Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Evlerden ırak. Rabbim evladımla sınamasın. Bak besle büyüt okut sonunda seni kandırsın. Para kesilmesin diye söylemiyorsun gerçekleri değil mi?

Sanane istediğim gibi egitirim
Kimsenin çocuğunu öyle kafana göre eğitemezsin bu bir, sen öğretmen adayı olsan önce güzel cevap vermeyi bilirdin bu iki, sallaya sallaya yazmışsın buraya. Belki eğlenmek için bilmiyorum. Ama insanların değerli vaktini bir yalandan konu için açtı iseniz vay halinize bu kadar insanın hakkını odeyemezsiniz zira.
Beynim var diye vurgulamişsiniz ya hani işte onu kullanmak da gerekiyor sadece var olduğunu bilerek yaşamayın. Ve burdaki insanlar adam yerine koyup soru soruyor size madem bir konu açtınız madem bir öğretmen adayisiniz önce açıklayıcı cevap vermeyi öğrenin.

Süper mematiyide bulmuşsun sizin gibilerin okuma şansı bir yetime bir isteyene verilmeli

Yazık o anne babanın emegine yazık Allah ikinizede sizin kadar hayırlı evlat versinki kocaya kaçan kızınız aynısını o hödük memati özentisi kocana desin

Bir yandan böyle cesur kızlar, bir yandan da iş nedeniyle nikahını erteleyen ben. Ben mi yanlış yapıyorum, hayat neden böyle, bu işin sonu nedir? Varoluşsal sorular içindeyim.

Allah anana babana güç kuvvet sana da akıl fikir versin inşallah. Çocuklarımızı eline düşürmesin.

Kaçırmışım ya 30 sayfa yazı yazılmış. Özet geçebilecek olan var mı
Ben de kaçırdım yani sadece başında ki hikaye yi okudum o BİLe yetti sonra neler oldu acaba bi özet olsa iyi olur .
Allahım sen akıl fikir ver ..

Zaten yıkılacaklar yaptığı çok yanlış. Üzülecekler diye bu yalanı sürdürmesi daha yanlış olur. Biran önce uygun bi şekilde söylemesi lazım. Benim aklıma böyle bi fikir geldi. Akıl akıldan üstündür başkası daha iyi bi fikir söyleyebilir

Allahim ailen adına çok üzüldüm. Umarım hiç bir aileye böyle bir sınav vermez Allah.

Herkes hata yapabilir. Bu dünyanın sonu değil. Ama bunun arkasında durun ailenize yalan söylemeyin sizi tek karşılıksız seven ailenizdir. Bugün kizsalarda kabullecektir. Ve okulunuzu bitirin ...

Kaçırmışım ya 30 sayfa yazı yazılmış. Özet geçebilecek olan var mı
İlk 9 sayfayı büyük bir heyecanla okudum ama 31 sayfa yahu oku oku bitmiyor. En son aklımda kalan ‘ Nişan olmasa bile düğün mutlaka yaparız’ diyordu. Bunu okuyunca üzüldüm öyle şey mi olur, isteme, söz, nişan , düğün diye gitmeli bence içinde kalmamalı
9-31 arasında neler olduğunu biri anlatsa da okusam keşke

Ben 3 kadar gittim. En son koydeki otları çöpleri satıp gecindiklerini okudum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…