Kimsenin çocuğunu öyle kafana göre eğitemezsin bu bir, sen öğretmen adayı olsan önce güzel cevap vermeyi bilirdin bu iki, sallaya sallaya yazmışsın buraya. Belki eğlenmek için bilmiyorum. Ama insanların değerli vaktini bir yalandan konu için açtı iseniz vay halinize bu kadar insanın hakkını odeyemezsiniz zira.Sanane istediğim gibi egitirim
Genişlik değil estetik istiyor sanırım, yani şekli dışardan olan görüntü için bu ameliyatı oluyor larYav doğum yapmamış birinin şeyi nasıl geniş oluyor, ben anlamadım. Oluyor muymuş öyle? Hadi biraz da gece gece kuku konuşalım.
Süper mematiyide bulmuşsun sizin gibilerin okuma şansı bir yetime bir isteyene verilmeliMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Git bu cümleyi ailene kur. Burada soru sorma o zaman. Kahramansın sen. YaparsınNe var 23 yaşındayım.İstedigimi yapamam mi
Ben de kaçırdım yani sadece başında ki hikaye yi okudum o BİLe yetti sonra neler oldu acaba bi özet olsa iyi olur .Kaçırmışım ya 30 sayfa yazı yazılmış. Özet geçebilecek olan var mı
Zaten yıkılacaklar yaptığı çok yanlış. Üzülecekler diye bu yalanı sürdürmesi daha yanlış olur. Biran önce uygun bi şekilde söylemesi lazım. Benim aklıma böyle bi fikir geldi. Akıl akıldan üstündür başkası daha iyi bi fikir söyleyebilirBenim kızım biriyle nikah yapıp evlenecek, 1 senedir okuldayım diye yalan söyleyip benden habire para isteyecek ve ben de bunu hiç tanımadığım elalemden duyacağım. Kızın babasını bilmem ama eşim veya ben yıkılırdık heralde.
İlk 9 sayfayı büyük bir heyecanla okudum ama 31 sayfa yahu oku oku bitmiyor. En son aklımda kalan ‘ Nişan olmasa bile düğün mutlaka yaparız’ diyordu. Bunu okuyunca üzüldüm öyle şey mi olur, isteme, söz, nişan , düğün diye gitmeli bence içinde kalmamalıKaçırmışım ya 30 sayfa yazı yazılmış. Özet geçebilecek olan var mı
Esin soy adını almamak gibi bi tercih varSoyadınız değişti nikah yaptıysanız. Babanız nasıl para gönderiyor eski soyadınızla?
Kaynana gelmis 65 yaşına hic mi kiz evladi yok yeğeni kardesi siz ne halt yiyorsunuz demesi gerekmez mi . Kadinida kandırdık derse bayilcamYaparsınız. Şu anlattiklarinizdan sonra inanırım. Ama kaynanayi da alın yanınıza.
Hangi evrende yasiyor kiEşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
Ben 3 kadar gittim. En son koydeki otları çöpleri satıp gecindiklerini okudum bittiİlk 9 sayfayı büyük bir heyecanla okudum ama 31 sayfa yahu oku oku bitmiyor. En son aklımda kalan ‘ Nişan olmasa bile düğün mutlaka yaparız’ diyordu. Bunu okuyunca üzüldüm öyle şey mi olur, isteme, söz, nişan , düğün diye gitmeli bence içinde kalmamalı
9-31 arasında neler olduğunu biri anlatsa da okusam keşke
Kaynana gelmis 65 yaşına hic mi kiz evladi yok yeğeni kardesi siz ne halt yiyorsunuz demesi gerekmez mi . Kadinida kandırdık derse bayilcam
Yaşatan yasar . Insan insana bu kadar ucuz olmamalı yazik gunahİki kızı varmış, iki görümce yani.
Eşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?