- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evlendikten sonra devlet hastanelerinde sıra ekranında hep evlenmeden önceki soyadım yazıyor. Evkebdikten sonra okulda ücretli öğretmenlik yaparken yenilenen kartlarımda hep evlenmeden önceki soyadımla geldi. Kartımda evlenmeme rağmen kızlık soyadım yazıyor.Ben evlendikten sonra eski soyadımla başka hesabıma eft yaptım gitmedi belki bankadan bankaya değişiyordur.
Hıı kan parası mıymış? Orayı kaçırmışım.
E yani yakışır bacımıza.
Ha kan parasıyla yaptırmış, ha kızının hayatından bihaber babasından gelenleri biriktirmiş, ha beyi çiftliği satıp savmış anasını sallamamış filan... Vaji mühim, erkeağn zevki mühim deme öyle. Daraltsın iyice, hatta komple diktirsin, beyi bir daha yapsın açılışı, fantezi olsun, tüm yalanlara değer.
Çünküüü SÜZMEEEE S.L.KSINNNNNNNNNNN.Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım
Allahim kizlarimiza akil, fikir ve merhamet versin.Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Aa sizinki daha ilginçmiş valla. Bankadan bankaya değişiyordur belki uygulama ama devlet hastaneleri olayı ilginç.Ben evlendikten sonra devlet hastanelerinde sıra ekranında hep evlenmeden önceki soyadım yazıyor. Evkebdikten sonra okulda ücretli öğretmenlik yaparken yenilenen kartlarımda hep evlenmeden önceki soyadımla geldi. Kartımda evlenmeme rağmen kızlık soyadım yazıyor.
Evet, hatta enabızda bilgilerimi düzelttim ama bazı devlet hastanelerinde yeni soyadım bazılarında eski soyadım görünüyor. Anlamış değilim.Aa sizinki daha ilginçmiş valla. Bankadan bankaya değişiyordur belki uygulama ama devlet hastaneleri olayı ilginç.
kitap okumaya yönlendirmek tiyatro konsere götürmekkonu sahibi banlanmış zaten ben başka bir konu sormak istiyorum.
ilerde çocuklarımız böyle olmasın, bu tarz durumlara düşmesin diye neler yapılabilir? okuyana, ergen çocuğu olana bilgi olsun bunlar.
güldüm Allahım affetEşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
Beni ailem hiç kısıtlamadi. Her yere gidebilirdik ama anneme haber vermek şartıyla. Belirli kuralları vardı ,o yanınızda olmasa da o sınırı hiç gecmedik.konu sahibi banlanmış zaten ben başka bir konu sormak istiyorum.
ilerde çocuklarımız böyle olmasın, bu tarz durumlara düşmesin diye neler yapılabilir? okuyana, ergen çocuğu olana bilgi olsun bunlar.
Siz Polat Alemdar ile mi evlendiniz? Ne demek sonunu düşünen kahraman olamaz ahahahhaha. Evlilik ya bu. Ne kahramanlığı? Yoksa Polat Alemdar ile beraber Türeyiş destanını mı yazıyorsunuz aksnsjjsMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Ne diyorsun ??!!Hiç belli olmuyorBeynim var
hadi bunlar genç ve avel...Kaynana gelmis 65 yaşına hic mi kiz evladi yok yeğeni kardesi siz ne halt yiyorsunuz demesi gerekmez mi . Kadinida kandırdık derse bayilcam