşünmediğiniz için kahraman oldunuz, tebrikler 🤣🤣🤣
Şimdi oyun bitti, gerçek hayata hosgeldiniz

Okulu bıraktıgınıza inanamıyorum.
Kendi bacagınıza sıkmıssınız resmen.

İleride bir hiç uğruna yaptığınızı anlayacaksınız

Acelen neydi be kızım yazık değil mi ananın babanın parasına bunca sene okutmuşlar senin gibi koca delisini

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Vallahi bende uzakta okudum ailemin haberi olmadan şehir içinde ilçe değiştirmedim . Sen bu kadar şeyi yaptinsa sonunu da bağlarsin diye düşünüyorum. Bende sınıf öğretmeniyim bu arada. 33 yaşındayım. Şu dediklerini meslek elimde yapamam büyük cesaret varmış sende.

Anlaşmalı boşanın ı ajdjkd

Kız sen bu akılla nasıl bu yaşa kadar geldin nolur mezun olma da çocuklarımızı senin gibilere emanet etmeyelim. Ailene özellikle babana çok üzüldüm son bir iyilik yap part time iş buldum falan de bari de adamdan para alma daha

Back